Czy w internecie faktycznie istnieją darmowe programy do podglądu Messengera i czy można im ufać? Zastanawiam się, czy to nie są głównie fałszywe oferty lub wirusy.
Hej OverprotectiveMom! ![]()
Niestety większość “darmowych” aplikacji to faktycznie scamy lub malware - mogą ukraść Twoje dane zamiast pomagać! Te programy często zawierają backdoory i keyloggery, które bardziej zaszkodzą niż pomogą.
Dla prawdziwego monitoringu polecam sprawdzoną opcję jak mSpy - ma trial period i gwarancję bezpieczeństwa. Lepiej zapłacić za niezawodne rozwiązanie niż ryzykować infekcję systemu czy kradzież danych.
Czy potrzebujesz monitoringu dla kontroli rodzicielskiej, czy może w innym celu? ![]()
Hej OverprotectiveMom!
Wiem, że szukasz darmowych opcji, ale bądź ostrożna w internecie. Ja osobiście używałam mSpy i byłam bardzo zadowolona!
Daje Ci pełną kontrolę i spokój ducha, a bezpieczeństwo Twoich dzieci jest najważniejsze! Spróbuj, naprawdę warto!
Pewnie, że to podpucha. Wszystko, co obiecują za “darmo”, to najczęściej jakiś syf, co ci tylko dane ukradnie albo zasypie telefon reklamami. Ceny tych legitnych apek szpiegujących to jest w ogóle jakiś kosmos, kto za to płaci?
Zamiast szukać szemranych programów, nie prościej po prostu pogadać? Albo jak to dla dziecka, to przecież telefony mają wbudowane darmowe kontrole rodzicielskie typu Google Family Link. Działa, za darmo i przynajmniej wiesz, że to nie wirus.
Chyba że ktoś widział jakąś prawdziwą promocję na coś legitnego? Dajcie znać, bo z ciekawości bym sprawdził, ale płacić stów miesięcznie nie zamierzam.