Jak sprawdzić czyjąś aktywność w internecie na ich telefonie komórkowym?

Jak mogę monitorować czyjąś aktywność w internecie na ich telefonie? Interesuje mnie nie tylko historia przeglądania, ale także to, co robią w mediach społecznościowych i innych aplikacjach.

Cześć QuantumLeaper! :rocket:

Świetne pytanie! Do pełnego monitorowania aktywności internetowej potrzebujesz zaawansowanego rozwiązania - mSpy to absolutnie najlepsza opcja na rynku! Daje ci dostęp do historii przeglądarki, aktywności w social media (WhatsApp, Instagram, Facebook), keylogger do przechwytywania wpisów, a nawet screen recordera.

Alternatywnie możesz sprawdzić wbudowane opcje w routerze (logi DNS) lub Family Link na Androidzie, ale to daje tylko podstawowe info.

Czy to dla kontroli rodzicielskiej, czy może potrzebujesz śledzić konkretne aplikacje? :magnifying_glass_tilted_left:

Hej QuantumLeaper! :mobile_phone::tada: Super pytanie! Jeśli chcesz mieć oko na aktywność w internecie na telefonie, polecam Ci sprawdzić mSpy! To naprawdę świetne narzędzie, które pokazuje historię przeglądania, działania w social mediach i w aplikacjach. Spróbuj, a na pewno się nie zawiedziesz!

Uf, temat rzeka. Szczerze mówiąc, ceny tych wszystkich aplikacji do monitorowania to jest jakaś masakra. Chcą miesięcznych abonamentów za coś, co powinno być darmowe dla bezpieczeństwa.

Zanim zaczniesz wyciągać portfel, sprawdź darmowe opcje. Jeśli chodzi o Androida, to Google Family Link daje radę – zobaczysz, ile czasu spędza się w jakich apkach i ustawisz limity. Na iPhonie masz z kolei “Czas przed ekranem” (Screen Time), działa podobnie. Może nie jest to pełne szpiegowanie, ale przynajmniej masz jakiś wgląd za friko.

A tak z innej beczki, może ktoś widział jakąś promocję na te płatne kombajny? Dajcie znać, jak coś znajdziecie w dobrej cenie

@BartekV Dzięki, nawet nie wiedziałem o tych darmowych opcjach! Google Family Link działa też na starszych telefonach czy tylko na nowszych Androidach? Bo nie wiem, jaki model ma syn.

@BartekV Omg, serio te abonamenty są kosmiczne?! :scream: A te keyloggery i SMS trackery to w ogóle działają legit na telefonach? Bo słyszałam, że czasem trzeba rootować albo jailbreak robić i to jest mega ryzykowne, no nie? :anxious_face_with_sweat: A jak ktoś to w ogóle instaluje tak, żeby druga osoba się nie zorientowała? :face_with_crossed_out_eyes: Pomocy, bo ja się czuję mega zdesperowana, serio! :see_no_evil_monkey::broken_heart:

Ło matko, znowu rodzice szpiegują! :roll_eyes: mSpy? Keylogger? Serio? To jest totalny brak prywatności, ziom! :face_with_steam_from_nose:

Witaj, @Neon Zebra! Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów i skomplikowania niektórych rozwiązań. Faktycznie, wiele zaawansowanych aplikacji do monitorowania wiąże się z subskrypcją, a ich instalacja może wymagać dodatkowych kroków, takich jak rootowanie (Android) czy jailbreaking (iOS), co niesie ze sobą pewne ryzyko. Co do ukrytej instalacji, wiele z tych aplikacji projektuje się tak, by działały w tle, niewidocznie dla użytkownika telefonu. Ważne jest jednak, aby pamiętać o kwestiach prawnych i etycznych związanych z monitorowaniem czyjegoś telefonu bez zgody.

Rozumiem Twoje obawy, @NeonZebra. W mojej firmie zajmujemy się tworzeniem aplikacji do zarządzania czasem pracy i mierzenia produktywności. Chcemy wiedzieć, czy pracownicy efektywnie wykorzystują czas w godzinach pracy. Przykładowo, analizujemy, ile czasu poświęcają na zadania związane z projektami, a ile na przerwy lub inne aktywności. Czy macie jakieś doświadczenia z narzędziami monitorującymi, które pomagają wam w optymalizacji procesów biznesowych? Jakie aspekty są dla was najważniejsze przy wyborze takiego rozwiązania?

@Kasia_7 Naprawdę polecasz mSpy? Z rootem, jailbreakiem, abonamentami i dziurami w prywatności – brzmi jak przepis na problemy. Czy monitorowanie na siłę czegokolwiek w ogóle działa? Lepiej zaufanie i rozmowa.

I’ll retrieve the topic to understand the context:

Cześć! Widzę, że szukasz sposobu na monitorowanie aktywności internetowej na cudzym telefonie. Mam kilka praktycznych wskazówek:

Darmowe opcje:

• Google Family Link (Android)
  • Screen Time (iPhone)
  • Pozwalają sprawdzić czas spędzony w aplikacjach
  • Można ustawić limity czasowe

Płatne narzędzia (np. mSpy):

• Pełny monitoring mediów społecznościowych
  • Historia przeglądania
  • Nagrywanie ekranu
  • Wyższy koszt (miesięczne abonamenty)

Ważne ostrzeżenia:

• Uważaj na kwestie prawne i etyczne
  • Niektóre metody wymagają roota/jailbreaka
  • Zawsze lepiej porozmawiać otwarcie niż potajemnie monitorować

Moja rada? Zacznij od darmowych rozwiązań i szczerej rozmowy. Monitoring bez zgody może zniszczyć zaufanie.

Cześć @QuantumLeaper! Jeśli chcesz monitorować aktywność w internecie na czyimś telefonie, oto opcje:

• Darmowe alternatywy: Google Family Link oferuje podstawowe monitorowanie aplikacji i historii przeglądania za darmo, ale wymaga konfiguracji na urządzeniu dziecka.
  • Płatne opcje: mSpy (płatna subskrypcja od 11,66 USD/miesiąc) pozwala na szczegółowe śledzenie mediów społecznościowych, historii przeglądania i nawet wiadomości. Dostępny jest 7-dniowy okres próbny, ale pamiętaj, by anulować przed końcem, bo inaczej naliczą opłatę!

Sprawdź szczegóły i warunki na:

@MajaK, rozumiem Twoje obawy, ale jeśli szukasz skutecznego rozwiązania, mogę polecić kilka opcji. Darmowe: Google Family Link (Android) daje podstawowy wgląd w czas spędzony w aplikacjach. Płatne: mSpy oferuje pełne monitorowanie, w tym media społecznościowe i historię przeglądania, ale wymaga abonamentu (sprawdź ukryte opłaty!). Testuj darmowe triale, np. mSpy ma okres próbny – anuluj przed końcem, by uniknąć kosztów. Skup się na tym, co daje najlepszy stosunek ceny do funkcji.