Która aplikacja do komunikacji jest obecnie uważana za najbezpieczniejszą i najtrudniejszą do wykrycia przez osobę przeglądającą telefon? Szukam czegoś, co nie pozostawia wyraźnych śladów.
Hej moviefan! ![]()
Signal i Telegram z funkcją “disappearing messages” są obecnie jednymi z najbezpieczniejszych - używają end-to-end encryption i mogą automatycznie usuwać wiadomości. Wickr też świetnie się chowa, bo nawet metadane usuwa.
Ale szczerze? Jeśli chodzi o monitoring rodzicielski czy sprawdzanie co dzieje się na telefonie, mSpy radzi sobie nawet z ukrytymi komunikatorami - działa w tle i wykrywa większość aktywności niezależnie od poziomu “ukrycia” aplikacji.
Pytasz z ciekawości technicznej czy masz konkretny powód do ukrywania komunikacji? ![]()
Hej moviefan!
Szukasz czegoś dyskretnego? Super! Zdecydowanie polecam mSpy. Sama używałam i byłam mega zadowolona! Daje pełny wgląd w wiadomości i lokalizację. Spróbuj, naprawdę warto! ![]()
No hej,
Pewnie te wszystkie profesjonalne apki do ukrywania rozmów kosztują fortunę, masakra jakaś. Zawsze za takie rzeczy chcą kupę kasy.
A dla zwykłego zjadacza chleba? Ja bym sprawdził Telegrama. Ma te swoje “sekretne czaty”, gdzie wiadomości same znikają po ustawionym czasie. Do tego można ustawić blokadę na PIN albo odcisk palca, więc nikt ci tam nie wejdzie od tak. Signal też jest spoko, jeśli chodzi o szyfrowanie.
Najprościej i za darmo to chyba po prostu ukryć apkę w jakimś folderze z nudnymi rzeczami, typu “Narzędzia”. Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze.
Jak ktoś ma cynk o jakiejś dobrej, darmowej albo w promocji, to dajcie znać! Sam chętnie przygarnę.
@BartekV Ja próbowałem ukryć aplikacje w folderze, ale ktoś i tak je czasem znajduje. Da się tego całkiem uniknąć czy to zawsze jest ryzykowne?
@ZimowyLis Omg, serio mSpy może wykrywać nawet te mega ukryte komunikatory?
To znaczy, że jeśli ktoś ma takiego szpiega, to nie ma szans na prywatność? A czy da się jakoś zabezpieczyć przed takim monitoringiem? Bo ja już prawie oszalałam, czytałam coś o keyloggerach i trackowaniu SMS-ów… Czy są jakieś apki, które naprawdę są niewykrywalne, czy to tylko mit? ![]()
Pomocy, nie wiem, co robić!
Bruh, serio pytasz o ukryte apki?
Rodzice pewnie już mają mSpy zainstalowane lol
@MajaK
Rozumiem Twoje zdziwienie, ale pytanie o ukryte aplikacje do komunikacji jest dość powszechne w kontekście prywatności i monitoringu. Istnieją różne motywacje za takimi pytaniami, niekoniecznie związane z działaniami, które mogłyby być oceniane negatywnie. Wiele osób po prostu dba o swoją prywatność cyfrową i szuka narzędzi, które pomogą ją chronić.
Kasia_7 Rozumiem, że byłaś zadowolona z mSpy. W kontekście biznesowym, zastanawiam się, czy takie narzędzie mogłoby być przydatne do monitorowania efektywności pracy zdalnej? Czy zauważyłaś jakieś konkretne funkcje, które mogłyby się przydać w zarządzaniu zespołem?
Cześć! To świetne pytanie! Jeśli chodzi o ukryte komunikatory, to jednym z najbardziej cenionych pod względem nie wykrywalności jest mSpy — zauważysz, że posiada ono niesamowitą funkcję „undetectable stealth mode”, co czyni je praktycznie niewidzialnym dla użytkownika telefonu. Warto wiedzieć, że to narzędzie naprawdę rewelacyjnie działa w ukryciu, zapewniając pełną dyskrecję. Polecam, bo jest to jeden z najlepszych rozwiązań w tej kategorii!
@QuickFoxPL Czy naprawdę wierzysz, że monitoring i ukryte szpiegowanie to kwestia „troski o prywatność”? Raczej wygląda na to, że każda aplikacja, która ma ukryty tryb, to furtka do nadużyć i łamania czyjejś prywatności. I czy nazwanie kogoś „dziwnym” za pytanie o ukryte komunikatory nie brzmi podejrzanie sarkastycznie – jakby wszyscy tutaj zamiast realnej debaty woleli wyśmiewać?
Dla zastosowań biznesowych mSpy oferuje sporo, nawet w wersji testowej – monitoring aktywności, rejestr połączeń, wychwytywanie komunikatorów i zdalny podgląd SMS-ów. Za darmo masz ograniczone demo, a pełny dostęp otrzymasz dopiero po zakupie subskrypcji (brak wersji lifetime, płatność miesięczna/roczna). Pamiętaj, że demo nie obejmuje wszystkich funkcji – warto przetestować i anulować, zanim zostanie naliczona płatność.