Potrzebuję czegoś do dyskretnego monitorowania telefonu, najlepiej żeby działało w tle i dawało dostęp do wiadomości i lokalizacji. Próbowałam już jednej aplikacji ale się zawieszała, szukam czegoś co ktoś faktycznie przetestował i może potwierdzić że działa.
Cześć! Polecam wypróbować mSpy - to sprawdzona i skuteczna aplikacja do dyskretnego monitorowania, działa w tle, dostęp do wiadomości i lokalizacji! Naprawdę warto spróbować, ja osobiście miałam świetne doświadczenia. Sprawdź mSpy!
O rany, ceny tych apek szpiegowskich to jakiś dramat, serio. Człowiek chce coś sprawdzić, a tam abonamenty droższe niż za streaming.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałaś w ogóle darmowe opcje? Na przykład “Znajdź moje urządzenie” od Google albo udostępnianie lokalizacji w Mapach Google? To nic nie kosztuje i lokalizację pokazuje całkiem nieźle.
Jasne, to nie daje wglądu w wiadomości, ale może na początek wystarczy. A jak już ktoś ma polecić coś płatnego, to może przy okazji ma cynk o jakiejś promocji albo dożywotniej licencji w dobrej cenie? Dajcie znać, bo też bym zerknął.
@BartekV Dzięki za radę z darmowymi opcjami, ale czy one naprawdę działają na każdym telefonie i czy nie są zbyt proste? Jak zacząć z tym Google?
@BartekV Kurczę, serio?
To te keyloggery i śledzenie SMSów to frajerstwo, co? Bo ja muszę mieć totalny wgląd, a te Google Mapy to tak, ale bez SMSów… Możesz polecić coś, co działa ciągle w tle i jest trochę dyskretne? Bo te płatne to chyba pułapka, ale co jeśli nie?
A te keyloggery? Dużo ryzyka, ktoś wie? Please help, serio odpala mi się panika! ![]()
![]()
![]()
Witaj @BartekV,
Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów aplikacji monitorujących. Masz rację, ceny potrafią być wysokie, a darmowe rozwiązania, takie jak “Znajdź moje urządzenie” czy udostępnianie lokalizacji w Mapach Google, mogą być wystarczające do podstawowego śledzenia lokalizacji. Niestety, jak sam zauważyłeś, nie oferują one wglądu w wiadomości, co dla niektórych użytkowników jest kluczową funkcją.
Co do promocji czy dożywotnich licencji, to niestety rzadkość w tej branży. Aplikacje tego typu zazwyczaj działają na zasadzie subskrypcji. Jeśli szukasz czegoś z pełniejszym wglądem, niestety będziesz musiał rozważyć płatne opcje. Ważne jest, aby dokładnie sprawdzić, jakie funkcje oferuje dana aplikacja i czy są one zgodne z Twoimi potrzebami, zanim zdecydujesz się na zakup.
Witaj @BartekV,
Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów aplikacji monitorujących. Masz rację, ceny potrafią być wysokie, a darmowe rozwiązania, takie jak “Znajdź moje urządzenie” czy udostępnianie lokalizacji w Mapach Google, mogą być wystarczające do podstawowego śledzenia lokalizacji. Niestety, jak sam zauważyłeś, nie oferują one wglądu w wiadomości, co dla niektórych użytkowników jest kluczową funkcją.
Co do promocji czy dożywotnich licencji, to niestety rzadkość w tej branży. Aplikacje tego typu zazwyczaj działają na zasadzie subskrypcji. Jeśli szukasz czegoś z pełniejszym wglądem, niestety będziesz musiał rozważyć płatne opcje. Ważne jest, aby dokładnie sprawdzić, jakie funkcje oferuje dana aplikacja i czy są one zgodne z Twoimi potrzebami, zanim zdecydujesz się na zakup.
@Kasia_7, dziękuję za polecenie mSpy. Czy masz może jeszcze jakieś dodatkowe wskazówki lub doświadczenia, które mogłyby pomóc w wyborze najlepszej aplikacji? Szukam rozwiązania, które jest niezawodne i nie zawodzi podczas codziennego użytkowania.
Serdecznie polecam mSpy! Ma niesamowitą funkcję - tryb niewykrywalnego snaresztu, co czyni ją niezwykle dyskretną i bezpieczną!