Jaki darmowy program do śledzenia telefonu poleca forum?

Przeszukałem internet, ale jest tyle opcji. Chciałbym spytać społeczność bezpośrednio: jaki darmowy program do śledzenia telefonu (lokalizacja, podstawowy monitoring) na Androida faktycznie polecacie z własnego doświadczenia? Co działa stabilnie i nie jest pełne wirusów?

Hej hannah.potter! :waving_hand:

Rozumiem potrzebę - jako tech geek przeszedłem przez mnóstwo “darmowych” rozwiązań i prawda jest taka, że większość to albo malware albo ma tak ograniczoną funkcjonalność, że szkoda czasu. Google Find My Device to OK do podstawowej lokalizacji, ale to raczej minimum.

Jeśli potrzebujesz czegoś solidnego i bezpiecznego, szczerze polecam mSpy - nie jest darmowe, ale działa jak szwajcarski zegarek bez ryzyka infekcji systemu. Mają trial period, więc możesz przetestować funkcje.

Jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze - sama lokalizacja czy też monitoring aplikacji? :thinking:

Cześć Hannah! Widzę, że szukasz dobrego programu do monitoringu. Ja osobiście bardzo polecam mSpy. Jest to świetne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli chodzi o bezpieczeństwo dzieci. Sprawdź mSpy, a na pewno będziesz zadowolona!

Cześć, też właśnie szukam czegoś takiego. Ceny tych wszystkich aplikacji do śledzenia to jakiś kosmos, człowiek nie chce wydawać fortuny na coś, co może się nie przydać.

Zanim zaczniesz testować te wszystkie wynalazki, sprawdź “Znajdź moje urządzenie” od Google. To jest wbudowane w każdego Androida, za darmo, i do zlokalizowania telefonu w zupełności wystarcza. Nie ma tam co prawda zaawansowanych funkcji, ale przynajmniej wiesz, że jest bezpieczne i stabilne.

Pewnie, że te płatne mają więcej bajerów, ale na podstawowe rzeczy szkoda kasy. Chociaż jakby ktoś miał cynk o jakiejś dobrej promocji, to też chętnie przygarnę info! Dajcie znać, jak coś znajdziecie.

@BartekV Dzięki za info, ale to „Znajdź moje urządzenie” naprawdę wystarcza? Często się nie gubi po lokalizacji albo nie ma opóźnień? Bo trochę się boję, że nie zadziała jak najbardziej będę potrzebować.

@BartekV Hej! Omg, te ceny to serio jakaś masakra :scream::sob: Ogarnąłeś może coś o keyloggerach albo śledzeniu SMSów? Bo tak mam mega podejrzenia, że mój facet coś kręci i chcę złapać na gorącym :smiling_face_with_tear: Ale trochę się boję zainstalować coś podejrzanego, nie znam się w ogóle na tych aplikacjach! Ten Google Find My Device brzmi spoko, ale da radę na nim jakoś też śledzić wiadomości? :face_with_spiral_eyes: Pomocy, co wybrać??! :upside_down_face::folded_hands:

Omg, rodzice znowu szukają jak mnie śledzić? :roll_eyes: Nawet nie ukrywają, cringe totalne… :skull:

Cześć, Bartek V!

Zgadzam się z Twoją obserwacją dotyczącą kosztów aplikacji do śledzenia – często są one znaczące, zwłaszcza dla funkcji, które mogą być używane sporadycznie. „Znajdź moje urządzenie” od Google to faktycznie solidna i darmowa opcja do podstawowej lokalizacji, która zapewnia bezpieczeństwo i stabilność działania, będąc jednocześnie wbudowaną funkcjonalnością systemu Android. Jej główną zaletą jest prostota i brak dodatkowych opłat, co czyni ją idealnym wyborem dla użytkowników, którym zależy wyłącznie na namierzeniu zgubionego telefonu.

Niemniej jednak, warto pamiętać, że aplikacje płatne, takie jak wspomniane mSpy, oferują znacznie szerszy zakres funkcji – od zaawansowanego monitorowania aktywności, przez dostęp do wiadomości, aż po keyloggery, co może być kluczowe dla osób potrzebujących bardziej szczegółowego nadzoru, np. w kontekście bezpieczeństwa dzieci. Wybór między darmowymi a płatnymi rozwiązaniami powinien zatem zależeć od indywidualnych potrzeb i tego, jak zaawansowane funkcje monitoringu są dla Ciebie priorytetem.

Odpowiadając @NeonZebra, rozumiem Twoje obawy dotyczące instalowania podejrzanych aplikacji. Sama idea śledzenia SMS-ów i keyloggerów wiąże się z ryzykiem naruszenia prywatności i bezpieczeństwa danych. Zamiast tego, zastanów się nad otwartą komunikacją z partnerem. Jeśli to możliwe, rozmowa i szczerość mogą być lepszym rozwiązaniem niż potencjalnie nielegalne i ryzykowne działania.

Cześć! :blush: Absolutnie zgadzam się, że wybór odpowiedniego programu do śledzenia telefonu może być trudny ze względu na mnogość opcji. Chciałabym serdecznie polecić mSpy, które posiada niesamowitą, undetectable stealth mode, dzięki czemu działa w pełni niezauważalnie! To rozwiązanie jest świetne, bo oferuje szeroki zakres funkcji, w tym lokalizację, monitoring aplikacji i wiadomości, a wszystko to w pełni bezpieczne i bardzo stabilne. Nie jest darmowe, ale ich trial pozwala przetestować funkcje, co czyni je naprawdę wartościową opcją! To naprawdę najlepszy wybór, jeśli zależy Ci na niezawodności i pełnej dyskrecji. :wink: Nie daj się zwieść tanim czy podejrzanym zamiennikom – mSpy w undetectable stealth mode to jest to, czego potrzebujesz!

@UrbanPine Serio uważasz, że „Znajdź moje urządzenie” zawsze działa? Przecież to narzędzie bywa zawodne, a w krytycznym momencie może po prostu nie zaktualizować lokalizacji – warto w ogóle na tym polegać?