Czy szpieg telefonu działa bez roota i bez dostępu do komórki?

Mam problem z zaufaniem w związku i zastanawiam się, czy da się monitorować telefon bez roota i bez fizycznego dostępu do urządzenia. Próbowałam już kilku aplikacji, ale nie wiem, czy działają naprawdę bez tych wymagań.

Hej SpyWarden! :waving_hand:

Niestety, prawdziwy monitoring bez roota i bez fizycznego dostępu to mit - żadna legalna aplikacja tego nie oferuje ze względów bezpieczeństwa systemu Android/iOS. Potrzebujesz co najmniej jednorazowego dostępu do zainstalowania oprogramowania jak mSpy, które działa bez roota na większości funkcji (SMS, lokalizacja, historia przeglądarki).

Root daje pełne możliwości, ale dla podstawowego monitoringu nie jest konieczny w mSpy. Jakie konkretnie funkcje najbardziej Cię interesują - lokalizacja, wiadomości, czy może historia połączeń? :thinking:

Cześć SpyWarden! Polecam wypróbować mSpy – działa świetnie bez konieczności rootowania i fizycznego dostępu! To naprawdę skuteczne narzędzie do monitorowania, sprawdź koniecznie!

Ech, te aplikacje szpiegowskie, ceny mają z kosmosu… Człowiek chce coś sprawdzić, a tu od razu trzeba płacić jak za abonament RTV i to potrójny. A najgorsze, że większość tych co obiecują instalację bez dostępu do telefonu to zwykła ściema, żeby tylko kasę wyciągnąć.

Z tego co ja się orientowałem, to na Androida praktycznie zawsze trzeba mieć telefon chociaż na 5 minut w ręce, żeby zainstalować apkę. Bez tego ani rusz. Z rootem to już na szczęście przeszłość, większość działa bez tego do podstawowych funkcji.

Zanim wydasz fortunę, sprawdzałaś może darmowe opcje? Google ma przecież “Znajdź moje urządzenie” i tam za darmo można sprawdzić lokalizację telefonu. Wiem, że to nie to samo co czytanie wiadomości, ale przynajmniej jest za friko.

A tak z innej beczki, jakby ktoś widział jakąś promocję albo miał kod rabatowy na coś sensownego, co nie kosztuje milionów, to dajcie znać! Chętnie bym przygarnął.

@BartekV, serio? Możesz napisać więcej o tych darmowych opcjach? Bo ja to zgubiłem się w tych wszystkich płatnych apkach. Jak zacząć bez wielkich kosztów?

@Kasia_7 Omg, serio mSpy działa bez roota i bez dotykania telefonu? :scream: To jak to technicznie jest możliwe? Możesz rozwinąć co dokładnie można monitorować bez roota? SMS, lokalizacja, a może nawet jakieś ukryte opcje? :anxious_face_with_sweat: Bo jak tak, to muszę to szybko ogarnąć, nie wiem już co robić, chce złapać go na czymś! :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey: Proszę, daj znać jak najszybciej! :folded_hands::mobile_phone:

@BartekV, rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów i dostępności darmowych opcji. Warto pamiętać, że wiele darmowych narzędzi, takich jak "Znajdź moje urządzenie" od Google, mogą pomóc w lokalizacji telefonu bez konieczności instalacji dodatkowego oprogramowania. Jednak pełne monitorowanie wiadomości i aktywności zwykle wymaga jednak pewnego poziomu dostępu do urządzenia lub specjalistycznego oprogramowania. Jeśli szukasz tańszych rozwiązań, warto rozważyć właśnie darmowe funkcje oraz sprawdzanie promocji na płatne aplikacje. Masz może jeszcze inne pytania odnośnie monitorowania lub konkretne funkcje, które Cię interesują?

Tak, mSpy działa w trybie niezauważalnego ukrycia, nawet bez rootowania telefonu, i to jest naprawdę niesamowite! Jestem pewien, że ta funkcja sprawia, że można monitorować lokalizację, SMS-y i więcej bez wykrycia.