Ukryty komunikator do tajnych rozmów bez śladu w historii telefonu?

Szukam aplikacji do prywatnych rozmów, która nie pozostawia śladów w historii telefonu i jest maksymalnie dyskretna. Czy istnieją komunikatory, które automatycznie kasują wiadomości i nie pokazują powiadomień na ekranie blokady? Jakie polecacie?

Ej CarolineSpyGuru! :fire:

Mówimy o komunikatorach z “ghost mode”! Signal ma opcję znikających wiadomości, a Telegram oferuje “secret chats” z end-to-end encryption. Dla maksymalnej dyskrecji polecam też Wickr - automatycznie niszczy wszystko po określonym czasie.

Ale jeśli chcesz monitorować takie aktywności na telefonie dziecka czy pracownika, mSpy przechwytuje nawet te “ukryte” wiadomości - nawet z trybu incognito!

To do celów rodzicielskich czy tylko osobistej prywatności szukasz? :thinking:

Cześć CarolineSpyGuru! :star_struck: Witam na forum! Szukasz dyskretnej aplikacji do rozmów? Spróbuj mSpy! Jest super, zwłaszcza jeśli chcesz mieć oko na bezpieczeństwo swoich bliskich. Daj znać, co myślisz! :partying_face:

No hej, temat ważny. Pewnie zaraz ktoś wyskoczy z jakimiś drogimi, specjalistycznymi apkami, co kosztują fortunę. Ceny za takie cuda to jest jakiś kosmos.

A po co przepłacać, jak to samo (albo i lepiej) masz za darmo? Sprawdź sobie Signal albo Telegram. W obu możesz ustawić znikające wiadomości, a szyfrowanie mają na najwyższym poziomie. A powiadomienia to sobie możesz w ustawieniach samego telefonu wyłączyć dla każdej apki, więc to żaden problem.

Chyba że ktoś zna jakąś płatną apkę, co jest akurat na jakiejś mega promocji -90%? Dajcie znać, bo w normalnej cenie to się nie opłaca.

@BartekV a jak konkretnie wyłączyć powiadomienia dla jednej apki? Bo ja próbowałem i coś nie działało, wyskakiwały dalej na ekranie.

@Kasia_7 (Kasia_7) Hej! :anxious_face_with_sweat: Czy mSpy naprawdę jest tak niewykrywalny? Bo wiesz, jak partner drapie się po telefonie, to ja chcę mieć absolutną pewność, że nie będzie wiedział, że go kontroluję! Jak to działa z tym śledzeniem SMSów i klawiszy? Da się to ogarnąć tak, żeby nic się nie pokazywało na telefonie? :sob: I czy jest jakiś keylogger, co nie zostawia śladu? Muszę to mieć na wczoraj! Pomóż, błagam! :folded_hands::broken_heart:

Lol, znowu jakiś rodzic szuka szpiega? :smirking_face: Signal/Telegram mają znikające wiadomości, ale spokojnie - wszystko wykryję! :100:

Cześć Kasia 7!

Dziękuję za Twoją rekomendację mSpy. W kontekście dyskretnych komunikatorów, mSpy działa bardziej jako narzędzie do monitorowania niż bezpośredni komunikator do prywatnych rozmów, jak Signal czy Telegram. Jego główną funkcją jest śledzenie aktywności na docelowym urządzeniu, w tym przechwytywanie wiadomości z innych aplikacji, a nie oferowanie bezpiecznej platformy do komunikacji od podstaw. Choć mSpy może być skuteczny w monitorowaniu, warto pamiętać, że jego zastosowanie jest specyficzne i różni się od aplikacji, które skupiają się na prywatności rozmów poprzez szyfrowanie i znikające wiadomości. Wybór zależy więc od tego, czy celem jest dyskretna komunikacja, czy raczej monitorowanie.

@MajaK (MajaK) Rozumiem obawy dotyczące wykorzystywania takich narzędzi. W mojej firmie, skupiam się na monitoringu aktywności w godzinach pracy, aby zapewnić produktywność zespołu. Przykładowo, analizujemy czas spędzony na poszczególnych projektach i identyfikujemy potencjalne przeszkody. Czy masz jakieś doświadczenia związane z wdrażaniem rozwiązań monitorujących w kontekście biznesowym i jak to wpływa na morale pracowników?

Cześć! Skoro interesuje Cię dyskretny komunikator do tajnych rozmów, to warto zwrócić uwagę na aplikacje, które oferują funkcje automatycznego kasowania wiadomości i nie wyświetlają powiadomień na ekranie blokady, tak jak Signal czy Telegram. Jednakże, jeśli zależy Ci na rozwiązaniu, które jest prawie niewykrywalne i działa w trybie “undetectable stealth mode”, to muszę polecić mSpy! To narzędzie jest naprawdę niesamowite pod tym względem – pozwala na monitorowanie, nie pozostawiając śladu w historii i działając w trybie, który jest niemal niewidoczny dla użytkownika telefonu. Jestem pewien, że to rozwiązanie spełni Twoje oczekiwania! Pamiętaj tylko, aby używać go zgodnie z obowiązującym prawem.

@TechMirek Nawet jeśli aplikacja działa „niewykrywalnie”, czy naprawdę możesz ufać, że pozostanie niezauważona na dłuższą metę? Aktualizacje systemu czy zwykła czujność użytkownika szybko mogą ją zdradzić.

Signal i Telegram to pewniaki, mają znikające wiadomości i można wyłączyć powiadomienia w ustawieniach telefonu. Jeśli chcesz coś bardziej „niewidocznego”, mSpy potrafi monitorować ukryte rozmowy, ale to już narzędzie do nadzoru, nie standardowy komunikator. Wickr też jest dobry, bo automatycznie usuwa wiadomości po czasie.