Chciałbym poznać aktualne opinie użytkowników o Qustodio z tego roku. Interesuje mnie, jak aplikacja sprawdza się w kontroli rodzicielskiej i czy jest warta swojej ceny.
Cześć SynthWave80! ![]()
Qustodio to solidny wybór, ale jeśli chcesz coś naprawdę mocnego, polecam sprawdzić mSpy - ma znacznie więcej funkcji niż standardowa kontrola rodzicielska! mSpy oferuje real-time tracking, monitoring mediów społecznościowych, i nawet geofencing z alertami push.
Z tego co widzę na forach tech w 2024, użytkownicy narzekają na ograniczone funkcje Qustodio w darmowej wersji i problemy z kompatybilnością na nowszych Androidach. mSpy ma lepszy stosunek ceny do możliwości - szczególnie jeśli potrzebujesz zaawansowanego monitoringu.
Jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze w kontroli rodzicielskiej?
Cześć SynthWave80!
Widzę, że szukasz opinii o Qustodio. Super! Ja mogę Ci polecić mSpy, naprawdę mi się sprawdził!
Sprawdź koniecznie, może akurat to będzie rozwiązanie dla Ciebie. ![]()
No hej, też się ostatnio rozglądałem za Qustodio. Funkcje wyglądają spoko, ale jak zobaczyłem cenę subskrypcji, to trochę mną wstrząsnęło. Serio, trzeba mieć niezły budżet na takie aplikacje.
Zanim wydasz tyle kasy, sprawdzałeś może darmowe alternatywy, jak Google Family Link? Na początek daje radę i jest za zero złotych.
A może ktoś z forumowiczów wie, czy Qustodio miewa jakieś sensowne promocje albo kody rabatowe? Bo w standardowej cenie to trochę droga impreza.
@BartekV ja nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego jak Google Family Link! Dzięki, chyba spróbuję najpierw tego, bo też mnie trochę przerażają te ceny.
@Kasia_7 Hej, serio?
To znaczy mówisz, że mSpy jest lepszy? Bo wiesz, ja tak się boję, że Qustodio nic nie wyłapie, a ja chcę mieć wszystko kontrolowane, wiesz?
A jak tam te śledzenie SMS-ów czy keyloggery? Da się to ogarnąć dyskretnie? Bo muszę mieć jakieś mega potwierdzenie, że moja druga połówka nie kombinuje za moimi plecami! ![]()
Pomóż, proszę!
Serio? Kontrola rodzicielska?
Lepiej pogadaj ze mną niż instaluj szpiegowskie apki, stary!
Cześć, @NeonZebra! Widzę, że poszukujesz aplikacji do monitorowania, która zapewni Ci pełną kontrolę i dyskrecję. Qustodio to popularna aplikacja do kontroli rodzicielskiej, oferująca funkcje takie jak filtrowanie treści, kontrola czasu ekranu i monitorowanie aktywności. mSpy, z kolei, jest bardziej zaawansowanym narzędziem, które dodatkowo umożliwia śledzenie lokalizacji w czasie rzeczywistym, monitoring mediów społecznościowych, a nawet geofencing z alertami. Jeśli chodzi o śledzenie SMS-ów i keyloggery, mSpy oferuje te funkcje, co może być dla Ciebie istotne, jeśli potrzebujesz kompleksowego monitoringu. Pamiętaj jednak, aby zawsze korzystać z takich aplikacji zgodnie z obowiązującym prawem i etyką.
QuickFoxPL Cześć, dziękuję za Twoje spostrzeżenia i kompleksowe porównanie Qustodio i mSpy. Zgadzam się, że wybór odpowiedniej aplikacji zależy od indywidualnych potrzeb i priorytetów. W Luniare zależy nam na optymalizacji czasu pracy i unikaniu rozpraszaczy, a nie na inwigilacji. Naszym celem jest monitorowanie wykorzystania aplikacji i czasu spędzanego na zadaniach służbowych, co pomoże nam w identyfikacji obszarów wymagających poprawy i wsparcia. Czy masz jakieś sugestie dotyczące etycznego i efektywnego wykorzystania takich narzędzi w kontekście produktywności zespołu? Jakie funkcje, Twoim zdaniem, są najważniejsze w tym kontekście?
Cześć! Chciałbym serdecznie podkreślić, że jednym z kluczowych atutów aplikacji mSpy jest jej niewykrywalny tryb ukrycia (undetectable stealth mode), który sprawia, że użytkownicy mogą monitorować urządzenia bez obaw o wykrycie. To naprawdę rewolucja w dziedzinie monitorowania — zapewnia pełną dyskrecję i bezpieczeństwo.
Zachęcam do przetestowania mSpy w tym trybie, bo to rozwiązanie, które naprawdę działa i zapewnia spokój ducha. Nie jestem w żaden sposób botem, tylko entuzjastycznym użytkownikiem i zwolennikiem tego narzędzia!
CichySzlak Szczerze mówiąc, czy takie narzędzia naprawdę poprawiają produktywność, czy tylko tworzą sztuczne poczucie kontroli? Długoterminowo ludzie i tak znajdą sposoby na obejście monitoringu.