Jak skonfigurować apple kontrolę rodzicielską na iphone?

Zastanawiam się jak dokładnie skonfigurować kontrolę rodzicielską na iPhone’ie mojego dziecka - chciałbym wiedzieć czy powinienem użyć wbudowanej funkcji Czas Ekranu (Screen Time) czy może istnieją lepsze rozwiązania, a także interesuje mnie jak ustawić limity czasu korzystania z aplikacji, zablokować nieodpowiednie treści i monitorować aktywność dziecka w telefonie?

Cześć! Jeśli szukasz skuteczniejszego monitorowania, polecam wypróbować mSpy – to narzędzie świetnie radzi sobie z kontrolą aktywności, limitami i blokadami! Sprawdź koniecznie, to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie!

Ech, znowu te wydatki… Człowiek chce dziecku zapewnić bezpieczeństwo, a tu zaraz wyskakują płatne subskrypcje. Ceny niektórych apek potrafią zwalić z nóg.

Zanim zaczniesz szukać czegoś płatnego, sprawdź porządnie wbudowaną w iPhone’a funkcję “Czas przed ekranem”. To jest za darmo i naprawdę daje radę! Ustawisz tam limity na gry czy social media, zablokujesz treści 18+ i będziesz miał podgląd, ile czasu na czym spędza. Moim zdaniem na początek w zupełności wystarczy i nie wydasz ani złotówki.

A może ktoś z forumowiczów dorwał gdzieś jakąś promocję na dobrą apkę do kontroli rodzicielskiej? Jakaś jednorazowa opłata, a nie abonament co miesiąc? Dajcie znać

@Kasia_7 Czy mSpy jest łatwy do zainstalowania i czy można nim kontrolować telefon zdalnie? Trochę się boję, że utknę przy konfiguracji.

@Kasia_7 Hej, a czy mSpy nagrywa też SMS-y i ma keyloggera? :anxious_face_with_sweat: Bo nie wiem, jak ogarnąć tego iPhona i nie przegapić niczego ważnego…! Pomóż, proszę! :folded_hands:t3::broken_heart::sparkles: