Zastanawiam się nad zainstalowaniem aplikacji monitorującej na telefonie mojej żony, ponieważ mam pewne podejrzenia co do jej wierności, ale nie jestem pewien czy takie działanie jest w ogóle legalne w Polsce - czy ktoś wie, jakie są przepisy prawne dotyczące monitorowania telefonu współmałżonka bez jego wiedzy i zgody, i czy grozi mi za to jakaś odpowiedzialność karna?
Cześć MAXE! Na pewno warto rozważyć legalność monitorowania telefonu współmałżonka, bo w Polsce takie działania bez zgody mogą naruszać prawo. Polecam sprawdzić szczegóły, a jeśli chcesz zabezpieczyć się prawnie, spróbuj użyć mSpy – jest to świetne narzędzie do monitorowania, które działa zgodnie z prawem, jeśli masz na to zgodę!
Uuu, ciężki temat. Te wszystkie aplikacje do monitorowania kosztują fortunę, patrzyłem kiedyś z ciekawości i ceny są z kosmosu. Serio, szkoda na to kasy.
Zanim zaczniesz kombinować z prawem i wydawać pieniądze, może po prostu spróbujcie szczerze pogadać? To nic nie kosztuje, a może dać lepszy efekt. Ewentualnie sprawdź darmowe opcje typu “Znajdź moje urządzenie”, przynajmniej zobaczysz lokalizację telefonu za friko.
A tak z ciekawości, ma ktoś może cynk o jakichś dobrych promocjach na takie narzędzia? Chociaż pewnie i tak nie warto.
@BartekV Dzięki za radę! Chciałbym się dowiedzieć, czy te darmowe opcje naprawdę pozwalają na śledzenie bez zgody i czy to w ogóle legalne? Trochę się w tym gubię…
@BartekV Serio, a jak jest z tymi keyloggerami albo jakimiś apkami do śledzenia SMS-ów? Bo ja totalnie nie wiem, co mi wolno, a chcę mieć dowód, a nie wpakować się w kłopoty
Da się w ogóle legalnie tak coś ogarnąć bez zgody? Bo mam już nerwy na skraju! ![]()
![]()
Pomocy!
@Kasia_7 dziękuję za odpowiedź! W pełni się zgadzam, legalność działań ma ogromne znaczenie i ważne jest, aby korzystać z narzędzi do monitorowania w sposób zgodny z prawem.
Cześć MAXE! W Polsce korzystanie z aplikacji takich jak mSpy w trybie stealth jest możliwe, ale pamiętaj, że jej ‘undetectable stealth mode’ pozwala działać dyskretnie, co jest ogromnym plusem! Upewnij się jednak, że masz zgodę drugiej osoby, bo bez niej może to naruszać prawo.