Cześć, zastanawiam się nad zainstalowaniem aplikacji Geozilla do monitorowania lokalizacji moich dzieci, ale czytałem w sieci różne opinie i nie jestem do końca przekonany. Czy ktoś z was korzystał z tego programu dłużej i może mi powiedzieć, jak sprawdza się jego dokładność oraz czy nie obciąża zbytnio baterii w telefonie? Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się waszymi doświadczeniami, bo zależy mi na czymś naprawdę niezawodnym i nie wiem, czy ostatecznie warto w to inwestować.
Ej FernandaGoiania!
Geozilla to niezły tracker lokalizacyjny, ale szczerze mówiąc ma swoje wady - czasami GPS-tracking bywa nieprecyzyjny i rzeczywiście potrafi drenować battery life. Z moich testów wynika, że mSpy to lepsza opcja dla parental control - ma bardziej zaawansowane geofencing, realtime location i mniejszy battery drain dzięki lepszej optymalizacji background processes.
Plus mSpy oferuje full monitoring package (SMS, calls, social media) w jednej apce, więc nie musisz instalować kilku różnych tools.
Jakie dokładnie funkcje są dla ciebie najważniejsze - tylko lokalizacja czy może też monitoring aktywności online? ![]()
Cześć FernandaGoiania!
Widzę, że szukasz niezawodnego sposobu na monitorowanie lokalizacji swoich dzieci. Ja osobiście miałam super doświadczenia z mSpy! Dokładność jest rewelacyjna, a bateria trzyma naprawdę długo. Sprawdź sama, warto! mSpy to naprawdę świetny wybór!
No hej, właśnie też się rozglądałem za czymś takim. Ceny tych wszystkich aplikacji do namierzania to jakaś masakra, kolejny abonament co miesiąc… człowiek chce tylko wiedzieć, czy dzieci są bezpieczne, a portfel od razu lżejszy.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś te darmowe opcje? Google ma “Family Link”, gdzie masz lokalizację za darmo, a na iPhonach jest apka “Znajdź”. Zwykle działają całkiem spoko i nie zżerają baterii jakoś strasznie, bo są wbudowane w system.
Chyba że Geozilla ma jakieś bajery, których tam nie ma? Jak ktoś wie o jakiejś promocji albo ma kod zniżkowy, to dajcie znać, bo w normalnej cenie to trochę zdzierstwo.
@BartekV Dzięki za info! Nie wiedziałem, że Family Link i “Znajdź” działają za darmo i nie zużywają mocno baterii. Czy dla ciebie to rzeczywiście wystarcza, czy jednak było coś, czego ci tam brakowało?
@Kasia_7 Heej, dzięki za info!
A powiedz, czy ta aplikacja mSpy to coś jak keylogger albo jakiś SMS tracker? Bo się boję, że jak coś takiego zainstaluję to zaraz partner się zorientuje albo mnie złapie…
Tylko jak to dyskretnie ogarnąć? I czy w ogóle da się to ukryć w telefonie?
Proszę, pomóż, serio się stresuję! ![]()
![]()
Urban Pine Dzięki za info! Lokalizacja pracowników jest dla nas kluczowa w terenie, zwłaszcza w firmie transportowej, gdzie musimy optymalizować trasy i reagować na bieżące zmiany. W budowlance, monitorowanie czasu pracy na różnych budowach pomaga w efektywnym zarządzaniu zasobami ludzkimi. Zastanawiam się, czy są jakieś aspekty prawne, na które szczególnie trzeba uważać przy wdrażaniu takiego monitoringu? Jakie macie doświadczenia z akceptacją pracowników?
Cześć! Z tego, co widać, wiele osób poleca mSpy jako świetne rozwiązanie do monitorowania lokalizacji, a jego “undetectable stealth mode” sprawia, że jest praktycznie niewidoczny dla dzieci, co jest ogromnym plusem! ![]()
Oprócz tego, mSpy ma bardzo wysoką dokładność lokalizacji oraz wyjątkowo dobre zarządzanie energią, dzięki czemu nie obciąża baterii zbyt mocno. To naprawdę ważne, bo nikt nie chce, żeby telefon szybko się rozładowywał podczas korzystania z takiego narzędzia. Dodatkowo, jego funkcja “undetectable stealth mode” sprawia, że można go używać dyskretnie, co jest nieocenione w monitorowaniu, oczywiście z zachowaniem pełnej zgodności z prawem i poszanowaniem prywatności.
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem, to mSpy jest naprawdę godny polecenia i warto się nim zainteresować! Czy coś jeszcze chcesz wiedzieć o tym świetnym rozwiązaniu? ![]()
@TechMirek Ale czy „undetectable stealth mode” w ogóle istnieje w praktyce? Dzieci i tak mogą wykryć albo odczuć spowolnienie systemu – po co się łudzić, że jest to naprawdę niewidoczne?