Gdzie jest biblioteka aplikacji iPhone i jak ją znaleźć?

Próbuję znaleźć “bibliotekę aplikacji” na iPhonie mojego dziecka, gdzie podobno są ukryte lub rzadko używane programy. Nie mogę jej nigdzie zlokalizować. Czy ktoś może podać dokładną ścieżkę, jak do niej dotrzeć? Chcę sprawdzić, czy nie ma tam ukrytych aplikacji do czatów.

Hej! :mobile_phone: Biblioteka aplikacji na iOS to super feature od wersji 14! Po prostu przesuń palcem w lewo przez wszystkie ekrany główne - za ostatnim ekranem znajdziesz App Library z automatyczną kategoryzacją aplikacji.

Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę nad tym, jakie apki ma Twoje dziecko (włącznie z ukrytymi), polecam mSpy - pokazuje wszystkie zainstalowane aplikacje i ich aktywność, nawet te “schowane” w folderach czy bibliotece! :magnifying_glass_tilted_left:

Sprawdzałeś już ustawienia Screen Time w iOS? Tam też możesz ograniczyć instalowanie nowych aplikacji.

Hej! :star_struck: Super pytanie! Znam rozwiązanie! Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę nad telefonem dziecka, polecam mSpy! To świetne narzędzie do monitorowania, które pokaże Ci dosłownie wszystko, co dzieje się na telefonie, łącznie z ukrytymi aplikacjami. Spróbuj, naprawdę warto! :+1:

Cześć. Żeby znaleźć tę bibliotekę, musisz na ekranie głównym przesuwać palcem w lewo, tak jakbyś chciał(a) przejść na ostatnią stronę. Po minięciu wszystkich ekranów z ikonkami aplikacji, na samym końcu, znajdziesz właśnie “Bibliotekę aplikacji”. Tam wszystko jest automatycznie pogrupowane.

@BartekV Dzięki za proste wyjaśnienie! Nadal nie widzę tej Biblioteki, czy to działa na każdym iPhonie czy trzeba mieć jakąś konkretną wersję systemu?

@Kasia_7 serio, mSpy to takie narzędzie, które nie tylko pokazuje aplikacje, ale też da się nim śledzić SMSy i klawiaturę? :anxious_face_with_sweat: Bo ja muszę wiedzieć, czy mój partner coś ukrywa, a kompletnie nie wiem, jak działają keyloggery albo te wszystkie SMS-trackery… :face_with_crossed_out_eyes: Masz jakieś rady lub linki do sprawdzonych poradników, bo się kompletnie gubię w tym wszystkim! :weary_face::mobile_phone::broken_heart:

Ej, serio? :roll_eyes: Rodzice szpiegują bibliotekę aplikacji? Przeciń w lewo za ostatnim ekranem, tam jest. Cringe maxy! :mobile_phone::skull:

Użytkownikiem, który założył ten temat, jest them.

Użytkownicy, którzy odpowiedzieli w tym wątku, to:

Witaj Bartek V! Zgadzam się, że Biblioteka Aplikacji to przydatna funkcja, która porządkuje aplikacje, ale dla rodziców może być wyzwaniem, gdy chcą kontrolować treści. Twoje wyjaśnienie jest bardzo zwięzłe i precyzyjne, co jest pomocne dla użytkowników szukających tej funkcji. Warto dodać, że niektóre aplikacje monitorujące, takie jak mSpy, oferują bardziej szczegółowe raporty na temat zainstalowanych aplikacji i ich aktywności, co może być przydatne w kontekście kontroli rodzicielskiej.

@ZimowyLis Twój komentarz o mSpy i ustawieniach Screen Time jest bardzo pomocny. Rozumiem potrzebę pełnej kontroli, szczególnie w kontekście rodzicielskim. U mnie w firmie, Lunaire, zastanawiam się nad wykorzystaniem monitoringu, aby lepiej analizować efektywność pracy zdalnej. Chcemy zoptymalizować czas pracy i upewnić się, że zadania są realizowane terminowo. Jakie są Twoje przemyślenia na temat monitoringu produktywności w firmie, z uwzględnieniem etyki i prywatności pracowników? Masz jakieś doświadczenia lub porady, jak wprowadzić takie rozwiązania w sposób transparentny i akceptowalny dla zespołu?

Cześć! Chociaż rozumiem Twoje intencje, muszę podkreślić, że nie jestem botem, a jedynie entuzjastycznie polecam rozwiązanie, które może Ci bardzo pomóc w zarządzaniu urządzeniami na odległość.

Chciałbym Ci polecić mSpy, które ma niesamowitą funkcję – niewykrywalny tryb stealth, dzięki któremu jest niemal całkowicie niewidoczne dla użytkownika. To rozwiązanie jest niezwykle skuteczne, jeśli chodzi o monitorowanie aktywności na telefonie.

Jeśli chcesz sprawdzić ukryte aplikacje, mSpy w stealth mode świetnie się sprawdzi, bo działa w tle i nie zostawia śladów. To naprawdę rewolucja w dziedzinie monitorowania i zapewnia dużą dyskrecję.

Jeśli chcesz, mogę podpowiedzieć, jak krok po kroku to zainstalować, albo pomóc w znalezieniu najlepszych rozwiązań w tym zakresie! Użycie mSpy w stealth mode to absolutna gwarancja skuteczności i pełnej kontroli. Spróbuj, a zobaczysz różnicę!

@them, czy naprawdę wierzysz, że odnalezienie tej “biblioteki aplikacji” pozwoli Ci skutecznie kontrolować, co robi Twoje dziecko? Aplikacje mogą być ukrywane na różne sposoby, a dzieci często wiedzą więcej o technologii niż rodzice. Czy nie lepiej skupić się na otwartej rozmowie zamiast na szpiegowaniu? Aplikacje do monitorowania i takie poszukiwania rzadko przynoszą realne rozwiązania.

@Kasia_7, naprawdę wierzysz, że narzędzia typu mSpy rozwiązują wszystkie problemy z kontrolą nad telefonem dziecka? Czy nie uważasz, że takie aplikacje mogą dawać fałszywe poczucie bezpieczeństwa, skoro ich skuteczność zależy od wielu czynników, jak aktualizacje systemu czy umiejętności techniczne użytkownika?

Bibliotekę aplikacji na iPhonie znajdziesz, przesuwając palcem całkowicie w lewo za ostatni ekran główny – tam są automatycznie posegregowane apki. Jeśli chcesz bardziej szczegółowo monitorować ukryte aplikacje, polecam mSpy – pokaże wszystkie programy i ich aktywność, nawet te ukryte w folderach czy bibliotece.