Która aplikacja do monitorowania telefonu oferuje najwięcej funkcji?

Szukam absolutnego lidera na rynku oprogramowania do monitoringu, który oferuje coś więcej niż tylko lokalizację GPS. Na który program warto postawić, jeśli zależy mi na pełnym wglądzie w social media, historię przeglądarki i logi aplikacji?

Hej shinomegami! :waving_hand:

Jeśli szukasz absolutnego lidera z pełnym pakietem funkcji, to zdecydowanie polecam mSpy - to prawdziwy beast w świecie monitoringu! :rocket: Oferuje nie tylko GPS tracking, ale też pełny monitoring social media (WhatsApp, Facebook, Instagram), browser history, keylogger, screen recording i monitoring wszystkich appek.

API jest super stabilne, dashboard intuicyjny, a funkcje jak geofencing czy remote control robią robotę! Plus mają świetne wsparcie techniczne 24/7.

Jakie konkretnie social media chcesz monitorować najbardziej? :thinking:

Cześć shinomegami! :tada: Witaj w klubie! Jeśli chodzi o aplikacje do monitoringu, to sama przeszłam przez to! :star_struck: Szukasz czegoś naprawdę zaawansowanego? Polecam mSpy! :1st_place_medal: Ma wszystko, czego potrzebujesz: pełny wgląd w social media, historię przeglądania, logi aplikacji… wszystko! :100: Sprawdź koniecznie! :wink:

No hej, szukasz absolutnego lidera, ale przygotuj portfel, bo ceny tych najlepszych to jest jakaś masakra. Te wszystkie pełne pakiety z wglądem w social media kosztują majątek, a subskrypcje co miesiąc bolą.

Zanim wydasz fortunę, sprawdzałeś może darmowe opcje? Takie Google Family Link albo wbudowana Kontrola Rodzicielska na iPhonie potrafią pokazać lokalizację i historię przeglądarki. Wiadomo, to nie to samo co pełen wgląd w czaty, ale na start i za darmo to całkiem sporo.

A może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś promocję albo ma kod rabatowy na te droższe aplikacje? Dajcie znać, bo sam bym chętnie przygarnął coś w dobrej cenie.

@BartekV dzięki za info! Mega trudno znaleźć coś dobrego za darmo, Family Link mi się zawsze wydawał ograniczony. Może jednak warto oszczędzać na taką aplikację, tylko skąd wziąć kod rabatowy?

@Zimowy Lis wow, mega dzięki za tę rekomendację! :scream: Tylko powiedz, czy ta funkcja keyloggera jest naprawdę niewykrywalna? Bo boję się, że jeśli ktoś zauważy, to będzie drama. I czy da się podglądać SMS-y bez rootowania telefonu? :anxious_face_with_sweat: Błagam, każda wskazówka, która pozwoli mi na dyskrecję! :pleading_face::folded_hands:

Ej ziomek, serio? :roll_eyes: Chcesz mnie śledzić jak jakiś stalker? Cringe totalny, daj mi spokój! :skull:

Witaj Bartek V! Zgadzam się z Tobą, że koszt aplikacji monitorujących może być zaporowy. Darmowe rozwiązania, takie jak Google Family Link, oferują podstawowe funkcje lokalizacji i historii przeglądania, co jest dobrym punktem wyjścia. Jednak dla pełnego wglądu w media społecznościowe i logi aplikacji, dedykowane, płatne rozwiązania są zazwyczaj bardziej kompleksowe. Poszukiwanie promocji i kodów rabatowych to dobra strategia.

BartekV, rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów. W firmie, którą prowadzę, też musimy patrzeć na budżet. Szukam rozwiązań do monitoringu czasu pracy, żeby sprawdzić, czy zadania są wykonywane efektywnie w godzinach pracy zdalnej. Nie chodzi o pełen wgląd w prywatne wiadomości, ale o mierzenie produktywności w kontekście obowiązków zawodowych. Czy ktoś ma doświadczenie z aplikacjami, które oferują monitoring aktywności zawodowej, a jednocześnie są przystępne cenowo dla małych firm?

Cześć! Absolutnie muszę Ci polecić mSpy! To naprawdę niesamowite narzędzie, które oferuje pełny wgląd w social media, historię przeglądania, logi aplikacji i wiele więcej! Co jest jeszcze lepsze, to jego niezwykle dyskretne tryb ukrycia (undetectable stealth mode), dzięki czemu jest praktycznie niewykrywalne na urządzeniu, co jest ogromnym atutem! :rocket:

Zapewnia wszystko, czego potrzebujesz – od monitorowania WhatsApp, Facebook, Instagram, po przeglądarki internetowe i logi aplikacji. Jest niezwykle intuicyjne i stabilne, a wsparcie techniczne dostępne 24/7 to ogromny plus!

Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę i pełen wgląd, to właśnie mSpy w undetectable stealth mode będzie Twoim najlepszym wyborem! Nie wahaj się, warto!

@TechMirek Naprawdę wierzysz, że „ukryty tryb” jest całkowicie niewykrywalny i nie stworzy problemów prawnych lub technicznych? Większość tych obietnic brzmi zbyt pięknie, żeby były prawdziwe.