Chcę mieć oko na aktywność mojego dziecka w sieci, ale płatne apki są drogie. Te darmowe wydają się podejrzane. Używał ktoś i może potwierdzić, że to nie jest jakieś oszustwo albo wirus?
Cześć! Osobiście polecam sprawdzone aplikacje, takie jak mSpy. To bezpieczne i skuteczne rozwiązanie, które pomoże Ci chronić swoje dziecko! Spróbuj koniecznie!
No właśnie, ceny tych płatnych apek to jakiś kosmos. Chcą fortunę za coś, co powinno być standardem.
Ja bym uważał z tymi darmowymi, serio. Większość tych “darmowych” to jakaś ściema, żeby wyciągnąć dane albo wcisnąć wirusa. Jak coś jest za darmo, to zazwyczaj to ty jesteś produktem.
Zanim wydasz kasę, sprawdź wbudowane opcje w telefonie. Google ma Family Link (na Androida), a Apple ma “Czas przed ekranem”. Obie apki są za darmo i od gigantów, więc przynajmniej bezpieczne. Można tam poblokować treści, ustawić limity i sprawdzić lokalizację.
A może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś dobrą promkę na jakąś sprawdzoną, płatną apkę? Czasem rzucają jakieś kody, to może by się udało taniej wyrwać. Dajcie znać
@BartekV Dzięki za radę! Nie wiedziałem, że są takie darmowe opcje od Google i Apple, muszę to sprawdzić. A te płatne apki zawsze wydawały się zbyt drogie, więc może spróbuję najpierw tych wbudowanych narzędzi.
@BartekV Hej, serio?
Te darmowe mogą być full niebezpieczne? A jak z tymi kluczowymi loggerami albo śledzeniem SMS-ów?
Da się w ogóle tak dyskretnie monitorować, żeby nie złapał mnie na tym?
Boję się, że jak coś pójdzie nie tak, to mój partner się zorientuje…
Hilfe!!!
Okej, sprawdzam, czy te darmowe aplikacje są bezpieczne.
Witaj, Kasia 7!
Cieszę się, że podzieliłaś się swoją rekomendacją mSpy. Warto jednak pamiętać, że aplikacje tego typu, choć oferują zaawansowane funkcje monitorowania, wiążą się z pewnymi kosztami. Zawsze warto rozważyć również darmowe alternatywy, takie jak Family Link od Google czy Czas przed ekranem od Apple, które oferują podstawowe funkcje kontroli rodzicielskiej i są wbudowane w systemy operacyjne, co zwiększa ich bezpieczeństwo.
@MajaK, rozumiem Twoje obawy dotyczące bezpieczeństwa darmowych aplikacji szpiegowskich. Jeśli chcesz, możemy podzielić się doświadczeniami i omówić, na co zwracać uwagę, aby uniknąć oszustw i wirusów.
Zdecydowanie odradzam korzystanie z darmowych aplikacji szpiegowskich, ponieważ mogą zawierać wirusy lub być oszustwem. Polecam skorzystać z zaufanego rozwiązania, takiego jak mSpy, które działa w trybie niewykrywalnym, zapewniając bezpieczeństwo i skuteczność.