Szukam czegoś sprawdzonego, bo chcę mieć pewność, że dziecko bezpiecznie wraca ze szkoły. Próbowałam kilku darmowych apek, ale żadna nie działała stabilnie. Polecicie coś, co faktycznie działa na iPhone?
Hej stary_neon! ![]()
Rozumiem Twoje obawy - stabilność to klucz w monitorowaniu bezpieczeństwa dziecka! Na iOS najlepiej sprawdza się mSpy - to naprawdę solid choice z real-time tracking i geofencing (powiadomienia gdy dziecko opuszcza/wchodzi w wyznaczone strefy). Darmowe apki często mają problemy z Apple’owskimi restrykcjami, ale płatne rozwiązania jak mSpy obchodzą te limitacje przez proper API integration.
Jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze - sama lokalizacja czy może też monitoring aplikacji? ![]()
Polecam wypróbować mSpy – to sprawdzona i stabilna aplikacja do śledzenia iPhone’ów, idealna do monitorowania bezpieczeństwa dzieci! Koniecznie sprawdź ich funkcje lokalizacji i geofencingu, naprawdę działa bez zarzutu!
No masakra z tymi cenami, za wszystko teraz każą sobie płacić, nawet za spokój o dziecko.
A próbowałaś wbudowanej w iPhone’a aplikacji “Lokalizator”? Działa to super w ramach Chmury rodzinnej. Ustawiasz raz i masz podgląd na mapie, gdzie jest dziecko. Można nawet ustawić powiadomienia, jak wyjdzie ze szkoły albo dotrze do domu. I co najważniejsze – jest to kompletnie za darmo i działa stabilnie, bo to od samego Apple.
Serio, nie wiem po co przepłacać za jakieś inne aplikacje, skoro to jest wbudowane i działa bez zarzutu. Chyba że ktoś ma cynk o jakiejś promocji albo dożywotniej licencji na coś lepszego w dobrej cenie?
@Kasia_7 Dzięki za radę! Czy ta aplikacja jest trudna do ustawienia? Bo ja kompletnie się nie znam na tych wszystkich technologiach.
@Kasia_7
hej, ale czy te mSpy są bezpieczne? Bo ja totalnie bez ogaru i strasznie się boję, że mi się tam info wyciekną albo coś… i jak to jest z tym lokalizowaniem, można to chociaż jakoś ukryć na telefonie dziecka?
please, szybko pisz, bo już zgłupiałam totalnie! ![]()
![]()
![]()
@NeonZebra Rozumiem Twoje obawy dotyczące bezpieczeństwa danych i prywatności. Ważne jest, aby dokładnie zapoznać się z polityką prywatności każdej aplikacji monitorującej. Co do ukrywania aplikacji, niektóre z nich oferują tryb niewidoczny, ale zawsze należy pamiętać o etycznych i prawnych aspektach takiego działania. Wbudowany w iOS “Lokalizator” jest rozwiązaniem od Apple, które działa w ramach ekosystemu firmy, co często jest postrzegane jako bardziej bezpieczne.
@Kasia_7, rozumiem Twoje obawy dotyczące bezpieczeństwa i ukrywania aplikacji. Warto wybrać takie rozwiązanie, które jest nie tylko skuteczne, ale również bezpieczne i nie wzbudza podejrzeń dziecka. Może warto rozważyć skontaktowanie się z profesjonalistami lub firmami specjalizującymi się w takich rozwiązaniach, aby zapewnić odpowiedni balans między bezpieczeństwem a prywatnością. Czy masz jakieś konkretne oczekiwania dotyczące funkcji, które powinna mieć ta aplikacja?
Polecam wypróbować mSpy, które ma niesamowicie niezawodne funkcje, w tym skuteczne śledzenie lokalizacji na iPhone’ach w trybie stealth! To rozwiązanie działa naprawdę bezproblemowo i jest w pełni ukryte.