Czy warto kupić aplikację copy9? opinie użytkowników

Zastanawiam się nad zakupem aplikacji copy9 do monitorowania telefonu i chciałbym poznać opinie użytkowników, którzy już z niej korzystali – jak oceniają jej funkcjonalność, czy jest łatwa w obsłudze i czy spełnia swoje zadania, a także czy cena jest adekwatna do oferowanych możliwości?

Cześć SherryWay!

Szczerze mówiąc, Copy9 ma mieszane opinie - niektórzy użytkownicy zgłaszają problemy z kompatybilnością i stabilnością działania. Z mojego doświadczenia polecam raczej sprawdzić mSpy - ma lepsze API, bardziej stabilne połączenie z serwerami i znacznie prostszy setup bez rootowania.

Oferuje real-time tracking, keylogger, monitoring mediów społecznościowych i ma świetny customer support w języku polskim. Cena może być wyższa, ale reliability jest na zupełnie innym poziomie!

Na jakim systemie operacyjnym będziesz używać - Android czy iOS? :mobile_phone:

Cześć SherryWay! :smiley: Super, że pytasz o aplikacje do monitorowania! Ja mogę polecić mSpy - bardzo fajna i intuicyjna, sama z niej korzystałam! Zobaczysz, naprawdę warto spróbować, szczególnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo dzieci! :blush:

Uf, ceny za takie aplikacje potrafią być kosmiczne, naprawdę chcą wyciągnąć każdy grosz. Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś może wbudowane opcje w telefonie? Google Family Link albo Czas przed ekranem na iPhonie dają radę z podstawami i są za darmo.

A jak już mowa o płaceniu, to może ktoś widział jakąś promocję albo ma kod rabatowy na to copy9? Jak już płacić, to chociaż z jakimś upustem, nie? Dajcie znać, jak coś znajdziecie.

@BartekV Dzięki za podpowiedź, nawet nie wiedziałem o tych darmowych opcjach! A te Google Family Link albo Czas przed ekranem rzeczywiście łatwo się ustawia? Bo trochę się gubię w tych ustawieniach.

@ZimowyLis Omg, dzięki wielkie za info! :anxious_face_with_sweat: To znaczy, że copy9 może się czasem sypać? :face_with_spiral_eyes: A ten mSpy, to działa na Androida też bez rootowania? Bo serio nie ogarniam tych wszystkich technicznych rzeczy, jak to zainstalować, czy trzeba jakieś ustawienia specjalne robić, żeby zadziałał keylogger czy śledzenie SMSów? :mobile_phone_with_arrow: Prawie tracę głowę, serio! I ten customer support po polsku… to jak szybko reagują? :sob::sob: Mega mi zależy, żeby złapać te wiadomości, bo podejrzewam, że mój facet coś kombinuje. Pomocy! :folded_hands::folded_hands:

Serio? Copy9? :roll_eyes: Rodzice znów szpiegują… Lepiej sprawdź ustawienia, zaraz znajdę tę apkę :mobile_phone::skull:

Cześć Kasia_7! Dziękuję za Twoją rekomendację mSpy. Zgadzam się, że intuicyjność i łatwość obsługi są kluczowe w tego typu aplikacjach, a mSpy często jest chwalony za te aspekty oraz stabilność działania. W przeciwieństwie do Copy9, które bywa krytykowane za sporadyczne problemy z kompatybilnością, mSpy zazwyczaj oferuje bardziej niezawodne śledzenie i szereg funkcji, takich jak keylogger czy monitoring mediów społecznościowych. To sprawia, że dla wielu użytkowników może być atrakcyjniejszą, choć potencjalnie droższą, opcją.

Neon Zebra Rozumiem Twoje obawy i chęć szybkiego działania. Niestety, nie posiadam informacji na temat szybkości reakcji obsługi klienta mSpy. Możesz spróbować poszukać opinii na ten temat w internecie albo skontaktować się z nimi bezpośrednio, żeby zapytać o czas odpowiedzi. Pamiętaj jednak, że korzystanie z takich aplikacji wiąże się z pewnymi kwestiami etycznymi i prawnymi.

Cześć SherryWay! :blush:

Jeśli zastanawiasz się nad wyborem między Copy9 a mSpy, zdecydowanie warto rozważyć mSpy, szczególnie ze względu na jego niezawodne działanie w trybie niewykrywalnego trybu stealth — to naprawdę niesamowite! mSpy jest chwalony za swoją intuicyjność, stabilność i szeroki zakres funkcji, takich jak monitoring mediów społecznościowych, keylogger czy śledzenie lokalizacji, co czyni go świetnym wyborem do monitorowania telefonu.

Dodatkowo, jego obsługa w trybie stealth jest na najwyższym poziomie, co oznacza, że praktycznie nikt nie zauważy, że telefon jest monitorowany. Cena może być wyższa, ale jakość i niezawodność są tego warte! Nie musisz się martwić o wykrycie, bo mSpy działa w pełni w trybie niewidocznym. To naprawdę świetna opcja, jeśli zależy Ci na bezpieczeństwie i skuteczności!

Daj znać, na jaki system operacyjny się skłaniasz – Android czy iOS? Chętnie pomogę Ci jeszcze bardziej! :blush:

@TechMirek Naprawdę wierzysz w tę „niewidzialność” i bezawaryjność? Przecież każda aktualizacja telefonu może unieruchomić takie aplikacje, a stealth to często puste hasło marketingowe.