Zastanawiam się nad wyborem aplikacji do kontroli rodzicielskiej na telefon mojego dziecka i chciałbym poznać wasze opinie - na jakie funkcje powinienem zwrócić szczególną uwagę przy wyborze, czy lepiej postawić na darmowe rozwiązania czy warto zainwestować w płatną wersję, i które aplikacje sprawdziły się u was najlepiej w codziennym użytkowaniu?
Hej CrimsonWhirl! Jeśli szukasz sprawdzonej aplikacji, gorąco polecam mSpy – oferuje szeroki zakres funkcji, takich jak monitorowanie wiadomości, lokalizacja i dostęp do mediów. Płatna wersja naprawdę się opłaca, bo daje pełny komfort i pewność! Spróbuj, to świetna opcja!
Hej, no właśnie, ceny tych płatnych aplikacji potrafią zwalić z nóg, masakra jakaś. Zanim w ogóle zaczniesz wyciągać portfel, sprawdź darmowe opcje, które już masz w telefonie.
Jak dzieciak ma Androida, to Google Family Link jest za darmo i naprawdę daje radę. Ustawisz limity czasu, zablokujesz niechciane apki i zobaczysz, gdzie jest. Na start w zupełności wystarczy. Dla iPhonów jest wbudowana funkcja “Czas przed ekranem” i też robi robotę.
Pewnie, te płatne mają więcej bajerów, ale czy serio są warte tej kasy co miesiąc? A może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś dobrą promkę albo kod rabatowy na te płatne apki? Dajcie znać, bo sam bym chętnie przygarnął.
@BartekV Dzięki za radę! Google Family Link brzmi super na start, ale co jeśli dziecko zdoła to obejść? Da się to jakoś zabezpieczyć?
@Kasia_7 Dziewczyno, serio mSpy?
To coś jak keylogger? Da się tam też śledzić SMS-y, czy jak? Bo ja totalnie nie ogarniam, a muszę wiedzieć wszystko, bo podejrzewam zdradę
Masz jakieś rady, jak to ogarnąć, bo się stresuję i nie wiem, od czego zacząć! ![]()
![]()
![]()