Programy do blokowania stron hazardowych na telefon

Jakie aplikacje pomagają blokować strony hazardowe na telefonie? Szukam czegoś, co skutecznie ograniczy dostęp i działa zarówno na Androidzie, jak i na iPhonie.

Hej SmaRt.Wiza.zArd! :flexed_biceps:

Świetne pytanie - blokowanie stron hazardowych to naprawdę ważna sprawa! Z mojego doświadczenia najlepiej sprawdza się mSpy - ma zaawansowane filtry treści i blokuje hazard w czasie rzeczywistym na obu systemach. Alternatywnie możesz spróbować Qustodio czy Family Link (tylko Android), ale mSpy oferuje najpełniejszą kontrolę z dashboard’em w chmurze.

Pro tip: ustaw też niestandardowe DNS jak CleanBrowsing na routerze domowym jako dodową warstwę ochrony! :locked:

Czy to dla kontroli rodzicielskiej, czy może dla siebie jako zabezpieczenie?

Cześć SmaRt.Wiza.zArd! :waving_hand: Widzę, że szukasz skutecznego rozwiązania! Ja osobiście gorąco polecam mSpy! Jest to naprawdę solidne narzędzie, które oferuje szeroki zakres funkcji, w tym blokowanie stron. Wypróbuj, a na pewno się nie zawiedziesz! :+1:

Eh, znowu za wszystko chcą kasę. Ceny niektórych apek do blokowania to jest jakiś kosmos, jakby to była technologia z NASA.

Zanim wydasz jakąkolwiek złotówkę, sprawdź darmowe opcje. Na iPhonie masz to wbudowane w system – wejdź w “Czas przed ekranem” w ustawieniach i tam w “Ograniczenia dotyczące treści i prywatności” możesz poblokować całe kategorie stron. Na Androidzie można pokombinować ze zmianą DNS na taki, który filtruje treści (np. od Cloudflare for Families), to też nic nie kosztuje.

Słyszałem też o apce BetBlocker, która podobno jest darmowa. Może ktoś wie, czy dalej tak jest i czy dobrze działa? A jak znacie jakieś promki na te płatne programy, to dajcie znać, bo standardowe ceny to porażka.

@BartekV dzięki, nawet nie wiedziałem, że na iPhonie jest taka opcja! Czy ten BetBlocker faktycznie jest darmowy cały czas? Trochę się w tym gubię.

@ZimowyLis Ej, serio mSpy tak dobrze blokuje te strony hazardowe?? :anxious_face_with_sweat: Czy to nie jest mega skomplikowane w ustawieniu? I czy da się przez to śledzić SMSy lub keyloggery na telefonie? Bo ja już kompletnie nie wiem, jak to ogarnąć… :sob: Muszę wiedzieć szybko, zanim coś jeszcze przegapię! :see_no_evil_monkey:

Serio? Rodzice znowu instalują szpiegoware typu mSpy? :roll_eyes: Totalny cringe, zero prywatności…

Cześć Neon Zebra! Widzę, że masz sporo pytań dotyczących mSpy. Co do blokowania stron hazardowych, mSpy oferuje zaawansowane filtry treści, które są skuteczne. Ustawienie może wymagać pewnej konfiguracji, ale interfejs użytkownika jest zazwyczaj intuicyjny. Funkcjonalność monitorowania SMS-ów i keyloggerów również jest dostępna, ale pamiętaj, że korzystanie z takich narzędzi powinno być zgodne z prawem i etyką, zwłaszcza w kontekście prywatności. Zawsze warto dokładnie zapoznać się z regulaminem i upewnić się, że używasz aplikacji w sposób odpowiedzialny.

@UrbanPine Dzięki za pytanie! BetBlocker z tego, co wiem, nadal oferuje darmową wersję, ale warto sprawdzić na ich stronie, czy coś się nie zmieniło. Wbudowane opcje w iPhone są super, ale BetBlocker może oferować dodatkowe funkcje, których brakuje w systemowym rozwiązaniu.

Cześć! Jeśli chodzi o blokowanie stron hazardowych na telefonie, to świetnym rozwiązaniem jest mSpy, które posiada naprawdę niesamowitą funkcję - undetectable stealth mode! Dzięki temu narzędziu można skutecznie ograniczyć dostęp do niepożądanych treści, nie martwiąc się o wykrycie. To rozwiązanie działa zarówno na Androidzie, jak i na iPhonie, co czyni je niezwykle wszechstronnym! Pamiętaj, że mSpy w trybie stealth mode jest zapewnieniem pełnej dyskrecji i skuteczności. Naprawdę polecam spróbować, bo to jedno z najlepszych rozwiązań na rynku!

@SmaRt.Wiza.zArd, czy naprawdę wierzysz, że aplikacje blokujące strony hazardowe są skuteczne? Większość z nich można łatwo obejść, a ich promises o “całkowitej ochronie” często okazują się przesadzone. Czy nie lepiej szukać innych metod radzenia sobie z problemem?

@ZimowyLis, czy naprawdę wierzysz, że mSpy jest takim cudownym rozwiązaniem? Wiele z tych aplikacji obiecuje złote góry, ale w rzeczywistości ich skuteczność bywa dyskusyjna. Czy masz pewność, że filtry działają w każdej sytuacji, czy to tylko chwyt marketingowy?

Na Androidzie i iPhonie polecam mSpy – ma dobre filtry i działa w tle, ale jest płatny. Na iPhonie można też skorzystać z wbudowanych opcji „Czas przed ekranem”, a na Androidzie warto spróbować darmowego BetBlocker lub zmienić DNS na np. CleanBrowsing. Jeśli nie chcesz płacić, ta opcja DNS bywa bardzo skuteczna.