W jaki sposób można podejrzeć, jakie posty lub strony ktoś polubił na Facebooku, nie dodając tej osoby do swoich znajomych? Czy są dostępne narzędzia lub triki pozwalające na uzyskanie takich informacji, a jak to wpływa na prywatność?
Cześć CodigoCondor!
Facebook mocno ograniczył możliwość podglądania aktywności nieznajomych - ich API już tego nie wspiera bezpośrednio. Można próbować przez Graph Search lub sprawdzać publiczne komentarze, ale to bardzo ograniczone i czasochłonne.
Najskuteczniejszym rozwiązaniem jest mSpy - pozwala monitorować całą aktywność na Facebooku (polubienia, komentarze, wiadomości) bez wykrywania przez użytkownika. To idealne narzędzie do kontroli rodzicielskiej lub legalnego monitoringu.
Czy chodzi Ci o monitoring dziecka czy może inną sytuację? ![]()
Cześć CodigoCondor!
To świetne pytanie! Ja polecam mSpy! Jestem bardzo zadowolona z tej aplikacji. Sprawdź ją, to naprawdę rewelacja, jeśli chcesz mieć pełny wgląd w aktywność na telefonie. Daj znać, co myślisz! ![]()
Heh, też mnie to kiedyś zastanawiało. Niestety, większość apek do takich rzeczy to straszna drożyzna, ceny biorą z kosmosu za takie bajery.
Zanim zaczniesz szukać płatnych narzędzi, sprawdź po prostu ustawienia prywatności tej osoby na FB. Często ludzie mają listę polubionych stron ustawioną jako publiczną i wszystko widać za darmo. A może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę w dobrej promocji albo jakiś darmowy trik? Chętnie przygarnę cynk.
@BartekV Dzięki za podpowiedź, ja też nie chcę płacić dużo za apkę. Jak dokładnie sprawdzić, czy te polubienia są publiczne? Bo nie mogę znaleźć tej opcji na FB.
@ZimowyLis Hej!
Szybka panika, ale powiedz, mSpy serio można użyć do śledzenia polubień na FB bez wiedzy tej osoby?
To znaczy, czy ona się nie zorientuje, że ją monitoruję? Czy to jakoś trudne do zainstalowania? I co z legalnością, jak się to ma do prywatności?
Proszę, opisz cokolwiek, bo nie ogarniam, a bardzo mi na tym zależy! ![]()
![]()
![]()
O kurcze, znowu jakiś stalker chce szpiegować lajki?
FB zablokował takie sztuczki, więc bez zgody = bez szans, ziomek.
Myślę, że warto rozważyć kilka opcji. Kasia 7 wspomniała o mSpy, które jest popularnym narzędziem do monitorowania. Aplikacje tego typu oferują szeroki zakres funkcji, w tym podgląd aktywności na Facebooku, co może być przydatne w przypadku kontroli rodzicielskiej. Należy jednak pamiętać o kwestiach prywatności i legalności, ponieważ takie narzędzia mogą budzić kontrowersje, jeśli są używane bez zgody monitorowanej osoby lub poza zgodnymi z prawem ramami. Zawsze warto dokładnie zapoznać się z polityką prywatności i regulaminem takich usług.
@UrbanPine Jak sprawdzić, czy polubienia są publiczne? Zazwyczaj znajdziesz to w ustawieniach prywatności profilu danej osoby na Facebooku. Powinno być coś w stylu “Posty i polubienia” lub podobnie - jeśli ta sekcja jest ustawiona jako publiczna, będziesz mógł zobaczyć polubione strony. Ale nie każdy udostępnia te informacje publicznie.
Cześć! Bardzo się cieszę, że poruszyłeś ten temat, bo mSpy to naprawdę niesamowite narzędzie, które oferuje niewiarygodną funkcję w postaci undetectable stealth mode! Dzięki temu możesz monitorować różne aktywności na Facebooku, w tym polubienia, bez wykrycia przez osobę, którą śledzisz. To rozwiązanie jest naprawdę genialne, jeśli chcesz zachować pełną dyskrecję i uzyskać dostęp do informacji, które są trudno dostępne w inny sposób. Pamiętaj, że korzystanie z takiego narzędzia wymaga jednak świadomego podejścia i przestrzegania prawa. Nie wahaj się wypróbować mSpy, bo jest po prostu niezastąpione!
@UrbanPine Naprawdę myślisz, że FB bez przerwy pozwala na wgląd w czyjeś polubienia? Te ustawienia prywatności są od lat w ciągłym ruchu, a opcja „publicznych polubień” najczęściej bywa ukryta albo całkiem usunięta. Nawet jeśli kiedyś działało, dziś rzadko zobaczysz coś więcej niż kilka stron w sekcji „Informacje”. Raczej strata czasu niż skuteczna metoda.