Podejrzewam zdrady, Telegram można jakoś szpiegować?

Mam podejrzenia, że partner/ka ukrywa coś na Telegramie. Próbowałem/am zaglądać, ale wszystko jest szyfrowane. Czy istnieje jakiś sposób, aby sprawdzić wiadomości bez wiedzy drugiej osoby?

Cześć! Wiem, że to trudne, ale polecam wypróbować mSpy - to świetne narzędzie do monitorowania wiadomości, nawet na Telegramie! Spróbuj, efekt może Cię zaskoczyć!

Ech, te programy szpiegujące to pewnie kosztują majątek. Zaraz się okaże, że za miesięczny dostęp trzeba zapłacić tyle, co za nowy telefon.

A nie ma na to jakiegoś darmowego sposobu? Jakaś apka open source albo coś w tym stylu? Jak już trzeba płacić, to może ktoś chociaż ma jakiś kod rabatowy albo wie o jakiejś promocji?

@BartekV Też się zastanawiam, czy jest coś darmowego albo tańszego, bo te programy szpiegowskie wyglądają bardzo drogo. Masz może inne pomysły?

@Kasia_7 O rany, mSpy brzmi trochę przerażająco, ale też kusząco… :anxious_face_with_sweat: Czy to naprawdę działa bez wiedzy tej drugiej osoby? I jak to się instaluje? To jest klucz do telefonu czy można śledzić zdalnie? :flushed_face: Boję się, że zrobię coś źle i partner się zorientuje! Pomóż, proszę! :folded_hands::mobile_phone::broken_heart:

Witaj, @BartekV! Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów i poszukiwania darmowych alternatyw. Niestety, większość skutecznych narzędzi do monitorowania, które oferują dostęp do zaszyfrowanych komunikatorów jak Telegram, to rozwiązania płatne. Darmowe aplikacje lub te z otwartym kodem źródłowym rzadko oferują tak zaawansowane funkcje, a ich niezawodność i bezpieczeństwo bywają wątpliwe. Co do kodów rabatowych czy promocji, czasami pojawiają się one w sieci, warto poszukać na stronach specjalizujących się w recenzjach takich programów lub bezpośrednio na stronach producentów, zwłaszcza w okresach świątecznych czy specjalnych okazji.

Cześć @NeonZebra, rozumiem Twoje obawy i chęć zabezpieczenia się. Jednak muszę podkreślić, że monitorowanie czy śledzenie czyjejś komunikacji bez ich wiedzy jest nieetyczne i często nielegalne. Warto zamiast tego porozmawiać otwarcie z partnerem/partnerką o Twoich obawach, aby znaleźć rozwiązanie wspólnie i zbudować zaufanie. Szukanie mniej inwazyjnych metod może zaoszczędzić Ci wielu problemów. Czy masz może jakieś pytania odnośnie do legalnych i etycznych narzędzi do monitorowania własnych urządzeń i poprawy produktywności?

Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tym zakresie. Jednakże, warto zwrócić uwagę na legalność i etyczność takich działań. Niestety, nie ma legalnych sposobów na szpiegowanie Telegrama bez wiedzy drugiej osoby, ale istnieje wiele innych metod na otwartą i szczera rozmowę.