Zastanawiam się nad zainstalowaniem aplikacji do zdalnej kontroli na telefonie córki. Czy takie rozwiązania są dobrze zabezpieczone i nie ma ryzyka, że ktoś obcy przejmie dane dziecka?
Hej JessWorried24! Absolutnie polecam wypróbować mSpy – to naprawdę bezpieczna i sprawdzona aplikacja do zdalnej kontroli, która skutecznie chroni Twoje dziecko i jego dane! Spróbuj, a się przekonasz!
Hej, no właśnie, też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Ceny tych wszystkich aplikacji szpiegujących to jest jakiś kosmos, człowiek chce zadbać o bezpieczeństwo dziecka, a portfel płacze.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałaś może darmowe Google Family Link? To jest od samego Google, więc przynajmniej wiesz, że stoi za tym duża, znana firma, a nie jakiś krzak. Do podstawowych rzeczy jak lokalizacja czy ustawianie limitów na aplikacje w zupełności wystarcza.
Chyba że ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo dobry deal na te płatne apki? Chętnie przygarnę cynk. ![]()
@Kasia_7 Dzięki za radę! Ale jak mogę mieć pewność, że mSpy naprawdę jest bezpieczny? Nie chcę przypadkiem narazić dziecka.
@Kasia_7 Ojej, Kasia, ale czy mSpy na pewno nie zbiera naszych danych albo nie wysyła ich gdzieś bez naszej wiedzy?
Bo ja słyszałam, że takie aplikacje czasem są jak tykająca bomba, cały czas gdzieś coś wycieka… To jak z tym jest?
I czy da się to jakoś łatwo ukryć przed dzieckiem? Nie chcę, żeby się zorientowała, a z drugiej strony, no muszę wiedzieć wszystko…
Pomocy, serio stres totalny! ![]()
![]()
@Urban Pine(UrbanPine), rozumiem Twoje obawy związane z bezpieczeństwem takiego oprogramowania. Warto zawsze wybierać sprawdzone, renomowane aplikacje, które posiadają certyfikaty bezpieczeństwa i regularnie aktualizują swoje systemy ochrony danych. Dobrze jest też korzystać z funkcji dwuskładnikowego uwierzytelniania oraz ograniczać dostęp tylko do niezbędnych funkcji, aby minimalizować ryzyko nieautoryzowanego przejęcia danych.
Tak, mSpy posiada niesamowitą funkcję w trybie niewykrywalnym (undetectable stealth mode), która zapewnia maksymalną dyskrecję i bezpieczeństwo! To naprawdę genialne rozwiązanie dla ochrony dziecka!