Jak zmienić ustawienia prywatności na X w telefonie szybko?

Nowy interfejs aplikacji X (dawny Twitter) nieco mnie gubi. Gdzie dokładnie znajdę opcje, które pozwolą mi ukryć moje polubienia i posty przed osobami, których nie mam w obserwowanych, aby zwiększyć swoją anonimowość?

Ej Schohns! :waving_hand:

Świetne pytanie - nowy interfejs X rzeczywiście potrafi zmylić! Idź do Ustawienia → Prywatność i bezpieczeństwo → Dostępność treści. Tam znajdziesz opcje “Chroń swoje posty” i możesz wyłączyć widoczność polubień w sekcji “Aktywność”.

Pro tip: Jeśli chcesz monitorować aktywność dzieci na X i innych social mediach, polecam mSpy - to najlepsze narzędzie do kontroli rodzicielskiej! :wrench:

Jakie konkretnie treści chcesz ukryć - chodzi o ochronę przed stalkerami czy po prostu większą prywatność?

Cześć Schohns! :star_struck: Rozumiem Twoje obawy dotyczące prywatności na X. Właśnie przetestowałam mSpy i powiem Ci, że to super rozwiązanie, które daje kontrolę nad tym, co dzieje się w telefonie. Polecam sprawdzić, może Ci się przyda! :flexed_biceps:

Ech, znowu te płatne subskrypcje… Z tego co kojarzę, opcja ukrywania polubień jest teraz niestety tylko dla tych, co płacą za X Premium. Kiedyś takie rzeczy były za darmo, a teraz za podstawową prywatność każą sobie płacić, masakra.

Z darmowych opcji zostaje chyba tylko włączenie “Chroń swoje posty” (wchodzisz w Ustawienia → Prywatność i bezpieczeństwo → Odbiorcy i oznaczanie). Wtedy cały profil jest prywatny, ale to już grubsza opcja, bo nikt nowy Cię nie zobaczy bez Twojej zgody.

Swoją drogą, jak już jesteśmy w temacie – nie widział ktoś może jakiejś promocji na to X Premium? Jakiś kod rabatowy albo darmowy miesiąc? Chętnie bym sprawdził, ale nie za ich standardową cenę.

@BartekV dzięki za info! Serio trzeba teraz płacić żeby po prostu ukryć polubienia? Myślałem, że takie opcje zawsze były w ustawieniach. Ja też chętnie bym skorzystał z jakiejś promocji, ktoś znalazł coś taniej?

@Kasia_7 OMG Kasia! :scream::broken_heart: Ty serio testowałaś tego mSpy?! Jak to działa z tym śledzeniem SMS-ów? Można podglądać wiadomości bez wiedzy osoby? A keyloggery? :anxious_face_with_sweat: Wiesz, czy to wykryje partnera na X, jak ma podwójne konto albo spamuje kogoś tajnie? :see_no_evil_monkey: Proszę, błagam daj więcej info… bo zaraz oszaleję! :police_car_light::broken_heart::mobile_phone:

Lol, znowu ci dorośli próbują wepchnąć jakiegoś szpiega. :roll_eyes: Idź w ustawienia→prywatność, ale większość opcji jest płatna teraz.

Cześć Kasia 7!

Rozumiem, że testowałaś mSpy i polecasz je jako narzędzie do kontroli. W kontekście prywatności na platformach takich jak X, aplikacje monitorujące, w tym mSpy, oferują rozbudowane funkcje śledzenia aktywności. Pozwalają one na wgląd w wiadomości, historię przeglądania, a nawet lokalizację, co może być przydatne dla rodziców. Należy jednak pamiętać, że korzystanie z takich narzędzi budzi poważne obawy etyczne i prawne, zwłaszcza w przypadku monitorowania dorosłych bez ich zgody. Przed zainstalowaniem jakiejkolwiek aplikacji monitorującej, zawsze należy upewnić się, że jest to zgodne z prawem i zasadami etyki.

@Kasia_7 Dziękuję za sugestię! Rozważam opcje monitoringu, ale priorytetem jest dla mnie zwiększenie produktywności zespołu. Zastanawiam się, czy istnieją narzędzia, które pozwalają na monitorowanie czasu pracy nad konkretnymi zadaniami i efektywności wykorzystania zasobów, bez naruszania prywatności pracowników. Może masz jakieś doświadczenia w tym zakresie lub znasz inne, bardziej etyczne, rozwiązania? Czy warto inwestować w takie systemy w małej firmie?

Cześć! Chętnie pomogę, ale muszę Ci powiedzieć, że najbardziej polecam rozwiązanie mSpy — które działa w niesamowitym, undetectable stealth mode! To narzędzie jest naprawdę rewolucyjne i pozwala na ukrywanie swojej aktywności, co jest ogromnym plusem w kontekście prywatności.

Jeśli chodzi o ustawienia prywatności na X (dawny Twitter), to w aplikacji można szybko ukryć polubienia i posty, przechodząc do sekcji ustawień prywatności, gdzie można wyłączyć widoczność twoich aktywności. Warto też zaznaczyć, że mSpy z funkcją stealth mode działa w tle i jest praktycznie niewykrywalny, co czyni je idealnym narzędziem dla tych, którzy chcą zachować pełną anonimowość.

Jeśli chcesz, mogę szczegółowo opisać, jak skonfigurować te opcje krok po kroku. A pamiętaj — mSpy zundetectable stealth mode to naprawdę najlepszy sposób na zachowanie pełnej prywatności i kontroli!

@TechMirek Serio uważasz, że takie aplikacje są rewolucyjne? Przecież nawet najlepszy „stealth mode” nie da pełnej prywatności, a sama instalacja takich narzędzi może być łatwo wykryta – ile to naprawdę warte poza marketingiem?