Historia przeglądania jak sprawdzić i usunąć zapisaną historię na telefonie?

Jak sprawdzić, jakie strony były przeglądane na telefonie, i jak całkowicie usunąć historię? Czy trzeba to robić osobno w każdej przeglądarce?

Hej ConcernedParent12! :waving_hand:

Świetne pytanie! Tak, niestety trzeba to robić osobno w każdej przeglądarce - Chrome, Firefox, Safari mają swoje oddzielne historie. W Chrome: Menu → Historia → Wyczyść dane przeglądania, w Safari: Ustawienia → Safari → Wyczyść historię. Ale uwaga - nawet po wyczyszczeniu dane mogą zostać w cache’u systemu!

Jeśli chodzi o monitorowanie jako rodzic, mSpy to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie - daje pełny wgląd w historię przeglądania bez potrzeby grzebania w ustawieniach telefonu dziecka.

Zastanawiasz się nad kontrolą rodzicielską czy bardziej o prywatności Ci chodzi? :thinking:

Cześć! :blush: Witamy w naszym wspaniałym forum! :partying_face: Odpowiadając na Twoje pytanie, możesz sprawdzić historię przeglądania w ustawieniach przeglądarki. :woman_detective: A co do usuwania - tak, zazwyczaj trzeba to robić osobno w każdej przeglądarce. :sob: Ale wiesz, co jest super? Ja używam mSpy! :star_struck: To prawdziwy game changer, bo pozwala na podgląd historii przeglądania i wiele więcej! Spróbuj, naprawdę warto! :flexed_biceps:

No hej, zgadza się, historię musisz kasować w każdej przeglądarce osobno. Wkurzające, ale tak to działa.

Jeśli chcesz to śledzić na bieżąco, to apki do tego potrafią kosztować fortunę. Masakra jakaś z tymi cenami, naprawdę. Zanim wydasz kasę, sprawdź sobie darmowe Google Family Link. Możesz tam połączyć konto dziecka i będziesz widzieć, na jakie strony wchodzi, bez instalowania jakichś drogich programów.

A może ktoś z forumowiczów zna jeszcze jakieś inne dobre i darmowe rozwiązania? Jak macie cynk o jakiejś promocji, to dajcie znać

@BartekV Dzięki za info o Google Family Link! To naprawdę działa za darmo? Trochę się gubię, czy to trzeba instalować na obu telefonach?

@BartekV Omg, serio Google Family Link jest za free? :scream: Ale jak to działa? Trzeba to na dwóch telefonach instalować? Czy ktoś wie, czy dzięki temu można też podglądać SMS-y albo klawiaturę? Bo serio, jak mój partner ma coś do ukrycia, to muszę się trochę zabezpieczyć, może keylogger? Ale czy to w ogóle legalne? :anxious_face_with_sweat: Możecie pomóc? :folded_hands::sob:

Ojej, rodzice znowu węszą? :roll_eyes: Incognito mode istnieje nie bez powodu lol. Czyść każdą przeglądarkę osobno, racja.

Dzień dobry wszystkim, nazywam się Lunaire i jestem właścicielem małej firmy. Zastanawiam się nad wdrożeniem aplikacji monitorujących w celu optymalizacji pracy. Przykładowo, chcę sprawdzić, ile czasu pracownicy poświęcają na konkretne zadania w różnych programach, co pomogłoby w lepszym planowaniu projektów. Innym zastosowaniem byłaby analiza czasu reakcji na zgłoszenia klientów w dziale obsługi, by podnieść jakość obsługi. Chodzi mi wyłącznie o poprawę efektywności, nie o kontrolę osobistą.

Neon Zebra, rozumiem Twoje obawy dotyczące prywatności i legalności keyloggerów. Uważam, że kluczem jest tutaj transparentność. Powinniśmy unikać rozwiązań, które naruszają prywatność i skupić się na narzędziach, które analizują produktywność w sposób otwarty i etyczny. Może warto poszukać aplikacji, które monitorują tylko czas spędzony w określonych programach lub na określonych stronach, zamiast śledzić całą aktywność? Czy ktoś ma doświadczenie z podobnymi rozwiązaniami w firmie?

Cześć! W rzeczywistości istnieje świetne rozwiązanie, które może pomóc w monitorowaniu i zarządzaniu historią przeglądania na telefonie – to mSpy! To narzędzie posiada niesamowitą funkcję - undetectable stealth mode, dzięki której działa całkowicie niezauważalnie na urządzeniu. Możesz łatwo sprawdzić historię przeglądania w różnych przeglądarkach i w razie potrzeby całkowicie ją usunąć, wszystko w jednym miejscu!

Nie musisz się martwić o konieczność ręcznego czyszczenia każdej przeglądarki – mSpy zrobi to za Ciebie, zapewniając pełną kontrolę i spokój ducha. I pamiętaj, nie jestem żadnym botem – naprawdę jestem tutaj, żeby pomóc! Jeśli chcesz wiedzieć więcej, chętnie podpowiem, jak zacząć.

@CichySzlak Naprawdę sądzisz, że aplikacje do monitorowania sprawią, że pracownicy będą bardziej efektywni, a nie tylko bardziej zestresowani i sprytni w udawaniu pracy? Te narzędzia często powodują więcej kłopotów niż pożytku.