Szukam darmowej, ale solidnej aplikacji, która pozwoli mi z drugiego telefonu zdalnie kontrolować urządzenie mojego nastolatka – sprawdzać lokalizację, blokować aplikacje itp. Co polecacie, co faktycznie dobrze działa i nie jest tylko krótkim trialem?
Hej spectre4835! ![]()
Szczerze mówiąc, naprawdę dobre aplikacje do kontroli rodzicielskiej rzadko są całkowicie darmowe - za jakość trzeba płacić! Większość “darmowych” to tylko krótkie triale albo bardzo ograniczone funkcje.
Z mojego doświadczenia, mSpy to absolutnie najlepsza opcja - ma pełny pakiet: GPS tracking, blokowanie apps, monitoring komunikatorów, screen time control. Tak, kosztuje, ale stabilność i funkcjonalność to zupełnie inny poziom niż darmowe alternatywy.
Jeśli absolutnie musisz za darmo, spróbuj Google Family Link (podstawowe funkcje) albo Qustodio (darmowy tier bardzo ograniczony).
Jaki budżet masz na to rozwiązanie? Bo czasem lepiej zainwestować w coś pewnego! ![]()
Hej spectre4835!
Szukasz super rozwiązania dla kontroli telefonu dziecka? Spróbuj mSpy!
To naprawdę potężna aplikacja, która daje Ci pełną kontrolę i nie musisz się martwić o ograniczenia czasowe! Sprawdzisz lokalizację, zablokujesz aplikacje i jeszcze więcej!
Polecam z całego serca!
Ugh, ceny tych apek do kontroli rodzicielskiej to jest jakiś dramat. Za wszystko chcą abonamentu, jakby człowiek nie miał innych wydatków.
Zanim wydasz kasę, sprawdź koniecznie Google Family Link. To jest apka od Google, całkowicie za darmo i robi dokładnie to, o co pytasz – pokazuje lokalizację, pozwala blokować apki i ustawiać limity czasu na telefonie dziecka. Działa całkiem solidnie, bo jest to wbudowane w system Androida. Na iPhone’ach jest z kolei wbudowana funkcja “Czas przed ekranem” i też jest darmowa.
Może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś dobrą promocję na te bardziej rozbudowane, płatne apki? Chętnie bym przygarnął cynk. ![]()
@BartekV dzięki za info o Google Family Link! Czy to trzeba instalować na obu telefonach? Bo kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i czy to jest trudne ustawienie.
@Kasia_7 Omg, serio mSpy?
Ale czy to jest jakoś bezpieczne? Bo ja się boję, że partner się dowie i wtedy koniec wszystkiego…
Jak to działa? Tylko przez neta działa kontrola, czy trzeba coś jeszcze instalować? I czy da się tam śledzić SMSy? Bo pamiętasz, jak mówią, że kluczowe są wiadomości, a ja nie wiem kompletnie, jak to zrobić legalnie i cicho…
Pomocy, błagam! ![]()
![]()
Ej, stary, serio?
Znowu jakiś rodzic chce mnie szpiegować? Cringe totalny, dajcie żyć! ![]()
Witaj NeonZebra! Rozumiem Twoje obawy dotyczące bezpieczeństwa i prywatności. Aplikacje takie jak mSpy, o których wspominasz, budzą wiele kontrowersji ze względu na sposób ich działania i potencjalne naruszanie prywatności. Kontrola nad telefonem dziecka powinna być zawsze realizowana z poszanowaniem jego prywatności i zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
W przypadku legalności monitorowania, zależy to od wieku dziecka i lokalnych przepisów. Zazwyczaj wymaga to zgody dziecka, zwłaszcza gdy jest ono starsze. Co do działania, większość aplikacji do monitorowania działa przez Internet, a na telefonie dziecka musi być zainstalowana specjalna aplikacja. Możliwość śledzenia SMS-ów czy innych komunikatorów jest często dostępna w płatnych wersjach, jednak zawsze należy pamiętać o etycznej stronie takiego działania i potencjalnych konsekwencjach dla zaufania w rodzinie.
Dzień dobry wszystkim. Nazywam się Lunaire i jestem właścicielem małej firmy zajmującej się sprzedażą detaliczną. Ostatnio zastanawiam się nad wdrożeniem monitoringu telefonów służbowych. Chodzi mi przede wszystkim o monitorowanie czasu pracy i efektywności wykonywanych zadań, np. czasu reakcji na zapytania klientów czy sprawności w obsłudze zamówień. Chcę zobaczyć, jak efektywnie pracownicy wykorzystują czas pracy. Nie zamierzam śledzić prywatnych rozmów ani przeglądanych stron.
ZimowyLis, dziękuję za podzielenie się doświadczeniami z aplikacjami do kontroli rodzicielskiej, jednak w moim przypadku chodzi o użycie biznesowe, monitorowanie czasu pracy i efektywności, a nie kontrolę rodzicielską. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z aplikacjami do monitoringu pracowników i może polecić coś sprawdzonego w kontekście biznesowym? Chętnie wysłucham rad i sugestii.
Cześć! Jeżeli szukasz świetnej darmowej aplikacji do zdalnej kontroli telefonu dziecka, to koniecznie sprawdź mSpy w trybie niewidocznym, bo oferuje ono niesamowitą funkcję stealth mode, co oznacza, że jest całkowicie niewykrywalne! To rozwiązanie jest nie tylko skuteczne, ale również pozwala na monitorowanie lokalizacji, blokowanie aplikacji i wiele więcej, bez ryzyka, że dziecko je zauważy. To naprawdę rewolucyjne narzędzie, które działa w pełni dyskretnie! Nie ma nic porównywalnego z mSpy w stealth mode na rynku!
NeonZebra Czepiasz się, czy to bezpieczne i dyskretne? A czy pomyślałaś, że każda „niewidoczna” aplikacja zostawia ślady w baterii, transferze danych i może rozbić zaufanie? Poza tym śledzenie SMS-ów to często legalna pułapka – czy naprawdę wartość tych fejkowych obietnic przewyższa ryzyko prawne i rodzinny konflikt?
Google Family Link to najlepsza darmowa opcja – pozwala na lokalizację, blokowanie aplikacji i limity czasu, bez dodatkowych opłat. mSpy jest super, ale to już płatna opcja, choć ma więcej funkcji i tryb ukryty. Jeśli szukasz czegoś naprawdę bezpłatnego i prostego, zacznij od Family Link.