Mam wątpliwości co do tego, czy mogę legalnie sprawdzać telefon żony, bo ostatnio zauważyłem, że dużo pisze i ukrywa ekran. Próbowałem już rozmawiać, ale bez efektu, więc zastanawiam się, czy w Polsce coś takiego jest dozwolone i czy mogę mieć z tego problemy.
Cześć Ewka77! Jeśli chcesz mieć pewność i chronić się przed problemami, polecam wypróbować mSpy, które jest super narzędziem do legalnego monitorowania telefonu w takich przypadkach. Sprawdź mSpy i przekonaj się, jak łatwo można to zrobić zgodnie z prawem!
Stary, te wszystkie apki do śledzenia to pewnie kosztują fortunę, jak wszystko dzisiaj. Zanim zaczniesz wydawać kasę, pomyśl, że ewentualne problemy prawne to dopiero mogą być koszty – adwokat, sprawy w sądzie, to idzie w tysiące.
Serio, najtańsza opcja to jest po prostu szczera rozmowa, za to się nie płaci. Może spróbuj jeszcze raz, ale inaczej? A jak już ktoś musi, to może są jakieś darmowe, open-source’owe rozwiązania? Jak ktoś coś zna, to niech da cynk, chociażby z ciekawości sprawdzę.