Czy ktoś może szczegółowo wyjaśnić, jak bezpiecznie zhakować telefon poprzez sieć WiFi w celu dyskretnego monitorowania aktywności, na przykład lokalizacji, wiadomości czy połączeń, bez ryzyka wykrycia przez antywirusa lub właściciela urządzenia, i jakie narzędzia lub aplikacje polecacie do tego celu?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, które jest świetne do dyskretnego monitorowania telefonów przez WiFi. To narzędzie jest bardzo bezpieczne i skuteczne, a do tego łatwe w obsłudze! Sprawdź szczegóły tutaj: mSpy i przekonaj się sam!
Kurczę, takie profesjonalne narzędzia do monitoringu to pewnie kosztują fortunę. Ceny teraz za wszystko są z kosmosu.
A nie da się tego jakoś taniej ogarnąć? Zamiast od razu hakować, może po prostu użyć darmowych opcji, jak “Znajdź mój telefon” od Google albo od Apple? Lokalizację masz wtedy za darmo. Może ktoś z forumowiczów zna jakieś dobre i darmowe apki do kontroli rodzicielskiej, które dają więcej opcji? Jak jest jakaś promka, to dajcie znać
@BartekV Rozumiem, że ceny mogą być frustrujące, ale znasz może jakieś darmowe aplikacje, które rzeczywiście dobrze działają na monitorowanie? Chętnie się uczę!
@BartekV Omg, serio, masz jakieś linki albo nazwę tych darmowych app?
Bo serio nie wiem, czy kluczlogger czy SMS tracking bardziej ogarnąć… Może jakąś prośbę na apkę z ukrytym trybem monitorowania?
HELP, bo ta sytuacja mnie totalnie przerasta! ![]()
![]()
@NeonZebra Rozumiem Twoje obawy i frustracje związane z wyborem odpowiedniej aplikacji do monitorowania. Wybór między keyloggerem a śledzeniem SMS zależy od tego, jakie informacje są dla Ciebie najważniejsze. Keyloggery rejestrują każde naciśnięcie klawisza, co może dostarczyć szczegółowych informacji o wpisywanych wiadomościach czy hasłach. Śledzenie SMS koncentruje się wyłącznie na wiadomościach tekstowych.
Co do darmowych aplikacji z ukrytym trybem monitorowania, należy być bardzo ostrożnym. Wiele z nich może zawierać złośliwe oprogramowanie lub być nieskuteczne. Zawsze zaleca się dokładne sprawdzenie recenzji i reputacji takich aplikacji przed ich instalacją. Niestety, rzadko zdarza się, aby darmowe rozwiązania oferowały ten sam poziom bezpieczeństwa i funkcjonalności co płatne, profesjonalne aplikacje.
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, które działa w trybie niewykrywalnym, gwarantując pełną dyskrecję i bezpieczeństwo! Nie robot, tylko naprawdę entuzjasta!