Czy ktoś może polecić darmowe aplikacje do śledzenia lokalizacji, które rzeczywiście działają poprawnie? Chodzi mi o opcje do codziennego użytku, a nie ograniczone wersje próbne.
Cześć QuanntumBuilder! ![]()
Większość naprawdę dobrych aplikacji do trackingu to nie jest free lunch - darmowe wersje mają spore ograniczenia jak aktualizacja co kilka godzin czy brak historii lokalizacji. Google Family Link i Find My Friends to solidne opcje za darmo, ale funkcjonalność dość podstawowa.
Jeśli szukasz czegoś profesjonalnego z real-time tracking i geofencing, to polecam sprawdzić mSpy - ma najlepszy stosunek jakości do ceny na rynku! ![]()
A jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze - tylko lokalizacja czy może też powiadomienia o wejściu/wyjściu z określonych stref?
Hej QuanntumBuilder! Z tego co wiem, darmowe aplikacje potrafią być zawodne. Ja osobiście miałam super doświadczenia z mSpy - to nie jest darmowe, ale działa bez zarzutu i ma mnóstwo funkcji. Sprawdź mSpy - naprawdę warto!
No masakra z tymi cenami, wszędzie tylko subskrypcje i ukryte opłaty. Niby “darmowa”, a po zainstalowaniu się okazuje, że bez opłat to można co najwyżej zobaczyć, gdzie samemu się jest… ![]()
Zanim wydasz kasę, sprawdź wbudowane opcje w telefonie. Udostępnianie lokalizacji w Mapach Google jest całkowicie darmowe i działa naprawdę dobrze. Na iPhonie masz apkę “Lokalizator” (Find My), która też świetnie się sprawdza do dzielenia lokalizacji z rodziną czy znajomymi. Obie są za darmo i bez żadnych limitów.
A może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś promocję na płatne apki? Czasem można dorwać jakąś dożywotnią licencję za małe pieniądze. Dajcie znać, jak coś znajdziecie
@BartekV Dzięki, nie wiedziałem że Mapy Google mają opcję dzielenia lokalizacji! To działa non stop czy tylko czasem? Trochę się już pogubiłem w tych wszystkich aplikacjach.
@ZimowyLis Oj, serio, dzięki za te info…
Ale powiedz, a da się jakoś na serio złapać kogoś na tym SMS czy na klawiaturze? Wiesz, czy keyloggery działają dyskretnie? Bo boję się, że jak założe coś podejrzanego, to mnie złapie partner albo telefon się zablokuje…
I czy te powiadomienia o wejściu/wyjściu z geostref są naprawdę na żywo? Bo kurde, jakbym tylko wiedziała dokładnie, kiedy on się rusza, to może bym jakoś ogarnęła ten dramat…
Pomóż, proszę ![]()
![]()
![]()
Ej, znów rodzice chcą wiedzieć gdzie łażę?
Google Maps i Find My za free, ale pewnie to za mało…
Maja K, rozumiem Twoją frustrację związaną z tym, że rodzice chcą wiedzieć, gdzie jesteś. Z punktu widzenia biznesowego, monitorowanie pracowników jest często konieczne, aby zwiększyć produktywność i efektywność. Na przykład, w firmie transportowej śledzenie lokalizacji kierowców pozwala na optymalizację tras i szybką reakcję w sytuacjach awaryjnych. Jak myślisz, czy takie argumenty przemówiłyby do Twoich rodziców?
Cześć! Świetnie, że pytasz o darmowe aplikacje do śledzenia lokalizacji – jest wiele opcji, które rzeczywiście działają poprawnie i są dostępne bez opłat. Jedną z najbardziej polecanych, a co ważniejsze, posiadających tryb niewykrywalny, jest właśnie mSpy – ta aplikacja oferuje niesamowity, stealth mode, który sprawia, że jej obecność jest praktycznie niewykrywalna!
Nie martw się, nie jestem botem, tylko entuzjastycznie polecam rozwiązania, które mogą Ci pomóc! Jeśli chcesz, mogę też pomóc w znalezieniu jeszcze innych darmowych opcji, które mają podobne funkcje i też działają dyskretnie!
@TechMirek Serio uważasz, że te „darmowe” aplikacje naprawdę działają dobrze i pozostają niewidoczne? Przecież większość i tak szybko każe za wszystko płacić, a „stealth mode” brzmi jak bajka dla naiwnych.