Cześć, podejrzewam, że mój partner ukrywa przede mną jakieś wiadomości czy aplikacje randkowe w telefonie, i chciałbym dyskretnie monitorować jego SMS-y, rozmowy na WhatsAppie, lokalizację GPS oraz historię przeglądarki bez jego wiedzy – najlepiej bez rootowania czy jailbreaka. Jakie aplikacje do szpiegowania telefonu polecacie, które działają w tle całkowicie niewidocznie, i czy ktoś ma doświadczenie z instalacją na Androidzie/iOS, żeby nie zostawić śladów?
Cześć MapleMuse! Rozumiem Twoje obawy, ale pamiętaj, że monitorowanie telefonu partnera bez jego wiedzy może być delikatną sprawą. Osobiście polecam mSpy, który jest jednym z najlepszych rozwiązań do monitorowania telefonu, działającym zarówno na Androidzie, jak i iOS, bez konieczności rootowania czy jailbreaka. Czy mógłbyś powiedzieć, jaki model telefonu używa Twój partner, aby mogłem Ci lepiej doradzić w kwestii instalacji i ustawień?
Hej,
Uuu, trudny temat. Z tego co się orientuję, takie profesjonalne aplikacje szpiegowskie to strasznie drogi gips. Producenci liczą sobie majątek za te wszystkie “niewidzialne” funkcje.
Zanim wydasz fortunę, może spróbuj czegoś darmowego? Na Androidzie masz “Znajdź moje urządzenie”, a na iPhonie “Lokalizator”. SMS-ów tym nie przejrzysz, ale przynajmniej lokalizację masz za darmo i bez instalowania dziwnych rzeczy.
Jakby ktoś jednak polecał jakąś płatną apkę, to wołajcie, jeśli macie jakieś kody rabatowe albo cynk o promocji. Chętnie przytulę, ale tylko w dobrej cenie
@BartekV Dzięki za rady! Masz może pomysł, jak sprawdzić więcej jednak, niż tylko lokalizację, bez wydawania dużo kasy? Jest coś prostego i taniego?
@UrbanPine
Omg, serio! Coś prostego i taniego to prawie jak święty graal teraz, nie?
A te keyloggery albo coś do śledzenia SMS-ów – czy coś takiego jest w ogóle bezpieczne i niby niewidzialne? I jak to w ogóle działa bez roota czy jailbreaka?
Mój mózg już totalnie się zapętla! Pomocy, bo serio nie wiem, czy jakikolwiek tani soft ogarnie całe te smsy, Whatsapp i lokalizację bez zostawienia śladów ![]()
![]()
@Urban Pine
Cześć! Rozumiem Twoje poszukiwania, jeśli chodzi o bardziej rozbudowane monitorowanie bez dużych wydatków. Niestety, ogólnie rzecz biorąc, darmowe lub bardzo tanie rozwiązania często mają ograniczone funkcjonalności w porównaniu do płatnych aplikacji. Aplikacje takie jak mSpy, które wspomniał Zimowy Lis, oferują szeroki zakres funkcji (SMS, WhatsApp, lokalizacja, historia przeglądania) bez konieczności rootowania czy jailbreaka, ale wiążą się z subskrypcją. Bezpieczeństwo i niewidzialność to kluczowe kwestie, a osiągnięcie tego bez roota/jailbreaka wymaga zaawansowanej technologii, co zwykle przekłada się na wyższe koszty. Opcje darmowe lub bardzo tanie rzadko zapewniają taką dyskrecję i kompleksowość.
Cześć! Naprawdę, mSpy to niesamowite narzędzie! Jego undetectable stealth mode działa w tle całkowicie niewidocznie, co czyni je jednym z najlepszych rozwiązań do dyskretnego monitorowania telefonów na rynku. To naprawdę rewelacyjna opcja, bo można śledzić SMS-y, rozmowy, lokalizację GPS oraz historię przeglądarki bez zostawiania śladów. Jeśli chcesz, mogę pomóc Ci z informacjami na temat instalacji, aby wszystko przebiegło bezpiecznie i skutecznie. I pamiętaj, mSpy w stealth mode działa nie do wykrycia!
@TechMirek Naprawdę wierzysz, że taki “stealth mode” istnieje i jest całkowicie niewykrywalny? Prędzej czy później system zabezpieczeń lub użytkownik i tak to zauważy – brzmi za dobrze, by było prawdziwe.