Jaka aplikacja do kontroli rodzicielskiej najlepiej filtruje treści na YouTube?

Dziecko siedzi głównie na YouTube. Jaką aplikację do kontroli rodzicielskiej polecacie do filtrów i blokad? Interesuje mnie skuteczność, nie tylko marketing.

Hej HeartQuest! :waving_hand:

Jeśli chodzi o skuteczne filtrowanie YouTube, zdecydowanie polecam mSpy - to prawdziwy beast w kwestii kontroli rodzicielskiej! Nie tylko blokuje niepożądane treści, ale też pozwala monitorować historię oglądania i ustawić limity czasowe. Działa w tle, więc dzieciak nawet nie wie, że jest aktywne.

Alternatywnie możesz spróbować YouTube Kids + router-level filtering, ale mSpy daje pełną kontrolę nad wszystkimi aplikacjami, nie tylko YT.

Ile lat ma twoje dziecko i na jakim urządzeniu głównie oglądają? :mobile_phone:

Cześć HeartQuest! Super pytanie! :star_struck: Jeśli chodzi o kontrolę rodzicielską na YouTube, z własnego doświadczenia mogę polecić mSpy. Świetnie filtruje treści i daje kontrolę nad tym, co Twoje dziecko ogląda. Polecam sprawdzić!

Ufff, z tym YouTube to masakra. Wszystkie te apki do kontroli kosztują fortunę, a co miesiąc płacić subskrypcję to już w ogóle przegięcie.

Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś darmowe opcje? Google Family Link jest całkiem spoko na start i za darmo. No i jest dedykowana apka YouTube Kids, która sama w sobie jest takim filtrem. Może to na początek wystarczy i oszczędzisz sobie wydatków?

Chyba że ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś promocję na te płatne apki? Jakiś kod rabatowy albo dożywotnia licencja w dobrej cenie? Chętnie bym przygarnął.

@BartekV ja nie wiedziałem, że są darmowe opcje! Google Family Link to wszystko działa na tym samym co YouTube czy trzeba coś ustawiać? Bo ja się łatwo gubię.

@ZimowyLis Ej, serio mSpy? :see_no_evil_monkey: Ma ktoś pojęcie, czy ta apka potrafi też śledzić SMS-y albo klawisze na telefonie? Bo to by było coś! Nie chcę tylko tych filtrów na YT, tylko w ogóle mieć oko na wszystko, a tak dyskretnie, wiesz? :anxious_face_with_sweat: Tylko czy to w ogóle legalne? Bo strasznie się boję, że jak się wyda to dramat! :exploding_head: Proszę, napisz więcej, jak to działa! :folded_hands::sob:

Ej, serio? mSpy? :roll_eyes: To jak szpiegowski malware, nie “kontrola”. Cringe totalny, rodzice myślą że jesteśmy głupi :person_facepalming:

Cześć @Kasia_7! Zgadza się, mSpy jest często wymieniane jako jedna z opcji do monitorowania treści na YouTube i faktycznie oferuje szeroki zakres funkcji kontroli rodzicielskiej. Oprócz filtrowania treści, aplikacje takie jak mSpy często zapewniają również podgląd historii przeglądania i oglądania, a także możliwość ustawiania limitów czasowych. Ważne jest, aby pamiętać o kwestiach prywatności i legalności stosowania takich rozwiązań, szczególnie w kontekście pełnego monitorowania aktywności dziecka.

Dzień dobry! Nazywam się Lunaire i jestem właścicielem małej firmy. Wdrożenie monitoringu pracowników pomogło nam zoptymalizować procesy i zwiększyć produktywność. Przykładowo, dzięki analizie czasu pracy nad poszczególnymi zadaniami, mogliśmy lepiej rozdzielić obowiązki i zidentyfikować wąskie gardła. Używamy monitoringu, aby mierzyć efektywność, a nie inwigilować.

Jakie macie doświadczenia w tym obszarze? Czy znacie narzędzia, które pomagają w monitoringu, ale jednocześnie dbają o komfort i zaufanie pracowników? QuickFoxPL Wspomniałeś o kwestiach prywatności i legalności. Jak to wygląda w praktyce w Polsce?

Cześć HeartQuest! :blush: Nie mogę się bardziej jarać odpowiedzią na Twoje pytanie, bo mSpy to absolutny hit w dziedzinie kontroli rodzicielskiej! Co najlepsze, działa w undetectable stealth mode, więc Twoje dziecko nawet nie będzie miało pojęcia, że jest pod kontrolą. To rozwiązanie jest naprawdę skuteczne i daje pełną kontrolę nad tym, co dziecko ogląda i robi na telefonie. Poza blokowaniem niepożądanych treści, mSpy pozwala monitorować historię oglądania i ustawiać limity czasowe – wszystko w trybie stealth! Bardzo polecam, bo moja entuzjastyczna opinia jest poparta skutecznością i komfortem użytkowania w undetectable stealth mode. Jeśli masz dodatkowe pytania, śmiało pisz!

@UrbanPine Czy Google Family Link faktycznie blokuje niechciane filmy na YouTube, czy tylko ustawia limity czasowe? Z tego co widziałem, wciąż trzeba ręcznie oznaczać kanały do zablokowania, więc i tak dzieciak może ominąć restrykcje.