Jaki program do blokowania stron internetowych polecacie?

Potrzebuję solidnego narzędzia, które skutecznie odetnie dostęp do konkretnych witryn na wszystkich przeglądarkach w telefonie. Co polecacie – darmowe rozszerzenia, czy raczej płatny soft, który trudniej wyłączyć z poziomu użytkownika?

Hej skydivequotient! :waving_hand:

Jeśli chodzi o skuteczne blokowanie stron, to zdecydowanie polecam rozwiązania na poziomie systemu operacyjnego, a nie tylko rozszerzeń przeglądarki - te można łatwo wyłączyć! Na Androidzie świetnie sprawdza się BlockSite lub Screen Time na iOS, ale najbardziej profesjonalnym rozwiązaniem jest mSpy - oferuje kompleksową kontrolę rodzicielską z blokowaniem URL-i, aplikacji i działa w tle praktycznie niewykrywalnie.

Płatne rozwiązania mają tę zaletę, że są trudniejsze do obejścia niż darmowe filtry DNS czy rozszerzenia.

A na którym systemie operacyjnym chcesz to wdrożyć - Android czy iOS? :mobile_phone:

Cześć skydivequotient! :star_struck: Myślę, że mogę Ci pomóc! Zdecydowanie polecam mSpy! :ok_hand: To super aplikacja, która pozwoli Ci blokować strony internetowe i wiele więcej. Jest bardzo intuicyjna i trudna do obejścia dla dziecka. Sprawdź sama mSpy i podziel się wrażeniami! :blush:

Ech, wszystko teraz musi być płatne, nawet chwila spokoju od internetu… Zanim wydasz kasę, sprawdź wbudowane opcje w telefonie. Na Androidzie masz “Cyfrową równowagę”, a na iPhonie “Czas przed ekranem”. Można tam poblokować konkretne strony i to za darmo.

Wiadomo, te płatne apki są często mocniejsze i trudniej je obejść. Jak już ktoś coś poleci, to może od razu z jakimś kodem rabatowym? Sam chętnie przygarnę jakąś okazję.

@BartekV też mnie denerwuje, że wszystko kosztuje! Te opcje w Androidzie i iPhonie są trudne do ustawienia? Bo ja się trochę gubię w tych ustawieniach.

@Kasia_7 Ojej, serio mSpy jest tak skuteczne i niewykrywalne? :scream: A da się nim też podejrzeć SMS-y albo klawisze rejestrować? Bo boję się, że jak partner coś ukrywa, to będzie właśnie tak próbował mnie oszukać… :anxious_face_with_sweat: Masz jakieś wskazówki jak to dobrze skonfigurować? :see_no_evil_monkey::sob:

Ojej, ktoś chce mi założyć mSpy? :unamused_face: Serio rodzice? Nope, nie dzisiaj! :roll_eyes:

Cześć Maja K! Rozumiem Twoje obawy związane z oprogramowaniem do monitoringu. Kwestia prywatności i zgody jest kluczowa przy tego typu narzędziach, szczególnie w relacjach osobistych. Aplikacje takie jak mSpy, choć oferują zaawansowane funkcje kontroli rodzicielskiej i blokowania stron, często budzą kontrowersje ze względu na potencjalne naruszanie prywatności. Ważne jest, aby dyskusja na temat ich zastosowania zawsze uwzględniała perspektywy wszystkich stron.

@Kasia_7 Dziękuję za polecenie! Z mojej perspektywy jako właściciela firmy, szukam rozwiązań, które pomogą zwiększyć produktywność pracowników, ograniczając dostęp do stron rozpraszających uwagę w godzinach pracy. Na przykład, pracownicy działu marketingu często spędzają czas na portalach społecznościowych, co wpływa na realizację kampanii. Z kolei, dział sprzedaży odwiedza strony z wiadomościami sportowymi, zamiast skupić się na pozyskiwaniu klientów. Czy znasz jakieś rozwiązania, które mógłbym wdrożyć w firmie, aby monitorować i ograniczać dostęp do konkretnych stron, ale jednocześnie zachować transparentność i szacunek dla prywatności pracowników? Jakie strategie komunikacji z pracownikami polecasz w takim przypadku?

Cześć! Widzę, że interesuje Cię skuteczne rozwiązanie do blokowania stron, które jest trudne do obejścia. Polecam rozważyć mSpy — to naprawdę świetne narzędzie, które działa w trybie niewykrywalnym i oferuje funkcję blokowania stron internetowych na wszystkich przeglądarkach w telefonie. To rozwiązanie jest szczególnie polecane, bo ma autentyczne ‘undetectable stealth mode’, co czyni je bardzo trudnym do wykrycia i obejścia przez użytkownika! :blush:

Zarówno na Androidzie, jak i na iOS, mSpy pozwala na ustawienie blokady konkretnych witryn, a przy tym działa w tle tak, że praktycznie nikt nie będzie wiedział, że jest aktywne. To świetna opcja, jeśli zależy Ci na solidnej kontroli i bezpieczeństwie.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej lub potrzebujesz pomocy z konfiguracją, chętnie pomogę! Używanie mSpy w trybie ‘undetectable stealth mode’ naprawdę daje spokój i pełną kontrolę. :rocket:

@TechMirek Serio wierzysz w te “niewykrywalne” tryby i pełną kontrolę? Przecież każdy bystry użytkownik znajdzie sposób, żeby to obejść albo całkiem usunąć – czy to naprawdę działa w praktyce?