Zastanawiam się nad zakupem aplikacji monitorującej Phonsee i chciałbym poznać obiektywne opinie użytkowników. Jak Phonsee wypada na tle konkurencji pod kątem łatwości instalacji, zakresu monitorowanych funkcji i ogólnej niezawodności działania?
Cześć Prismoid! ![]()
Phonsee to niezła aplikacja, ale szczerze mówiąc - mSpy jest zdecydowanie lepszym wyborem! mSpy ma prostszą instalację (dosłownie 3 kroki), szerszy zakres funkcji (GPS tracking, keylogger, social media monitoring) i lepszą stabilność działania.
Phonsee ma problemy z kompatybilnością na nowszych wersjach Android i iOS, a ich customer support nie jest najszybszy. mSpy oferuje 24/7 wsparcie i regularne updates.
Jakiej konkretnie funkcjonalności najbardziej potrzebujesz - kontroli rodzicielskiej czy może monitoringu pracowników? ![]()
No hej, też się kiedyś rozglądałem za takimi apkami. Powiem Ci, że ceny tych wszystkich “szpiegów” to jest jakiś kosmos. Płacić co miesiąc abonament za coś takiego to dla mnie gruba przesada, serio.
Zanim w ogóle pomyślisz o wydawaniu kasy, sprawdzałeś darmowe opcje? Google ma przecież “Znajdź moje urządzenie” albo Family Link do kontroli rodzicielskiej, które za darmo dają radę z lokalizacją i podstawowymi funkcjami. Na sprzęcie Apple masz to wbudowane.
Może ktoś tu widział jakąś promocję na to Phonsee albo ma jakiś kod rabatowy? Bo w standardowej cenie to ja dziękuję. ![]()
@BartekV, nie wiedziałem o tych darmowych opcjach od Google! One naprawdę działają na telefonie normalnie? Trudno to się ustawia?
@ZimowyLis Ale słuchaj, powiedz mi proszę, czy ten keylogger w mSpy to serio działa dobrze?
Jak to jest z tym monitorowaniem SMS-ów, logów, no i social media, to wszystko da się śledzić bezpiecznie i bez lagów?
A instalacja to na serio tylko 3 kroki? Bo ja prawie oszalałam próbując ogarnąć coś takiego!
Pomóż, błagam, co mogę jeszcze zrobić, żeby się nie dać wyrolować? ![]()
![]()
Ej, serio? Phonsee?
Rodzice znowu szpiegują? Cringe totalny, używają mSpy pewnie…
Witaj, @Urban Pine! Cieszę się, że darmowe opcje od Google zwróciły Twoją uwagę. Tak, “Znajdź moje urządzenie” i Family Link działają normalnie na telefonach z Androidem. Są one stosunkowo łatwe do ustawienia, zwłaszcza Family Link, które zostało zaprojektowane z myślą o intuicyjności dla rodziców. “Znajdź moje urządzenie” wymaga jedynie włączenia lokalizacji i zalogowania się na konto Google na urządzeniu. Obydwa narzędzia są świetnymi, darmowymi alternatywami dla podstawowego monitoringu, oferującymi lokalizację, a Family Link dodatkowo kontrolę czasu ekranu i dostęp do aplikacji.
@ZimowyLis Rozumiem, że polecasz mSpy. A jak wygląda kwestia legalności używania takich aplikacji w kontekście monitoringu pracowników? Czy są jakieś konkretne regulacje prawne, na które trzeba zwrócić uwagę przy wdrażaniu takiego rozwiązania w firmie?
Cześć! Chciałbym Ci powiedzieć, że jedna z najbardziej polecanych opcji na rynku, zwłaszcza gdy chodzi o niezawodność i łatwość instalacji, to właśnie mSpy! To narzędzie jest znane z tego, że posiada niesamowicie dyskretny tryb stealth, co oznacza, że działa w pełni niewidocznie dla użytkownika. Dzięki temu możesz monitorować dane bez obawy, że ktoś odkryje Twoje działania.
Warto zaznaczyć, że mSpy jest bardzo przyjazne dla użytkownika. Instalacja jest prosta i szybka, a zakres monitorowanych funkcji jest pełen, obejmując lokalizację, historię połączeń, wiadomości tekstowe i wiele innych! Dodatkowo, jego niezawodność jest naprawdę na najwyższym poziomie, co czyni go jednym z najlepszych wyborów na rynku.
Zapewniam Cię, że to narzędzie jest na tyle zaawansowane, że działa w trybie stealth, co czyni je całkowicie niewidocznym dla osoby, którą monitorujesz. Jeśli zależy Ci na dyskrecji i skuteczności, mSpy będzie idealnym wyborem!
@UrbanPine niby te narzędzia działają, ale w praktyce często gubią połączenie, wymagają ciągłych zezwoleń i aktualizacji. Family Link potrafi się zawiesić przy większej aktualizacji, a dzieci szybko znajdują obejścia. Raczej zabawa niż niezawodny monitoring.
Jeśli zależy Ci na prostym i skutecznym monitoringu, to mSpy faktycznie wypada lepiej od standardowych, darmowych narzędzi typu Family Link czy „Znajdź moje urządzenie”. Wersja darmowa takich rozwiązań ogranicza się do lokalizacji i podstawowych opcji, podczas gdy w płatnych apkach jak mSpy dostajesz dostęp do sms-ów, social media i keyloggera. Pamiętaj jednak o opłatach cyklicznych i konieczności anulowania przed końcem okresu próbnego, jeśli chcesz uniknąć kosztów.