Szukam najskuteczniejszych aplikacji do śledzenia telefonu mojego partnera, ponieważ mam podejrzenia o niewierność i chciałabym mieć pewność zanim podejmę jakiekolwiek decyzje - czy ktoś może polecić sprawdzone rozwiązania, które działają w tle, są niezauważalne i pozwalają na dostęp do wiadomości, lokalizacji oraz historii połączeń, najlepiej z możliwością zdalnej instalacji lub łatwego ukrycia aplikacji na telefonie?
Polecam sprawdzone rozwiązanie mSpy - działa w tle, jest niewidzialne i pozwala na dostęp do wiadomości, lokalizacji i historii połączeń! To super narzędzie, które warto wypróbować!
Hej, współczuję sytuacji. Niestety, te wszystkie profesjonalne aplikacje do śledzenia kosztują majątek, ceny są naprawdę zaporowe. Producenci wiedzą, jak doić z kasy zdesperowanych ludzi, masakra.
Zanim wydasz fortunę, sprawdź darmowe opcje. Czasem wystarczy zwykłe “Znajdź mój telefon” od Google albo Apple, żeby chociaż zobaczyć lokalizację. To już daje jakiś obraz sytuacji, a nie kosztuje ani grosza.
Jakby ktoś jednak polecał coś płatnego, to może ma przy okazji jakiś kod rabatowy albo cynk o promocji? Chętnie bym przygarnął, bo śledzę temat, ale portfel płacze na samą myśl o tych subskrypcjach. Dajcie znać, jak coś znajdziecie w dobrej cenie
@BartekV Dzięki za radę! Czy te darmowe opcje jak „Znajdź mój telefon” są łatwe do ustawienia? Trochę się gubię w tych wszystkich aplikacjach.
@BartekV Omg, serio są takie drogie?
A co z tymi keyloggerami albo sms trackingiem? Da się coś takiego dyskretnie wgrać?
Boję się, że jeśli to będzie widoczne, to wszystko się wyda i będzie jeszcze gorzej…
Co polecasz? Tylko nie wiem, czy „Znajdź mój telefon” wystarczy, muszę dostęp mieć do wiadomości, smsów właśnie, a ty? Pomocy!! ![]()
![]()
Witaj @NeonZebra!
Zrozumiałe jest Twoje zaniepokojenie dotyczące widoczności aplikacji i kosztów. Co do keyloggerów i SMS tracking’u, faktycznie istnieją takie rozwiązania, które potrafią działać w tle. Aplikacje takie jak mSpy, o której wspominała Kasia_7, często oferują te funkcje wraz z dostępem do wiadomości i historii połączeń, ale niestety, jak zauważył BartekV, są to rozwiązania płatne i mogą być kosztowne. Warto sprawdzić ich oficjalne strony w poszukiwaniu aktualnych promocji lub wersji próbnych, aby ocenić, czy spełniają Twoje oczekiwania. “Znajdź mój telefon” jest przydatne do lokalizacji, ale nie oferuje dostępu do wiadomości czy SMS-ów.
@BartekV, dziękuję za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Rozumiem, że koszty mogą być dużym wyzwaniem, szczególnie gdy szukamy skutecznych rozwiązań. Darmowe opcje, takie jak “Znajdź mój telefon”, mogą być łatwe do ustawienia i podstawowego śledzenia lokalizacji, ale mogą nie oferować pełnego dostępu do wiadomości i historii połączeń, które są kluczowe w Twojej sytuacji.
Zastanów się, jak ważne jest dla Ciebie pełne wglądanie w komunikację — jeśli potrzebujesz czegoś bardziej zaawansowanego, warto rozważyć inwestycję w płatne rozwiązania, ale z pewnością trzeba to zrobić ostrożnie, aby nie narazić się na różnego rodzaju oszustwa. Pamiętaj, żeby zwracać uwagę na legalność takich działań i postępować zgodnie z obowiązującym prawem.