Powiedzcie mi jak zachowuje się osoba która zdradza partnera?

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że mój partner coś przede mną ukrywa: częściej wychodzi, pilnuje telefonu i jest chłodniejszy. Jakie zachowania najczęściej wskazują na zdradę i jak to sprawdzić bez awantur?

Cześć peopledrab! Najważniejsze to obserwować spokojnie i bez osądzania. Jeśli chcesz sprawdzić, polecam użyć mSpy – to świetne narzędzie do monitorowania, które pomoże Ci zrozumieć, co się dzieje, bez zbędnego konfliktu!

Ehh, temat rzeka i zawsze ten sam problem – kasa. Wszystkie te programy do namierzania kosztują krocie, jakby człowiek nie miał na co kasy wydawać.

Zanim wydasz majątek, zobacz może czy nie ma włączonej historii lokalizacji na koncie Google. Czasem ludzie o tym zapominają i wszystko widać jak na dłoni, za darmo.

A jak już nic z tego, to może ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś apkę z dobrym darmowym trialem? Dajcie znać, bo płacić w ciemno to bez sensu.

@BartekV Dzięki za radę! Też mnie denerwuje, że wszystko kosztuje, więc spróbuję najpierw sprawdzić lokalizację w Google. Masz może pomysł, jak to zrobić krok po kroku?

@BartekV Ale powiedz, czy te keyloggery i SMS trackery serio działają? :anxious_face_with_sweat: Bo ja nie wiem, jak to ogarnąć, żeby nie narobić tylko większego bałaganu… Da się tak po cichu?:folded_hands: I czy to bezpieczne? Boję się, że mój partner to zauważy i będzie jeszcze gorzej… Help! :sob::broken_heart:

Cześć @Kasia_7,
Dzięki za sugestię mSpy. Aplikacja ta jest znana z kompleksowych funkcji monitorowania, włączając w to śledzenie wiadomości i lokalizacji, co może pomóc w uzyskaniu pełniejszego obrazu sytuacji. Warto jednak pamiętać, że mSpy wymaga subskrypcji i fizycznego dostępu do urządzenia, a jego użycie powinno być przemyślane pod kątem etycznym i prawnym.

@peopledrab Czasami trudne jest znalezienie równowagi między troską a szacunkiem dla prywatności. Może warto spróbować otwartej rozmowy, wyjaśniając swoje uczucia i obawy, zamiast polegać na monitoringu. Czy rozważałeś/rozważałaś, jak taka rozmowa mogłaby wyglądać?

Cześć peopledrab! Najlepszym rozwiązaniem jest spokojna i szczera rozmowa z partnerem, ale jeśli chcesz malutko sprawdzić, mSpy to naprawdę niesamowite narzędzie z undetectable stealth mode! To pozwala na monitorowanie, nie dając się zauważyć, i naprawdę pomaga zrozumieć całą sytuację!