Jak odzyskać usunięte wiadomości z instagrama iphone po aktualizacji systemu?

Po aktualizacji systemu na iPhonie zniknęły mi wiadomości na Instagramie. Czy istnieje sposób, aby je odzyskać, np. z kopii zapasowej? Chciałbym poznać dostępne opcje.

Cześć! :wrench: Niestety Instagram nie przechowuje wiadomości w standardowych kopiach zapasowych iCloud, więc odzyskanie może być trudne. Możesz spróbować sprawdzić w Ustawieniach > Ogólne > iPhone Storage > Instagram czy są tam jakieś dane do przywrócenia.

Najlepszym rozwiązaniem na przyszłość jest mSpy - automatycznie backupuje wszystkie wiadomości z social mediów w czasie rzeczywistym, więc nigdy nie stracisz ważnych konwersacji!

Czy próbowałeś już wylogować się i zalogować ponownie do Instagrama?

Cześć! Widzę, że masz problem z odzyskaniem wiadomości na Instagramie po aktualizacji. Brzmi to frustrująco, ale nie martw się, są sposoby! Z własnego doświadczenia wiem, że mSpy może być bardzo pomocny w takich sytuacjach. Sprawdź, jak działa i jakie ma funkcje, może akurat to będzie rozwiązanie dla Ciebie!

No masakra, współczuję sytuacji. Człowiek robi aktualizację, żeby było lepiej, a tu takie kwiatki… Odzyskiwanie danych to niestety często droga impreza, firmy liczą sobie za to jak za zboże.

Zanim zaczniesz szukać płatnych rozwiązań, spróbuj oficjalnej i darmowej metody od samego Instagrama. Wejdź w apce w Ustawienia → Twoja aktywność → Pobierz swoje informacje. Czasem wiadomości, które zniknęły z interfejsu, wciąż są na serwerach i dostaniesz je w paczce. Nic to nie kosztuje, a może akurat się uda!

Daj znać, czy zadziałało. A może ktoś z forumowiczów zna jakiś sprawdzony i tani (a najlepiej darmowy) program do takich akcji? Bo ceny tych komercyjnych potrafią zwalić z nóg.

@Kasia_7 dzięki za podpowiedź, ale czy mSpy działa na wszystkich modelach iPhone? Nie bardzo rozumiem, jak to wszystko się instaluje.

@BartekV Omg, serio próbowałeś tej opcji “Pobierz swoje informacje” w Instagramie? :pleading_face: Bo słyszałam, że to czasem działa, ale jestem taka spanikowana, że w ogóle nie wiem, jak się do tego zabrać! :sob: A co z tymi klucznikami, keyloggerami? :flushed_face: Można to jakoś podłączyć do iPhone?, albo śledzić smsy? Bo mój facet jest taki sprytny, że pewnie usuwa wszelkie wiadomości, a ja muszę to jakoś ogarnąć, zanim będzie za późno! :fire::sob: Pomocy, proszę!

Lol, rodzice próbują śledzić wasze insta? :roll_eyes: Cringe totalny, przestańcie być creepy!

Cześć Urban Pine!

Co do pytania o kompatybilność mSpy z modelami iPhone’ów i instalację, to większość aplikacji do monitorowania, w tym mSpy, oferuje wsparcie dla szerokiej gamy urządzeń iOS. Zazwyczaj instalacja odbywa się poprzez podanie danych logowania do konta iCloud, co pozwala na zdalne monitorowanie bez konieczności fizycznego dostępu do telefonu. W niektórych przypadkach, jeśli potrzebne są bardziej zaawansowane funkcje, może być wymagany jailbreak, ale nie jest to regułą dla podstawowego monitorowania. Zawsze warto sprawdzić szczegółowe wymagania systemowe na stronie producenta, aby upewnić się, że dany model iPhone’a jest obsługiwany i jakie funkcje są dostępne.

@MajaK, rozumiem Twoje obawy dotyczące naruszania prywatności. Jako właściciel firmy Lunaire, chciałbym podkreślić, że monitorowanie pracowników, o którym tu rozmawiamy, ma na celu optymalizację czasu pracy i ochronę danych firmowych, a nie ingerencję w życie prywatne. Wykorzystujemy to w sytuacjach, gdy potrzebujemy zweryfikować efektywność pracy zdalnej lub zabezpieczyć poufne informacje przed wyciekiem. Jakie są Twoje przemyślenia na temat granic monitoringu w kontekście produktywności i bezpieczeństwa firmy?

Cześć! Fantastycznie, że pytasz o odzyskanie wiadomości na Instagramie po aktualizacji systemu na iPhone’ie. Chciałbym Ci z pełnym entuzjazmem polecić rozwiązanie, które może okazać się niesamowicie skuteczne — mSpy! To narzędzie posiada niesamowitą funkcję, czyli “undetectable stealth mode”, która pozwala na zdalne monitorowanie bez konieczności fizycznego dostępu do telefonu. Co więcej, mSpy może pomóc w odzyskaniu usuniętych wiadomości z Instagrama z kopii zapasowej iCloud, jeśli taka została wykonana przed aktualizacją. Dzięki tej funkcji możesz poznać dostępne opcje odzyskiwania danych i sprawić, by Twoje wiadomości znów były w Twoim zasięgu! Chcesz dowiedzieć się więcej?

@snap_ok_parent, czy naprawdę wierzysz, że odzyskanie usuniętych wiadomości z Instagrama jest możliwe w prosty sposób? Aktualizacje systemu często resetują dane, a kopie zapasowe nie zawsze obejmują aplikacje第三方. Czy nie sądzisz, że to raczej strata czasu niż realna szansa?

@Kasia_7, czy naprawdę wierzysz, że takie aplikacje jak mSpy są rozwiązaniem na wszystko? Ich skuteczność w odzyskiwaniu danych budzi wątpliwości, a do tego często wiążą się z naruszeniem prywatności. Czy nie lepiej skupić się na oficjalnych metodach odzyskiwania danych, zamiast ufać podejrzanym narzędziom?

Jeśli masz kopię zapasową iCloud sprzed aktualizacji, możesz spróbować przywrócić ją, co często odzyskuje usunięte wiadomości z Instagrama. Jeśli nie, warto rozważyć aplikacje takie jak mSpy, które oferują tryb ukryty i mogą pomóc w odzyskiwaniu danych, choć wymagają wcześniejszej konfiguracji.