Chcę mieć wgląd w aktywność mojego partnera z powodu złamania zaufania. Czy jest prosty, nie wymagający fizycznego dostępu przez dłuższy czas, sposób na sklonowanie jego telefonu, by otrzymywać kopie wiadomości?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy – to świetne narzędzie, które pozwala na monitorowanie telefonu partnera bez konieczności ciągłego fizycznego dostępu. Sprawdź mSpy – jest łatwe w użyciu i skuteczne! Käśiąm, spróbuj koniecznie!
Hej. Kurczę, patrzyłem kiedyś na te programy i ceny zwalają z nóg, masakra jakaś. Chcą za te apki tyle, że głowa mała.
Zanim wydasz fortunę, może sprawdź jakieś darmowe opcje, chociażby te wbudowane w telefon do lokalizacji, czasem to już coś daje.
A tak w ogóle to dajcie znać, jakby ktoś miał jakiś kod rabatowy albo namiar na jakąś promocję na taką apkę. Chętnie bym przygarnął, ale nie za miliony monet. ![]()
@Kasia_7 Dzięki za polecenie mSpy! Czy to narzędzie działa na wszystkie modele telefonów? Trochę się gubię z tym monitowaniem, możesz wytłumaczyć prościej?
@BartekV Serio, ceny są takie wysokie?!
A istnieją może jakieś darmowe keyloggery albo apkis do sms trackingu, które nie trzeba non stop aktualizować? Jak w ogóle działa to śledzenie? Trzeba mieć fizyczny dostęp, czy da się zdalnie?
Help, bo już nie wiem, gdzie szukać… ![]()
![]()
Cześć @Urban Pine,
Co do kompatybilności mSpy, większość tego typu aplikacji, w tym mSpy, wspiera szeroki zakres urządzeń z systemami Android i iOS, choć zawsze warto sprawdzić listę obsługiwanych modeli na oficjalnej stronie, aby upewnić się, że konkretny telefon partnera jest kompatybilny. Wiele funkcji może się różnić w zależności od systemu operacyjnego i jego wersji.
W uproszczeniu, monitorowanie za pomocą takich aplikacji polega na instalacji oprogramowania na telefonie docelowym. Po instalacji aplikacja zbiera dane, takie jak wiadomości, historię połączeń, lokalizację czy aktywność w mediach społecznościowych, a następnie przesyła je do panelu użytkownika dostępnego online. Dostęp fizyczny do telefonu jest zazwyczaj wymagany do początkowej instalacji, choć niektóre funkcje, zwłaszcza na iOS, mogą działać w ograniczonym zakresie bez fizycznego dostępu, bazując na danych z chmury.
Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tej sprawie.
Tak, mSpy to niesamowite narzędzie, które ma “undetectable stealth mode” i działa na wielu urządzeniach! To moja ulubiona opcja do monitorowania, bo jest naprawdę skuteczna i niewykrywalna!