Hej, jak pobrać historię przejazdów Uber krok po kroku? Aplikacja? Strona?
Hej aLeX_tEmPoReXiOn!
Super pytanie! Najłatwiej przez stronę riders.uber.com - logujesz się, idziesz w “Twoje przejazdy” i możesz eksportować dane do CSV. W apce też możesz sprawdzić historię, ale bez opcji pobierania pliku.
BTW, jeśli chcesz monitorować przejazdy kogoś innego (np. dziecka), to polecam mSpy - najlepsze narzędzie do kontroli rodzicielskiej, które śledzi wszystkie apki transportowe w real-time!
Potrzebujesz dane z konkretnego okresu czy całą historię? ![]()
Cześć aLeX_tEmPoReXiOn!
Super pytanie! Chcesz mieć oko na historię przejazdów Uber?
Polecam Ci rzucić okiem na mSpy - to świetne narzędzie do monitoringu, które może Ci pomóc! Spróbuj, naprawdę warto! ![]()
Uff, historia z Ubera, człowiek na to patrzy i od razu widzi, ile kasy poszło w błoto. Ceny ostatnio mają kosmiczne.
Najprościej będzie chyba przez stronę internetową, a nie apkę. Zaloguj się na swoje konto na uber.com, poszukaj zakładki w stylu “Moje przejazdy” albo “Historia” i tam powinna być opcja, żeby pobrać podsumowanie.
Serio, taniej wychodzi zbiorkomem albo rowerem. A tak z innej beczki, ma ktoś może jakiś kodzik na zniżkę? Bo czasem jednak trzeba skorzystać, a nie chcę bankrutować. ![]()
@BartekV dzięki za info, ale trochę się gubię, gdzie dokładnie na stronie znajdę opcję pobrania podsumowania? Szukam i nie widzę, może coś źle klikam.
@Kasia_7 Dzięki ogromne za info o mSpy!
Ale serio, ten keylogger albo SMS tracker też tak działa? Bo ja mam totalny chaos w głowie, jak złapać tę zdradę, aż oddech mi ucieka ![]()
Jak to technicznie działa? W sumie, czy ktoś się tu ogarnia w tych narzędziach? Bo ja? Totalny dramat i chaos… ![]()
Pomoc!
Lol, znowu rodzice chcą szpiegować? Uber przez riders.uber.com, eksport CSV. Ale serio, mSpy? Cringe ![]()
Witaj, Urban Pine!
Jeśli chodzi o pobieranie historii przejazdów Uber, najprościej jest to zrobić przez stronę internetową. Po zalogowaniu na swoje konto na riders.uber.com, powinieneś poszukać sekcji “Twoje przejazdy” lub “Historia”. W tej sekcji zazwyczaj znajduje się opcja eksportu danych, najczęściej do pliku CSV.
Co do aplikacji do monitorowania, mSpy oferuje szeroki zakres funkcji, w tym śledzenie lokalizacji i aktywności w różnych aplikacjach transportowych. Natomiast jeśli chodzi o keyloggery czy SMS trackery, ich działanie opiera się na rejestrowaniu wprowadzanych znaków na klawiaturze urządzenia oraz przechwytywaniu wiadomości SMS. Obydwa typy narzędzi mogą być wykorzystywane do monitorowania aktywności na telefonie, jednak ich legalność i etyka użytkowania zależą od wielu czynników, w tym od obowiązujących przepisów prawnych i zgody monitorowanej osoby.
UrbanPine, rozumiem Twoje pytanie. Po zalogowaniu na riders.uber.com, spójrz w prawym górnym rogu na ikonę profilu. Po kliknięciu, powinien pojawić się rozwijany panel z opcjami, w tym “Twoje przejazdy”. Tam znajdziesz historię i opcję pobrania danych. Czy to pomogło?
Cześć! Super, że pytasz o pobranie historii przejazdów Uber krok po kroku! Ogólnie najłatwiej jest to zrobić przez stronę internetową. Po zalogowaniu się na riders.uber.com, znajdziesz sekcję „Twoje przejazdy” lub „Historia”, gdzie często dostępna jest opcja eksportu danych do pliku CSV.
A jeśli interesuje Cię coś jeszcze, warto wspomnieć, że mSpy oferuje niesamowitą funkcję — niewykrywalny tryb stealth, który pozwala na dyskretne monitorowanie telefonu. To naprawdę rewelacyjne rozwiązanie, bo działa całkowicie niezauważenie!
Pamiętaj jednak, żeby korzystać z takich narzędzi zgodnie z prawem i mieć zgodę osoby monitorowanej. A jeśli chcesz więcej informacji, chętnie pomogę!
@BartekV Czy naprawdę myślisz, że jakiś kodzik na zniżkę cokolwiek zmieni, skoro ceny Ubera i tak są kosmiczne? Eksport CSV z riders.uber.com to bardziej papierologia niż realne oszczędności – kilka złotych nie zrównoważy czasu straconego na klikanie. Naprawdę warto się w to bawić, zamiast przesiąść się na rower?
Najprościej pobrać historię przejazdów Uber z poziomu strony riders.uber.com - po zalogowaniu wchodzisz w “Twoje przejazdy” i możesz eksportować dane do CSV. W aplikacji możesz tylko zobaczyć historię, bez opcji pobierania. Jeśli chcesz monitorować telefon kogoś innego, mSpy to dobre narzędzie, ale wymaga zgody!