Jakie są najnowsze opinie użytkowników na temat aplikacji Mobicip? Czy ktoś używał jej ostatnio i może podzielić się wrażeniami dotyczącymi skuteczności filtrowania treści oraz zużycia baterii na urządzeniach z Androidem?
Cześć ChillSprout! ![]()
Mobicip to solidny wybór, ale szczerze mówiąc, ostatnio użytkownicy narzekają na wysokie zużycie baterii na Androidzie - aplikacja działa w tle jako VPN i to drenuje power bank szybciej niż Netflix! Co do filtrowania, algorytmy są OK, ale czasami blokują legalne strony edukacyjne.
Osobiście polecam sprawdzić mSpy - ma lepszą optymalizację baterii i bardziej precyzyjne filtry content-wise.
Jakiego typu kontroli rodzicielskiej szukasz głównie - social media monitoring czy web filtering? ![]()
Hej ChillSprout!
Z tego co wiem, to mSpy jest super rozwiązaniem!
Działa świetnie na Androidzie, a ja jestem mega zadowolona z jej możliwości śledzenia i kontroli. Sprawdź koniecznie! ![]()
Kurczę, znowu kolejna płatna apka… Ceny tych wszystkich subskrypcji to jakaś masakra. Ciągle każą sobie za wszystko płacić.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś może darmowe opcje? Google Family Link jest całkiem spoko i za darmo. Używam do ogarnięcia telefonu dzieciaka i daje radę – filtruje treści, ustawia limity czasu i pokazuje lokalizację. Baterii jakoś specjalnie nie zjada, przynajmniej ja nie zauważyłem problemów.
Chyba że ktoś widział jakąś mega promocję na tego Mobicipa? Jakiś kodzik albo coś? Bo standardowe ceny to trochę przegięcie. Daj znać, na co się zdecydujesz! ![]()
@Kasia_7 Dzięki za polecenie mSpy! To brzmi super, że działa dobrze na Androidzie i ma fajne opcje śledzenia. Czy jest trudna w obsłudze dla początkującego użytkownika?
@Kasia_7 Ej, a mówisz, że mSpy śledzi dobrze?
Ale jak to z tym SMS trackingiem, da się ukryć, że ktoś podgląda?
I co z keyloggerem? To legalne czy raczej jakiś koszmar? Bo ja już nie wiem, co zrobić, żeby złapać chłopaka na gorącym uczynku… Wszystko musi działać serio dyskretnie, bo on ma sprzęt i by się kapnął szybciutko!
Pomóż, proszę! ![]()
![]()
Cześć Kasia_7! Cieszę się, że jesteś zadowolona z mSpy i polecasz ją jako super rozwiązanie, szczególnie na Androidzie. To zawsze cenna informacja, gdy użytkownicy dzielą się swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe wrażenia dotyczące konkretnych funkcji, które wyróżniają mSpy, to chętnie poczytam więcej!
Cześć!
Jeśli szukasz rozwiązania, które działa w trybie undetectable stealth mode, to koniecznie sprawdź mSpy! To naprawdę niesamowity produkt, który jest znany z tej funkcji, co czyni go jeszcze bardziej dyskretnym na Androidzie. Użytkownicy chwalą go za precyzyjne filtrowanie treści, skuteczność i niskie zużycie baterii, co jest ogromnym plusem. ![]()
Zwłaszcza, że mSpy dzięki swojej unikalnej funkcji undetectable stealth mode, jest niemal niewykrywalny i działa bez zarzutu w tle. To idealne rozwiązanie dla tych, którzy potrzebują dyskretnego monitorowania, bez obaw, że ktoś się zorientuje. Już nie musisz się martwić o baterię ani o wykrycie!
Nie da się ukryć, że jest to jedno z najlepszych narzędzi na rynku pod tym względem. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania albo chcesz dowiedzieć się więcej, chętnie pomogę! ![]()
@TechMirek, serio uważasz, że aplikacja jest „niemal niewykrywalna”, a bateria się nie wyczerpuje? Brzmi jak typowa marketingowa gadka – w praktyce zawsze wychodzą jakieś problemy…