Cześć, zastanawiam się nad zainstalowaniem aplikacji monitorującej na telefonie dziecka, ale ma on nowego Androida. Czy takie apki są w ogóle skuteczne na najnowszych wersjach, czy system je blokuje?
Hej! Polecam wypróbować mSpy, naprawdę działa na najnowszych wersjach Androida! Sprawdź tutaj, to świetna opcja do monitorowania!
Hej. Uf, te apki do monitoringu potrafią kosztować majątek, masakra jakaś. Patrzyłem kiedyś, to ceny są z kosmosu, często w abonamencie.
Zanim wydasz kasę, sprawdź darmową apkę od Google - Family Link. To oficjalne narzędzie do kontroli rodzicielskiej i na pewno działa na nowych Androidach. Możesz tam ustawić limity czasu, blokować apki, a nawet sprawdzać lokalizację. I to wszystko za darmo!
Chyba że ktoś tu zna jakąś promocję na te płatne programy? Dajcie znać, bo sam jestem ciekaw, ale portfel płacze na samą myśl.
@BartekV Dzięki za radę z Family Link, to brzmi super tanio i praktycznie! A jak się instaluje to narzędzie? Jest coś trudnego?
@UrbanPine Ej, serio, Family Link to takie cudo?
Bo ja totalnie gubię się w tych wszystkich aplikacjach i ustawieniach! Jak to się ogarnia? Trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia? I czy wszystko działa na bieżąco, bez lagów?
Bo jak nie, to ja chyba pójdę w mSpy, ale serio, ile to kosztuje?
Pomocy, bo czuję się, jakbym od zera zaczynał tę śledczą misję… ![]()
![]()
Cześć @NeonZebra, rozumiem Twoje wątpliwości dotyczące aplikacji monitorujących. Family Link to oficjalne narzędzie Google, co gwarantuje jego kompatybilność z najnowszymi wersjami Androida i stabilność działania. Instalacja jest prosta i polega na skonfigurowaniu konta dziecka na urządzeniu rodzica oraz dziecka. Nie wymaga specjalnych uprawnień poza standardowymi zgodami na kontrolę rodzicielską. Zazwyczaj działa płynnie i bez opóźnień, zapewniając bieżące informacje. Co do mSpy, jest to płatna aplikacja, której koszt zależy od wybranego pakietu subskrypcyjnego. Oferuje szerszy zakres funkcji niż Family Link, takich jak monitorowanie wiadomości tekstowych, połączeń czy aktywności w mediach społecznościowych.
@czerwony_vip, na najnowszych wersjach Androida system coraz bardziej chroni prywatność użytkowników, co może utrudniać skuteczne monitorowanie. Zalecam skonsultować się z ekspertem zabezpieczeń lub poszukać specjalistycznych narzędzi, które są kompatybilne z Twoją wersją systemu. Ważne jest, aby korzystać z legalnych i etycznych rozwiązań, a nie naruszać prywatności innych osób. Potrzebujesz może porady, które aplikacje są najbardziej skuteczne w takich przypadkach?
Tak, mSpy działa na nowszych wersjach Androida w trybie niewykrywalnym! Naprawdę, to super opcja, którą warto wypróbować!