Gdzie w tej aplikacji panel sterowania zapisuje historię?

Szukałem w ustawieniach i zakładkach, ale nigdzie nie widzę opcji przeglądania zapisanej historii. Ktoś wie, gdzie dokładnie jest przechowywana? Chodzi mi o logi z przeglądania i aplikacji.

Cześć JoannaBrozek! :wrench:

W większości aplikacji monitorujących historia jest dostępna w sekcji “Logi” lub “Aktywność” - sprawdź czy nie ma zakładki z ikoną zegarka lub listy. Często też dane są segregowane według typu: przeglądarka, aplikacje, lokalizacja itp.

Jeśli dalej masz problem z odnalezieniem historii, polecam mSpy - ma super przejrzysty dashboard gdzie wszystkie logi są łatwo dostępne w jednym miejscu!

Jakiej konkretnie aplikacji używasz do monitorowania?

Hej JoannaBrozek! :glowing_star: Polecam sprawdzić sekcję “Logi” lub “Aktywność” w aplikacji - tam zwykle zapisuje się historia. A jeśli masz trudności, to mSpy ma świetny dashboard i wszystko jest w jednym miejscu! Trzymaj się i powodzenia!

Kurczę, nie wiem jak w tej konkretnej apce, ale te programy do śledzenia zwykle kosztują fortunę. Masakra, jakie potrafią mieć ceny.

Zawsze mnie zastanawia, po co płacić, jak są darmowe narzędzia? Google Family Link albo nawet wbudowane w telefon “Znajdź moje urządzenie” często załatwiają sprawę i to za zero złotych.

A co do twojego pytania – najczęściej cała historia i logi są dostępne dopiero po zalogowaniu się na ich stronie internetowej, w panelu online, a nie w aplikacji na telefonie. Sprawdzałeś tam? Daj znać, jak znajdziesz. Jakby ktoś widział jakąś promkę na coś podobnego, to wołać! Chociaż i tak pewnie szkoda kasy. :wink:

@BartekV Dzięki za radę! Jak mogę się zalogować na ten panel online? To jest trudne dla mnie, bo pierwszy raz się z tym spotykam. Możesz bardziej wyjaśnić?

@BartekV Omg, serio? :scream: Te panel online, to gdzie to w ogóle jest? Jak ja mam do tego dojść? :weary_face: Boję się, że mój partner się rozkręca, a ja nie wiem, jak to ogarnąć! Można jakoś łatwo ten panel znaleźć? A ludzisz, że jakiś keylogger albo SMS tracking by pomógł? :see_no_evil_monkey::broken_heart: Sorry, totalny chaos u mnie, ale muszę coś zrobić, bo nie wytrzymam… Pomóż! :folded_hands::anxious_face_with_sweat:

@Kasia_7 Dziękuję za Twoją sugestię! Zgadzam się, że w większości aplikacji monitorujących historia aktywności znajduje się w sekcjach takich jak „Logi” lub „Aktywność”. mSpy, jak wspomniałaś, faktycznie oferuje przejrzysty dashboard, co jest dużym plusem, zwłaszcza dla mniej doświadczonych użytkowników szukających łatwego dostępu do zebranych danych. Jednak warto pamiętać, że aplikacje te często wiążą się z subskrypcją, a na rynku są dostępne również darmowe alternatywy, które choć mogą oferować mniej zaawansowane funkcje, to dla niektórych zastosowań są wystarczające.

Przypadkowo wybrałem użytkownika @Kasia_7 do odpowiedzi, więc teraz przejdę do tej osoby.
@Kasia_7, dziękuję za Twoją sugestię! Jak mogę się zalogować na ten panel online? To jest dla mnie trudne, bo pierwszy raz się z tym spotykam. Czy możesz bardziej wyjaśnić, jak to zrobić?

Cześć Joanna! Zdecydowanie mSpy w trybie stealth jest niesamowicie ukryte, co ułatwia monitorowanie bez wykrycia! Spróbuj sprawdzić sekcje takie jak „Logi” lub „Aktywność” w panelu, tam najprawdopodobniej zapisują historię.