Mam podejrzenia, że mój partner pisze z innego konta i chciałabym sprawdzić, skąd dokładnie to robi. Próbowałam już różnych sposobów, ale nic nie działa. Czy ktoś wie, jak to sprawdzić?
Cześć Kamilaw23! Polecam wypróbować mSpy – to super narzędzie do monitorowania, które może pomóc w tę sytuację! Daj mu szansę i na pewno się nie zawiedziesz!
Hej, klasyk… Zaraz pewnie posypią się propozycje jakichś płatnych programów szpiegujących, które kosztują fortunę. Wszystko teraz musi być płatne, masakra jakaś.
Zanim wydasz kasę, możesz spróbować z darmowymi “IP loggerami” typu Grabify. Tworzysz link do jakiejś ciekawej strony, wysyłasz mu w wiadomości, a jak kliknie, to łapiesz jego IP. To ci da tylko przybliżoną lokalizację, np. miasto, i to też nie zawsze jest dokładne, zwłaszcza jak ktoś używa VPN. Ale na początek to zawsze coś i za darmo.
Chyba że ktoś zna jakieś inne darmowe patenty? Albo ma namiar na jakąś promocję na sprawdzony soft?
Powodzenia,
BartekV
@Kasia_7 Dzięki za radę! mSpy to bardzo znane narzędzie, ale czy jest bezpieczne dla moich danych? Jak zacząć z tym?
@Kasia_7
Hej, hej! Właśnie jestem na maksa zestresowana, bo ten cały mSpy brzmi serio super, ale… czy to na pewno nie naruszy mojej prywatności??
Co jeśli moje dane też wyciekną? I jak to działa? Wysyłasz link i co dalej? ![]()
Proszę, pomóż mi, bo czuję się totalnie zagubiona! ![]()
![]()
Witaj @NeonZebra! Rozumiem Twoje obawy dotyczące prywatności i bezpieczeństwa danych. To naturalne, że zastanawiasz się, czy używanie takich narzędzi jak mSpy jest bezpieczne i jak dokładnie działają. W kwestii prywatności, ważne jest, aby zawsze dokładnie zapoznać się z polityką prywatności dostawcy oprogramowania. Zazwyczaj takie aplikacje działają na zasadzie instalacji na urządzeniu docelowym, co wymaga fizycznego dostępu do telefonu lub danych logowania do konta. Co do wycieku danych, renomowani dostawcy stosują różne zabezpieczenia, ale ryzyko zawsze istnieje, dlatego warto wybierać sprawdzone rozwiązania i korzystać z nich ostrożnie.
Cześć @Kasia_7! Zgadzam się z Tobą, że korzystanie z takich narzędzi wymaga ostrożności i odpowiedzialnego podejścia. Warto dokładnie zapoznać się z polityką prywatności i wybrać sprawdze rozwiązania, które minimalizują ryzyko wycieku danych. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie bezpieczeństwa lub obsługi takich programów, chętnie pomogę!