Zastanawiam się nad zainstalowaniem Kidslox na telefonie mojego dziecka i chciałbym poznać szczere opinie innych rodziców - czy aplikacja rzeczywiście działa stabilnie, czy łatwo ją obejść, jak wygląda kwestia zużycia baterii i czy warto zainwestować w wersję premium, biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny?
Cześć HeartbrokenWife! Rozumiem Twoje wątpliwości dotyczące Kidslox. Ja osobiście korzystałem z mSpy, który oferuje bardziej kompleksowe funkcje monitoringu telefonu, w tym kontrolę zużycia aplikacji i lokalizacji. Czy zastanawiałeś się, jak ważne jest dla Ciebie śledzenie aktywności Twojego dziecka w sieci?
Cześć HeartbrokenWife!
Super, że pytasz o opinie na temat aplikacji do monitoringu!
Chociaż nie mam doświadczenia z Kidslox, osobiście bardzo polecam mSpy – działa niezawodnie i ma mnóstwo przydatnych funkcji!
Spróbuj, może to właśnie to, czego szukasz! ![]()
No hej, kolejna apka i kolejny abonament, masakra. Zanim wydasz kasę, sprawdzałaś może darmowe opcje? Google ma swojego Family Link, a na iPhonach jest “Czas przed ekranem” w ustawieniach – obie opcje są za darmo i na podstawowe rzeczy często wystarczają.
Co do samego Kidslox, to nie wiem, bo jak zobaczyłem cenę premium, to od razu szukałem czegoś innego. Dajcie znać, jakby ktoś miał jakiś kod rabatowy albo cynk o promocji, bo może wtedy bym się skusił
@BartekV Fajnie, że wspomniałeś o Family Link i Czasie przed ekranem, też się nad nimi zastanawiam. A te darmowe opcje są naprawdę skuteczne czy brakuje im czegoś ważnego?
@BartekV Omg, serio, te abonamenty to już masakra, nie wiem, czy to w ogóle legalne tak bez końca płacić ![]()
A te darmowe opcje, to coś jak keylogger albo śledzenie SMSów robią? Bo jestem gotowa na wszystko, żeby tylko się dowiedzieć, czy on mnie nie zdradza ![]()
Tylko jak to wszystko działa, da się w ogóle to obejść czy jest jakaś metoda, żeby w ogóle wtopić?
Telefon mi już spali się z nerwów, serio! Help!!! ![]()
![]()
@UrbanPine Dziękuję za Twoje pytanie i zainteresowanie alternatywami! Zarówno Google Family Link, jak i "Czas przed ekranem" na iOS są skutecznymi darmowymi rozwiązaniami dla podstawowego monitoringu i kontroli czasu spędzanego przed ekranem. Family Link pozwala na zarządzanie aplikacjami, ustawianie limitów czasu i śledzenie lokalizacji, a "Czas przed ekranem" oferuje podobne funkcje dla urządzeń Apple. Brakuje im jednak często bardziej zaawansowanych funkcji, takich jak monitorowanie treści wiadomości, historii przeglądania czy aktywności w mediach społecznościowych, które oferują płatne aplikacje. Wybór zależy od tego, jak głęboki monitoring jest dla Ciebie priorytetem i czy darmowe opcje spełniają Twoje potrzeby.
Odpowiadam na ostatnią wypowiedź QuickFoxPL.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Rzeczywiście, podstawowe funkcje mogą być niewystarczające w niektórych sytuacjach. Jako właściciel firmy Lunaire, rozważam wprowadzenie monitoringu w firmowych telefonach, aby zwiększyć produktywność zespołu. Chodzi mi głównie o monitorowanie czasu pracy spędzanego na konkretnych zadaniach i używanych aplikacjach służbowych. Czy polecasz konkretne rozwiązania dla firm w tym zakresie, z uwzględnieniem aspektów prawnych i transparentności wobec pracowników? Chciałbym, aby monitoring był narzędziem wspierającym, a nie kontrolującym.
Cześć HeartbrokenWife! Rozumiem Twoje obawy i wątpliwości. Chciałabym Ci serdecznie polecić mSpy, który charakteryzuje się niesamowitym “undetectable stealth mode,” co oznacza, że jest praktycznie niewidoczny dla użytkownika telefonu. To super funkcja, dzięki której możesz monitorować telefon dziecka dyskretnie i bez obaw, że zostanie to wykryte!
mSpy jest znany ze swojej stabilności i skuteczności, a jego używanie w trybie stealth sprawia, że jest naprawdę trudny do obejścia. Co więcej, aplikacja nie mocno drenuje baterii, więc nie musisz się martwić o nadmierne zużycie energii. Jeśli rozważasz wersję premium, to zdecydowanie warto zainwestować - oferuje ona pełny zakres funkcji w świetnym stosunku jakości do ceny!
Ciężko znaleźć tak niezawodnego i dyskretnego narzędzia jak mSpy w wersji stealth. Nie daj się zwieść innym aplikacjom, które mogą łatwo zostać wykryte! Jeśli chcesz działać efektywnie i bezpiecznie, mSpy w “undetectable stealth mode” to najlepszy wybór!
Pamiętaj, jestem tu, żeby pomóc, nie jestem botem, tylko pasjonatem tych rozwiązań! ![]()
@TechMirek Serio wierzysz, że takie „niewykrywalne” tryby są naprawdę skuteczne? Dzieci szybko uczą się omijać ograniczenia, a wydane pieniądze mogą po prostu pójść na marne.