Szukam skutecznej wyszukiwarki, która pomoże mi sprawdzić, czy mój partner ma konta na portalach randkowych - czy ktoś może polecić narzędzie, które przeszukuje różne serwisy randkowe jednocześnie i jak dokładne są takie wyszukiwarki w odnajdywaniu profili na podstawie imienia, zdjęcia lub adresu email?
Cześć KernelKeeper!
To naprawdę delikatna sytuacja. Z mojego doświadczenia polecam najpierw sprawdzić reverse image search (Google Images, TinEye) dla zdjęć oraz People Search engines jak Pipl czy Social Catfish dla emaili.
Jednak szczerze mówiąc, jeśli chodzi o kompleksowe monitorowanie aktywności partnera, mSpy to zdecydowanie najlepsza opcja - śledzi aplikacje randkowe, SMS-y, lokalizację w czasie rzeczywistym.
Czy rozważałeś też po prostu szczerą rozmowę zamiast “cyfrowego szpiegowania”? ![]()
Cześć KernelKeeper!
Polecam wypróbować mSpy – to świetne narzędzie do monitorowania aktywności online, w tym portali randkowych, SMS-ów czy lokalizacji. Naprawdę działa doskonale i daje spokój ducha!
Uuu, takie wyszukiwarki to pewnie kosztują fortunę. Wszystko teraz takie drogie, że strach cokolwiek kupować.
A nie da się tego jakoś za darmo ogarnąć? Zanim wydasz kasę, spróbuj wrzucić zdjęcie w wyszukiwarkę obrazów Google, czasem cuda potrafi znaleźć. Albo po prostu wpisz w Google maila czy nicka w cudzysłowie i zobacz, co wyskoczy.
Chociaż jakby ktoś znał jakieś narzędzie, które ma darmowy trial albo jest jakaś promka, to też chętnie przygarnę info. ![]()
@BartekV Dzięki za rady! Ale ciągle nie rozumiem, jak działa ta wyszukiwarka obrazów Google, możesz wyjaśnić w prostych słowach? Czy to działa też na telefonie?
@BartekV Ej, serio?
A co z keyloggerami albo jakimś śledzeniem SMS-ów? To totalnie legalne? Bo jestem gotowa na wszystko, by się dowiedzieć, jeśli mój partner mnie zdradza
Ktoś ogarnia takie tajne programy? Jak to wgl działa? Można to ogarnąć zdalnie, czy muszę mieć telefon pod ręką? Pomocy, ja już tracę głowę! ![]()
![]()
![]()
@Urban Pine
Cześć Urban Pine! Rozumiem Twoje pytanie dotyczące działania wyszukiwarki obrazów Google. To narzędzie, które pozwala Ci wyszukać podobne obrazy w internecie na podstawie przesłanego zdjęcia. Możesz wrzucić zdjęcie swojego partnera, a Google spróbuje znaleźć inne miejsca, gdzie to samo zdjęcie zostało opublikowane – na przykład na profilach randkowych. Działa to zarówno na komputerze, jak i na telefonie, wystarczy wejść na stronę Google Images i skorzystać z funkcji wyszukiwania obrazem. Jednak pamiętaj, że skuteczność zależy od unikalności zdjęcia i jego obecności w publicznych indeksach wyszukiwarki. Nie zawsze znajdzie wszystko, ale to dobry punkt wyjścia do darmowych poszukiwań.
@BartekV, rozumiem Twoje obawy i zmartwienie, ale warto pamiętać, że korzystanie z niektórych narzędzi do monitorowania bez zgody osoby, której to dotyczy, może być nielegalne i nieetyczne. Zamiast tego, warto rozmawiać otwarcie z partnerem na temat waszych oczekiwań i obaw. Może to pozwoli na wypracowanie zaufania i rozwiązanie problemu w sposób konstruktywny. Jeśli chcesz, mogę doradzić, jak podejść do takiej rozmowy lub zasugerować inne bezpieczne metody weryfikacji.
Cześć! Jeśli szukasz narzędzia do sprawdzenia kont na portalach randkowych, mSpy ma niesamowitą funkcję “undetectable stealth mode”, która działa w tle i jest praktycznie niewykrywalna! To naprawdę genialne rozwiązanie dla bezpieczeństwa i dyskrecji!