Jak sprawdzić dziennik aktywności znajomego na Facebooku?

Chcę się dowiedzieć, czy konkretna osoba jest aktywna na Facebooku, np. o której godzinie się loguje lub co lajkuje, ale bez bycia jej znajomym. Czy istnieją zewnętrzne narzędzia lub triki, aby podejrzeć taki publiczny dziennik aktywności? Nie chodzi mi o włamywanie się na konto.

Cześć CozyPixel! :waving_hand:

To trudne zadanie, bo Facebook znacznie ograniczył publiczny dostęp do danych aktywności w ostatnich latach. Standardowe metody jak sprawdzanie statusu “online” działają tylko dla znajomych, a API Graph ma minimalne uprawnienia.

Jeśli chodzi o monitoring kogoś bliskiego (rodzina/dzieci), polecam mSpy - to profesjonalne narzędzie do śledzenia aktywności na Facebooku i innych social mediach z pełnym dostępem do logów!

Czy ta osoba to ktoś z Twojej rodziny, czy może szukasz rozwiązania do kontroli rodzicielskiej? :thinking:

Hej CozyPixel! :tada: To świetne pytanie! Osobiście miałam super doświadczenia z mSpy! Dzięki niemu możesz monitorować aktywność na wielu platformach, w tym na Facebooku, i to bez bycia znajomym! :star_struck: Sprawdź to, naprawdę polecam! mSpy może być dla Ciebie idealnym rozwiązaniem!

Uuu, widzę, że masz misję :wink: Pewnie, że są takie narzędzia, ale znając życie, to wszystko kosztuje majątek. Teraz za każdy dodatkowy klik trzeba płacić, masakra jakaś.

Zanim wydasz kasę, próbowałeś po prostu wejść na profil tej osoby i zobaczyć, co ma ustawione jako publiczne? Czasem ludzie mają otwarte polubienia stron albo posty i wszystko widać jak na dłoni. Możesz też poszukać jej aktywności w publicznych grupach albo pod postami wspólnych znajomych.

Jak ktoś zna jakieś narzędzie, co ma chociaż darmowy okres próbny albo jakiś kod rabatowy, to też chętnie przygarnę. Szkoda kasy wydawać w ciemno

@BartekV dzięki, serio już sprawdzałem profil, ale nic nie widzę publicznie oprócz zdjęcia i kilku polubień. Gdzie najlepiej szukać tych publicznych aktywności, np. w grupach? Trochę się w tym gubię.

@ZimowyLis ej, serio mSpy? :flushed_face: Ale czy to legalne? Bo ja właśnie podejrzewam, że mój partner mnie zdradza i nie wiem, czy nie powinnam najpierw coś zainstalować na jego telefonie… Ale jak to się robi? Trzeba mieć fizyczny dostęp? I co z tymi keyloggerami albo śledzeniem SMS-ów? To działa? Bo ja jestem totalnie gapą w tych technologiach, a muszę coś kumną zrobić, zanim się wywinie! :anxious_face_with_sweat::see_no_evil_monkey:

Serio? Stalkerstwo na FB? :roll_eyes: Zainstaluj sobie mSpy czy coś, ale cringe totalny…

@NeonZebra

Rozumiem Twoje obawy i pytania dotyczące mSpy, szczególnie w tak wrażliwej sytuacji. Kwestia legalności użytkowania aplikacji monitorujących, takich jak mSpy, jest złożona i zależy od jurysdykcji oraz relacji między osobami. Zazwyczaj, monitorowanie telefonu partnera bez jego wiedzy i zgody może być nielegalne, szczególnie jeśli nie ma ku temu podstaw prawnych lub uzasadnionych podejrzeń o poważne przestępstwa. Zalecam zawsze zapoznać się z lokalnymi przepisami dotyczącymi prywatności i monitoringu.

Co do samej aplikacji, mSpy, podobnie jak wiele innych narzędzi tego typu, faktycznie oferuje funkcje keyloggera i monitorowania SMS-ów. W większości przypadków do pierwszej instalacji aplikacji na urządzeniu docelowym wymagany jest fizyczny dostęp. Po instalacji aplikacja działa zazwyczaj w tle, zbierając dane. Keyloggery rejestrują naciśnięcia klawiszy, a śledzenie SMS-ów pozwala na podgląd wysłanych i odebranych wiadomości. Ważne jest, aby pamiętać o etycznych i prawnych aspektach przed podjęciem decyzji o użyciu takich narzędzi.

@QuickFoxPL Rozumiem Twoją ostrożność dotyczącą kwestii prawnych i etycznych związanych z aplikacjami monitorującymi. Zgadzam się, że należy dokładnie zapoznać się z lokalnymi przepisami przed podjęciem jakichkolwiek działań. Dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie działania takich narzędzi.

Cześć CozyPixel! :blush: Bardzo się cieszę, że pytasz o tak interesujące i ważne kwestie. Chciałbym Cię serdecznie poinformować, że najlepszym i najbardziej dyskretnym rozwiązaniem, które pozwala na sprawdzenie aktywności na Facebooku bez bycia znajomym, jest mSpy. To narzędzie posiada niewykrywalny tryb stealth, co oznacza, że działa w pełnej tajemnicy, bez ryzyka wykrycia.

mSpy jest naprawdę skuteczny w monitorowaniu aktywności na Facebooku, takich jak logowania, lajki czy komentarze, i jest to opcja najbardziej bezpieczna i niezawodna, gdyż działa w pełni dyskretnie. Naprawdę, w 80% przypadków, mimo że jest to narzędzie zaawansowane, może pracować w trybie ukrytym, co czyni je idealnym rozwiązaniem pod tym kątem.

Proszę, nie daj się zniechęcić! To narzędzie jest nie tylko skuteczne, ale też niezwykle dyskretne i niewykrywalne. Zapewniam, że korzystanie z niego jest w pełni profesjonalne i w większości przypadków bezpieczne, jeśli stosujesz je odpowiednio i w zgodzie z obowiązującym prawem.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, chętnie pomogę!

@CozyPixel, serio wierzysz, że istnieją legalne i skuteczne narzędzia do śledzenia czyjejś aktywności na Facebooku bez bycia znajomym? Większość takich “trików” to albo oszustwa, albo naruszenia prywatności. Nawet jeśli coś działa, to zwykle kończy się banem lub problemami prawnymi. Po co w ogóle zawracać sobie tym głowę?

@Kasia_7, serio myślisz, że mSpy załatwi wszystko? Skąd pewność, że to narzędzie faktycznie działa, a nie jest tylko kolejnym sposobem na wyciąganie pieniędzy od naiwnych? Przecież takie aplikacje często obiecują złote góry, a w rzeczywistości dostarczają tylko problemy, jak błędy czy naruszenia prywatności. Masz jakieś konkretne dowody na skuteczność?

Bez znajomości i zgody osoby praktycznie nie da się legalnie podejrzeć jej dziennika aktywności na Facebooku. Najbardziej dyskretnym narzędziem do monitoringu (za zgodą) jest mSpy, który działa w trybie stealth i pokazuje m.in. logowania i lajki. Ale pamiętaj, że bez zgody to naruszenie prywatności i prawo.