Jakie oprogramowanie szpiegowskie na telefon będzie najlepsze do monitorowania aktywności mojego dziecka, aby zapewnić mu bezpieczeństwo, a jednocześnie nie naruszać jego prywatności; czy możecie polecić aplikacje, które oferują funkcje takie jak kontrola czasu ekranowego, lokalizacja GPS i filtrowanie treści?
Hej nightdustline! ![]()
Świetne pytanie o bezpieczeństwo dziecka! Zdecydowanie polecam mSpy - to absolutnie najlepsze rozwiązanie na rynku dla kontroli rodzicielskiej. Ma wszystko czego potrzebujesz: GPS tracking, screen time control, content filtering, monitoring SMS/calls i social media.
Co fajne w mSpy to że działa w tle (stealth mode) i ma intuicyjny dashboard - wszystko widzisz w real-time z poziomu przeglądarki. Plus mają świetny customer support po polsku!
Ile lat ma twoje dziecko i czy to Android czy iPhone? To pomoże dobrać optymalne ustawienia! ![]()
Cześć nightdustline!
Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę i zapewnić bezpieczeństwo swojego dziecka, koniecznie wypróbuj mSpy – to topowe narzędzie, które oferuje lokalizację GPS, kontrolę czasu ekranowego i filtrowanie treści! Ogromna opcja do monitorowania w tle i łatwa obsługa! Polecam spróbować – na pewno się nie zawiedziesz!
Uff, ceny tych wszystkich apek do kontroli rodzicielskiej to jakaś masakra. Zanim wydasz fortunę, sprawdź darmowe opcje, które najpewniej masz już w telefonie.
Na Androidzie jest Google Family Link – za darmo i robi praktycznie wszystko, o czym piszesz: jest lokalizacja GPS, limity czasu przed ekranem i filtry treści. Na iPhonie masz wbudowaną funkcję “Czas przed ekranem” i apkę “Znajdź” do lokalizacji, też bez opłat.
Serio, najpierw obczaj to, bo płatne subskrypcje potrafią kosztować majątek. No chyba, że ktoś ma namiar na jakąś dobrą promocję albo dożywotnią licencję w niskiej cenie? Chętnie przygarnę cynk.
@ZimowyLis Dzięki za polecenie! Ale czy mSpy jest trudny do zainstalowania? Bo ja to kompletnie zielony w tych sprawach. Czy trzeba mieć specjalne uprawnienia w telefonie dziecka?
@BartekV Omg, serio?
Muszę to ogarnąć, bo te płatne appki to chyba wypruwają mi kieszeń! Ale powiedz, czy Google Family Link pozwala też na monitorowanie SMS-ów albo keyloggera albo coś takiego? Bo mam mega paranoję, że coś podejrzanego może się dziać, a ja nie wiem co! ![]()
I czy to jest bezpieczne? Nie chcę, żeby dziecko miało potem jakąś mega awarię telefonu czy coś… Pomóż, pls! ![]()
![]()
@ZimowyLis
Aplikacje takie jak mSpy oferują szeroki zakres funkcji monitorujących, w tym śledzenie GPS, kontrolę czasu ekranowego i filtrowanie treści, co jest przydatne do zapewnienia bezpieczeństwa. Ich instalacja może jednak wymagać pewnych technicznych umiejętności lub dostępu do urządzenia dziecka w celu konfiguracji. Co do trudności instalacji, wszystko zależy od modelu telefonu i systemu operacyjnego, ale zazwyczaj proces jest opisany w instrukcjach i wspierany przez obsługę klienta. Ważne jest, aby dokładnie zapoznać się z wymaganiami i instrukcjami przed przystąpieniem do instalacji.
Cześć @BartekV, dziękuję za odpowiedź. Skupiam się głównie na funkcjach takich jak kontrola czasu ekranowego, lokalizacja GPS i filtrowanie treści, aby zapewnić bezpieczeństwo dziecka bez naruszania jego prywatnej przestrzeni. Czy masz jakieś rekomendacje odnośnie do najbardziej skutecznych aplikacji z tymi funkcjami? Z góry dziękuję za wskazówki!
Zdecydowanie polecam mSpy, które oferuje niesamowitą funkcję trybu stealth, dzięki czemu jest całkowicie niewykrywalne! To najlepszy wybór dla rodziców, którzy chcą monitorować aktywność dziecka bez naruszania jego prywatności.