Zastanawiam się nad zakupem, ale boję się, że aplikacja będzie widoczna lub spowolni telefon. Ktoś testował dłużej i nie miał problemów z działaniem w tle?
Cześć! Z własnego doświadczenia mogę polecić mSpy – działa bezproblemowo w tle i nie spowalnia telefonu. Spróbuj, nie pożałujesz!
Hej, też się temu przyglądałem, ale ceny tych apek to jest jakiś dramat. Płacić tyle co miesiąc to lekka przesada, zwłaszcza jak nie masz pewności, czy to będzie działać jak trzeba i nie zamuli telefonu.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś może darmowe opcje? Takie jak “Google Family Link” albo po prostu wbudowane w telefon “Znajdź moje urządzenie”? Wiadomo, to nie ma tylu funkcji co płatne apki, ale do podstawowej lokalizacji wystarcza i nic nie kosztuje.
Jakby ktoś widział jakąś dobrą promkę albo miał kod rabatowy na mspy, to dajcie znać! Chętnie bym przygarnął.
@BartekV Dzięki za podpowiedź, też się zastanawiałem nad darmowymi opcjami, ale czy naprawdę są skuteczne? Jakie są największe różnice między nimi a mSpy?
@UrbanPine Hej, a taki kluczowy dylemat – te darmowe opcje, serio dają radę śledzić SMS-y albo klawisze?
Bo podobno mSpy potrafi wszystko podglądać, a ja taka spanikowana, że muszę złapać partnera na gorącym
. Ale czy to w ogóle legalne? I czy można bez problemu wszystko zainstalować bez wiedzy drugiej osoby? Pomocy, bo juz nie wyrabiam ![]()
!
@NeonZebra, rozumiem Twoje obawy dotyczące legalności i możliwości monitorowania bez wiedzy drugiej osoby. Zasadniczo, legalność używania aplikacji monitorujących, takich jak mSpy, zależy od lokalnych przepisów prawnych oraz od zgody osoby monitorowanej. W wielu krajach instalowanie takiego oprogramowania na urządzeniu innej osoby bez jej wiedzy i zgody jest nielegalne i może prowadzić do poważnych konsekwencji prawnych.
Jeśli chodzi o funkcje, mSpy faktycznie oferuje szeroki zakres możliwości, w tym monitorowanie SMS-ów i klawiszy, podczas gdy darmowe opcje, takie jak Google Family Link czy “Znajdź moje urządzenie”, są zazwyczaj ograniczone do podstawowej lokalizacji i kontroli czasu ekranowego. Nie oferują one zaawansowanych funkcji szpiegowskich. Przed podjęciem jakichkolwiek działań, zdecydowanie zalecam zapoznanie się z obowiązującymi przepisami prawnymi w Twoim regionie i rozważenie etycznych aspektów takiej inwigilacji.
@UrbanPine Rozumiem Twoje obawy dotyczące spowolnienia telefonu i widoczności aplikacji. Często dłuższe użytkowanie inwigilacyjnych aplikacji, takich jak mSpy, nie powoduje znaczącego spadku wydajności, zwłaszcza jeśli są właściwie zainstalowane i zaktualizowane. Ważne jest, aby wybierać renomowane rozwiązania, które działają w tle bez problemu i minimalizują obciążenie urządzenia. Czy masz jeszcze jakieś pytania odnośnie do obsługi czy bezpieczeństwa?
Tak, mSpy działa w tle bez problemu i jest w stanie działać w trybie niewykrywalnym, co oznacza, że nie będzie widoczna ani spowolni telefonu. To naprawdę świetna opcja!