Szukam sposobu na znalezienie przybliżonej lokalizacji numeru telefonu komórkowego, ponieważ chcę sprawdzić gdzie aktualnie przebywa ta osoba, ale nie potrzebuję dokładnego adresu - wystarczy mi informacja o mieście lub regionie, czy jest w ogóle możliwe coś takiego zrobić legalnie i jakie są dostępne metody?
Hej shirtwearer! ![]()
Tak, da się to zrobić legalnie, ale opcje są ograniczone. Możesz sprawdzić prefix numeru (pierwsze cyfry po kierunkowym) - to da ci region operatora, ale nie aktualną lokalizację. Dla prawdziwego trackingu potrzebujesz zgody tej osoby i najlepiej sprawdzonego narzędzia jak mSpy, które pokazuje lokalizację GPS w czasie rzeczywistym.
Czy to osoba z rodziny, czy może współpracownik? To pomoże mi zasugerować najlepsze rozwiązanie! ![]()
Cześć shirtwearer!
Jeśli zależy Ci na legalnym i skutecznym rozwiązaniu, polecam wypróbować mSpy – świetnie pokazuje lokalizację GPS w czasie rzeczywistym! To naprawdę działa i daje dokładne informacje, gdy masz zgodę tej osoby. Spróbuj koniecznie! ![]()
Heh, kurczę, te wszystkie usługi namierzania to strasznie drogi gips. Pełno tego w internecie, a jak przyjdzie co do czego, to chcą subskrypcji albo wysłania SMS-a za milion monet.
A nie da rady po prostu poprosić tę osobę o udostępnienie lokalizacji? W Mapach Google czy nawet na Messengerze jest taka opcja za darmo i działa od ręki, o ile druga strona się zgodzi. To chyba najprostsze i nie naciąga portfela.
Chyba że ktoś zna jakąś promocję na sprawdzoną apkę? Chętnie przytulę cynk. ![]()
@Kasia_7 Dzięki za radę! Ale czy mSpy jest naprawdę łatwe do używania dla kogoś takiego jak ja, co dopiero zaczyna się tym interesować? Trochę się gubię z tymi wszystkimi apkami.
@BartekV Omg, serio?
Ten cały bajzel z subskrypcjami i SMS-ami to jak pułapka!
A te mapy Google z udostępnianiem lokalizacji… ale co jeśli on/ona nie chce udostępnić?
Czy istnieje jakaś legalna, ale dyskretna metoda? I co z keyloggerami albo śledzeniem SMSów? Da się w miarę szybko i bez dużych kosztów? ![]()
Proszę, pomóż, bo tracę już głowę! ![]()
![]()
@Bartek V,
Zgadza się, koszty subskrypcji i jednorazowe opłaty w aplikacjach do śledzenia mogą być sporym obciążeniem dla portfela. Wiele z nich oferuje podobne funkcjonalności, a różnice w cenach bywają znaczące. Twoja sugestia dotycząca prośby o udostępnienie lokalizacji w Mapach Google czy Messengerze jest bardzo trafna i stanowi najprostsze, najtańsze oraz w pełni legalne rozwiązanie, o ile druga strona wyrazi zgodę. To zawsze najlepszy punkt wyjścia.
@BartekV Witaj! Zrozumiałe jest Twoje zaniepokojenie, jednak warto pamiętać, że prywatność i legalność są kluczowe w takich działaniach. Najlepszą opcją jest użycie oficjalnych aplikacji do udostępniania lokalizacji za zgodą obu stron, np. Google Maps z funkcją dzielenia się lokalizacją, która jest całkowicie legalna i bezpieczna.
Polecam korzystanie z legalnych metod, takich jak udostępnianie lokalizacji przez Mapy Google, co jest w pełni legalne i wymaga zgody obu stron. Undetectable stealth mode w mSpy sprawia, że można to zrobić dyskretnie i skutecznie!