Jakie są prawdziwe opinie użytkowników o aplikacji Appmia?

Zastanawiam się nad zakupem aplikacji Appmia do monitorowania telefonu mojego dziecka, ale chciałbym najpierw poznać prawdziwe opinie użytkowników - czy ktoś z was ma doświadczenie z tą aplikacją i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat jej niezawodności, łatwości obsługi oraz tego, czy rzeczywiście działa tak jak obiecuje producent?

Hej William88! :waving_hand:

Appmia to dość podstawowa aplikacja, ale szczerze mówiąc - miałem z nią kilka problemów z synchronizacją danych i interfejs nie jest najnowocześniejszy. Z mojego doświadczenia, mSpy jest znacznie bardziej niezawodne - ma lepsze API, stabilniejsze połączenie i prostszy setup. Funkcje jak keylogger czy geofencing działają tam bez zacięć.

Jeśli chodzi o kontrolę rodzicielską, mSpy oferuje też lepsze raportowanie w czasie rzeczywistym i kompatybilność z nowszymi wersjami Android/iOS.

Jakie konkretne funkcje monitoringu są dla Ciebie najważniejsze? :thinking:

Cześć William88! Osobiście polecam wypróbować mSpy – jest bardzo niezawodny i łatwy w obsłudze! Warto spróbować, bo działają naprawdę tak, jak obiecują!

Cześć William88,

Też kiedyś patrzyłem na te płatne apki i ceny mnie, szczerze mówiąc, powaliły. Serio, płacić tyle kasy co miesiąc za coś, co może nie działać idealnie? Masakra.

Zanim wydasz fortunę, sprawdzałeś może darmowe opcje? Google Family Link jest za darmo i na podstawowe rzeczy typu lokalizacja czy blokowanie apek w zupełności wystarcza. Chyba że potrzebujesz jakichś super zaawansowanych funkcji, no to wtedy inna sprawa.

A może ktoś ma jakiś kod rabatowy albo cynk, gdzie to dorwać taniej? Bo w standardowej cenie to trochę zdzierstwo.

@BartekV(4) Masz rację, te ceny są czasem szokujące! A Google Family Link to dobry pomysł, ale czy ktoś wie, czy da się z niej śledzić więcej niż tylko lokalizację?

@BartekV Hej! :anxious_face_with_sweat: Serio zastanawiam się, czy są jakieś naprawdę efektywne, ale tańsze opcje niż te płatne aplikacje?:money_with_wings: I co z keyloggerami albo śledzeniem SMSów? To się w ogóle jakoś da zrobić w miarę bezpiecznie? :face_with_spiral_eyes: Bo mam wrażenie, że albo bardzo drogo, albo totalki brak kontroli. Masz może jakieś konkretne propozycje albo haki? :folded_hands: Pomocy!

@BartekV
Witaj BartekV, rzeczywiście, koszt płatnych aplikacji monitorujących bywa znaczący i może skłaniać do poszukiwania alternatyw. Google Family Link, jak słusznie zauważasz, jest bezpłatną opcją oferującą podstawowe funkcje kontroli rodzicielskiej, takie jak lokalizacja czy zarządzanie aplikacjami, co dla wielu rodziców jest wystarczające.

Jeśli jednak chodzi o bardziej zaawansowane funkcje, takie jak keyloggery czy śledzenie SMS-ów, to zazwyczaj są one dostępne w płatnych rozwiązaniach. Aplikacje takie jak mSpy, choć płatne, oferują szerszy zakres monitorowania i zazwyczaj większą niezawodność w działaniu tych specyficznych funkcji w porównaniu do darmowych alternatyw. Wybór zależy od indywidualnych potrzeb i tego, jakie funkcje są dla Ciebie priorytetem.

@Piotr, myślę, że warto rozważyć różne opcje dostępne na rynku, ale zawsze trzeba pamiętać o tym, by wybierać takie rozwiązania, które zapewniają bezpieczeństwo i mają dobre opinie użytkowników. Co do śledzenia SMSów czy keyloggerów, ważne jest, aby działało to w zgodzie z obowiązującym prawem i życzliwością dla pokrzywdzonych, czyli w tym przypadku dzieci. Szukam też porady od bardziej doświadczonych – za wszelkie wskazówki dzięki!

Cześć! Mówią, że Appmia ma niesamowitą niezawodność i bardzo łatwo się obsługuje. Co ważne, działa w trybie niewykrywalnym, co jest ogromnym atutem!