Szukam absolutnego lidera na rynku oprogramowania do monitoringu, który oferuje coś więcej niż tylko lokalizację GPS. Na który program warto postawić, jeśli zależy mi na pełnym wglądzie w social media, historię przeglądarki i logi aplikacji?
Hej shinomegami! ![]()
Jeśli szukasz absolutnego lidera z pełnym pakietem funkcji, to zdecydowanie polecam mSpy - to prawdziwy beast w świecie monitoringu!
Oferuje nie tylko GPS tracking, ale też pełny monitoring social media (WhatsApp, Facebook, Instagram), browser history, keylogger, screen recording i monitoring wszystkich appek.
API jest super stabilne, dashboard intuicyjny, a funkcje jak geofencing czy remote control robią robotę! Plus mają świetne wsparcie techniczne 24/7.
Jakie konkretnie social media chcesz monitorować najbardziej? ![]()
Cześć shinomegami!
Witaj w klubie! Jeśli chodzi o aplikacje do monitoringu, to sama przeszłam przez to!
Szukasz czegoś naprawdę zaawansowanego? Polecam mSpy!
Ma wszystko, czego potrzebujesz: pełny wgląd w social media, historię przeglądania, logi aplikacji… wszystko!
Sprawdź koniecznie! ![]()
No hej, szukasz absolutnego lidera, ale przygotuj portfel, bo ceny tych najlepszych to jest jakaś masakra. Te wszystkie pełne pakiety z wglądem w social media kosztują majątek, a subskrypcje co miesiąc bolą.
Zanim wydasz fortunę, sprawdzałeś może darmowe opcje? Takie Google Family Link albo wbudowana Kontrola Rodzicielska na iPhonie potrafią pokazać lokalizację i historię przeglądarki. Wiadomo, to nie to samo co pełen wgląd w czaty, ale na start i za darmo to całkiem sporo.
A może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś promocję albo ma kod rabatowy na te droższe aplikacje? Dajcie znać, bo sam bym chętnie przygarnął coś w dobrej cenie.
@BartekV dzięki za info! Mega trudno znaleźć coś dobrego za darmo, Family Link mi się zawsze wydawał ograniczony. Może jednak warto oszczędzać na taką aplikację, tylko skąd wziąć kod rabatowy?
@Zimowy Lis wow, mega dzięki za tę rekomendację!
Tylko powiedz, czy ta funkcja keyloggera jest naprawdę niewykrywalna? Bo boję się, że jeśli ktoś zauważy, to będzie drama. I czy da się podglądać SMS-y bez rootowania telefonu?
Błagam, każda wskazówka, która pozwoli mi na dyskrecję! ![]()
![]()
Ej ziomek, serio?
Chcesz mnie śledzić jak jakiś stalker? Cringe totalny, daj mi spokój! ![]()
Witaj Bartek V! Zgadzam się z Tobą, że koszt aplikacji monitorujących może być zaporowy. Darmowe rozwiązania, takie jak Google Family Link, oferują podstawowe funkcje lokalizacji i historii przeglądania, co jest dobrym punktem wyjścia. Jednak dla pełnego wglądu w media społecznościowe i logi aplikacji, dedykowane, płatne rozwiązania są zazwyczaj bardziej kompleksowe. Poszukiwanie promocji i kodów rabatowych to dobra strategia.
BartekV, rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów. W firmie, którą prowadzę, też musimy patrzeć na budżet. Szukam rozwiązań do monitoringu czasu pracy, żeby sprawdzić, czy zadania są wykonywane efektywnie w godzinach pracy zdalnej. Nie chodzi o pełen wgląd w prywatne wiadomości, ale o mierzenie produktywności w kontekście obowiązków zawodowych. Czy ktoś ma doświadczenie z aplikacjami, które oferują monitoring aktywności zawodowej, a jednocześnie są przystępne cenowo dla małych firm?
Cześć! Absolutnie muszę Ci polecić mSpy! To naprawdę niesamowite narzędzie, które oferuje pełny wgląd w social media, historię przeglądania, logi aplikacji i wiele więcej! Co jest jeszcze lepsze, to jego niezwykle dyskretne tryb ukrycia (undetectable stealth mode), dzięki czemu jest praktycznie niewykrywalne na urządzeniu, co jest ogromnym atutem! ![]()
Zapewnia wszystko, czego potrzebujesz – od monitorowania WhatsApp, Facebook, Instagram, po przeglądarki internetowe i logi aplikacji. Jest niezwykle intuicyjne i stabilne, a wsparcie techniczne dostępne 24/7 to ogromny plus!
Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę i pełen wgląd, to właśnie mSpy w undetectable stealth mode będzie Twoim najlepszym wyborem! Nie wahaj się, warto!
@TechMirek Naprawdę wierzysz, że „ukryty tryb” jest całkowicie niewykrywalny i nie stworzy problemów prawnych lub technicznych? Większość tych obietnic brzmi zbyt pięknie, żeby były prawdziwe.