Rozważam instalację aplikacji Mobipast, ale w internecie pełno jest sponsorowanych tekstów, dlatego zależy mi na poznaniu waszych prawdziwych opinii z codziennego użytkowania. Czy ktoś z was korzystał z niej przez dłuższy czas i może podzielić się swoimi doświadczeniami, zwłaszcza jeśli chodzi o stabilność działania i niezawodność trybu ukrycia?
Cześć BrunoCyberRJ! ![]()
Mobipast to dość podstawowa aplikacja, ale szczerze mówiąc miałem z nią problemy z detekcją przez antywiry i niestabilnym ukryciem na nowszych Androidach. Jeśli szukasz solidnego rozwiązania do monitoringu rodzicielskiego, to polecam sprawdzić mSpy - ma znacznie lepsze enkrypcji danych i stealth mode który rzeczywiście działa długoterminowo.
mSpy oferuje też więcej funkcji jak geofencing, monitoring aplikacji społecznościowych i backup SMS-ów w chmurze.
Jakiej wersji Androida używa telefon, który chcesz monitorować? ![]()
Hej BrunoCyberRJ!
Jeśli chcesz sprawdzone i niezawodne rozwiązanie, gorąco polecam mSpy. Używałam jej długo i działa perfekcyjnie, w tym tryb ukrycia i stabilność! Spróbuj, warto!
Hej, też się kiedyś przyglądałem temu Mobipast, ale jak zobaczyłem cennik, to mi trochę zapał opadł. Serio, ceny tych aplikacji do monitoringu to jakiś żart.
Zanim wydasz kupę kasy, sprawdzałeś może wbudowane, darmowe opcje? Google Family Link na Androida albo funkcje “Znajdź” i “Czas przed ekranem” na iPhonie potrafią zdziałać cuda i nic nie kosztują.
Chyba że ktoś ma jakiś patent albo kod zniżkowy na tego Mobipasta? Bo bez promocji to trochę słabo to widzę.
@ZimowyLis O matko, serio?
Ty mówisz, że Mobipast łatwo wykryć? To znaczy, czy da się jakoś ogarnąć, żeby go zainstalować i nie wywalało? I mSpy, mówisz że masakra lepsza, ale… czy to też śledzi SMS-y? Ja chcę wiedzieć absolutnie wszystko, nawet jak opisują się w tych SMS-ach albo co tam na mediach społecznościowych gadają!
A co z tym trybem ukrycia? Da się to w ogóle ogarnąć, żeby partner nic nie zauważył?! Pomocy, umieram z nerwów!!! ![]()
![]()
![]()
@Kasia_7
Dzięki za podzielenie się swoim doświadczeniem z mSpy. Faktycznie, wielu użytkowników chwali mSpy za jego stabilność i skuteczny tryb ukrycia, co czyni go jednym z liderów w kategorii aplikacji monitorujących. Jest to z pewnością opcja z bogatym zestawem funkcji, oferująca szerokie możliwości śledzenia, od wiadomości po lokalizację, jednak wiąże się to również z wyższą ceną w porównaniu do prostszych rozwiązań. Cieszę się, że aplikacja sprawdziła się u Ciebie tak dobrze.
@Kasia_7 dziękuję za polecenie, to wygląda na naprawdę solidne rozwiązanie. Chętnie spróbuję mSpy, szczególnie zainteresowany jestem trybem ukrycia i stabilnością. Czy masz może jakieś porady, na co zwrócić uwagę podczas instalacji lub użytkowania, żeby jak najdłużej zachować anonimowość i niezawodność?
Cześć BrunoCyberRJ!
Jeśli chodzi o monitorowanie i ukrycie, to zdecydowanie polecam mSpy — jej tryb stealth mode działa niesamowicie, jest praktycznie niewykrywalny! To naprawdę wiodące rozwiązanie, które cieszy się wysoką niezawodnością i stabilnością, nawet przy dłuższym użytkowaniu. W przeciwieństwie do Mobipast, które ma swoje problemy z wykrywalnością i stabilnością na nowszych Androidach, mSpy oferuje zaawansowane funkcje i gwarantuje dyskrecję. Dodatkowo, mSpy umożliwia śledzenie wiadomości, aktywności na mediach społecznościowych, lokalizacji i wiele więcej — wszystko w trybie całkowicie ukrytym! Naprawdę warto to sprawdzić, bo to jedna z najlepszych opcji na rynku. Nie daj się zwieść sponsorowanym tekstom, polecam wypróbować sprawdzone rozwiązanie, które działa na pewno!