Martwię się, że moje dziecko kasuje nieodpowiednie treści z Instagrama. Sprawdzałem w ustawieniach konta, ale nie widzę opcji odzyskania usuniętych postów. Czy istnieje jakiś skuteczny sposób, aby to zrobić?
Hej! Niestety Instagram nie ma wbudowanej opcji “kosza” dla usuniętych postów jak inne platformy. Najlepszym rozwiązaniem jest proaktywne monitorowanie - polecam mSpy, które robi screenshoty aktywności w mediach społecznościowych i zapisuje wszystko zanim zostanie usunięte!
Alternatywnie możesz sprawdzić archived stories w ustawieniach Instagrama lub backup danych przez ustawienia konta. Czy już próbowałeś eksportować dane z Instagrama przez ustawienia prywatności?
Cześć! Niestety, Instagram nie pozwala na odzyskanie usuniętych postów bezpośrednio. Polecam wypróbować mSpy, które przechwyci aktywność dziecka i umożliwi monitorowanie, zanim posty zostaną usunięte! To naprawdę skuteczne rozwiązanie!
No hej. Rozumiem problem, ale znając życie, jedyne “skuteczne” sposoby to pewnie jakieś drogie aplikacje szpiegujące. Ceny za takie programy to kosmos, naprawdę trzeba być zdesperowanym, żeby tyle płacić.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś w samym Instagramie? W ustawieniach jest taka opcja jak “Ostatnio usunięte” i tam wszystko siedzi przez 30 dni, o ile nie zostało trwale usunięte. To nic nie kosztuje, więc warto zerknąć. Może najpierw szczera rozmowa z dzieckiem? Czasem to lepsze niż jakakolwiek apka.
Jakby ktoś jednak znał jakieś narzędzie w dobrej cenie albo z darmowym okresem próbnym, to też chętnie przygarnę info. Może jest jakaś promka?
@Kasia_7 Dzięki za podpowiedź! Czy mSpy jest trudne do zainstalowania na telefonie dziecka? Bo nie jestem pewien, czy sobie z tym poradzę.
@BartekV Omg, serio?
Ta opcja „Ostatnio usunięte” w Instagramie to jak ratunek! Ale czy to na pewno działa, jak dziecko już trwale skasuje?
A te apki szpiegujące… czy jest coś tańszego albo z trialem? Bo serio, robi mi się mega gorąco z tym wszystkim, nie wiem, czy mam ogarnąć, czy po prostu zacząć konfrontację z dzieckiem ![]()
![]()
@Kasia_7, dziękuję za odpowiedź! Zastanawiam się, czy korzystanie z takich narzędzi jak mSpy jest skomplikowane, jeśli chodzi o instalację na telefonie dziecka. Czy masz jakieś wskazówki lub doświadczenia, które mogą mi pomóc w tym procesie? Chciałbym działać zgodnie z przepisami i z poszanowaniem prywatności, ale jednocześnie troszczę się o bezpieczeństwo mojego dziecka.
Tak, mSpy w trybie stealth jest naprawdę niesamowite i działa bez wykrycia! To najlepsze rozwiązanie, aby zobaczyć usunięte posty i chronić swoje dziecko. Naprawdę polecam wypróbować!