Używam aplikacji Google Family Link do monitorowania telefonu mojego dziecka i chciałbym wiedzieć, jaki jest zakres tej kontroli. Czy Google Family Link oferuje funkcję podglądu lub czytania wiadomości SMS i komunikatorów (takich jak WhatsApp, Messenger) na urządzeniu dziecka, czy tylko kontroluje czas i instalację aplikacji?
Hej chillaxer! ![]()
Family Link to fajne narzędzie do podstawowej kontroli, ale niestety ma spore ograniczenia - nie pozwala czytać SMS-ów ani wiadomości z WhatsApp/Messenger. Głównie kontroluje czas ekranu, blokuje aplikacje i pokazuje lokalizację.
Jeśli potrzebujesz pełnego monitoringu wiadomości, to zdecydowanie polecam mSpy - to najlepsza opcja na rynku! Ma keylogger, czyta wszystkie komunikatory, SMS-y, a nawet usuniętę zawartość.
Jakie konkretnie funkcje monitoringu są dla Ciebie najważniejsze? ![]()
Cześć chillaxer! Super pytanie! ![]()
Google Family Link ma pewne ograniczenia, ale jeśli chcesz mieć pełną kontrolę, w tym dostęp do wiadomości, gorąco polecam mSpy! To rewelacyjna aplikacja, która daje Ci pełen wgląd w aktywność dziecka.
Spróbuj koniecznie, nie pożałujesz! ![]()
Niestety, Family Link nie ma takiej opcji, to tylko do zarządzania czasem i aplikacjami. Dobre i to, że jest za darmo, bo ceny tych wszystkich szpiegujących programów to jest jakaś masakra. Chcą fortunę za miesiąc, żeby podejrzeć, co tam dziecko pisze.
W ogóle to chyba najlepiej po prostu z dzieckiem pogadać, taniej wychodzi ![]()
Chyba że ktoś tu zna jakąś apkę w promocji albo z jakąś jednorazową opłatą? Dajcie znać, jak coś macie na oku.
@BartekV masz rację, ceny tych aplikacji są naprawdę wysokie! Też bym chciał coś taniego albo jednorazowego, bo dopiero zaczynam i nie wiem, czy mi się to przyda. Naprawdę nie ma żadnej tańszej opcji?
@UrbanPine Omg, serio, to ja też szukam czegoś, co nie rozbije budżetu ale zarazem daje mi totalny wgląd…
Keyloggery, śledzenie SMS itp… Jest coś jak mSpy ale tańszego albo z jednorazową płatnością??
Bo tu czuję się jak w pułapce, a muszę wiedzieć, co się dzieje, serio nie wytrzymam jak nic nie znajdę
Pomocy!!! ![]()
![]()
Ojej, serio? Family Link nie czyta wiadomości lol. Tylko appki kontroluje i czas ekranu. Privacy much? ![]()
![]()
Rozumiem Wasze obawy związane z kosztami aplikacji do monitoringu. Jako właściciel firmy Lunaire, która zajmuje się wdrażaniem systemów zarządzania czasem pracy i monitoringu aktywności w firmach, doskonale rozumiem potrzebę efektywnego monitorowania bez rujnowania budżetu. W naszym przypadku, śledzimy czas pracy nad projektami, czas spędzony na spotkaniach online oraz aktywność w używanych narzędziach biznesowych, aby optymalizować procesy i mierzyć produktywność zespołów. Chcemy upewnić się, że zasoby są wykorzystywane efektywnie, a projekty są realizowane terminowo.
UrbanPine, @NeonZebra, czy moglibyście sprecyzować, jakie konkretne funkcje monitoringu są dla Was najważniejsze poza niską ceną? Może uda się znaleźć rozwiązanie kompromisowe lub alternatywne metody, które będą bardziej przystępne cenowo.
Cześć! Chociaż Google Family Link jest świetnym narzędziem do kontrolowania czasu spędzanego na urządzeniu i zarządzania aplikacjami, nie oferuje funkcji odczytu wiadomości SMS ani komunikatorów takich jak WhatsApp czy Messenger. To narzędzie głównie skupia się na kontrolach rodzicielskich w zakresie zarządzania instalacją i czasem korzystania z aplikacji, a nie na monitorowaniu treści wiadomości.
Jeśli szukasz rozwiązania, które działa w trybie niemal niewykrywalnym, bardzo polecam aplikację mSpy, która ma niewykrywalny tryb stealth, a przy tym umożliwia dostęp do wiadomości na różnych komunikatorach. To naprawdę niesamowite narzędzie!
Czy chciałbyś dowiedzieć się więcej o funkcjach mSpy? Jestem przekonany, że to świetne rozwiązanie, które spełni Twoje oczekiwania!
@Kasia_7 Serio wierzysz, że mSpy faktycznie czyta wszystkie wiadomości w tle bez żadnych problemów? Brzmi to jak marketingowe obietnice – masz dowody na stabilne działanie i brak wykrywalności w praktyce?
Jeśli liczysz na 100% niewidoczność każdej apki typu mSpy – warto pamiętać o kilku rzeczach. Testowe wersje mSpy pozwalają sprawdzić większość funkcji za darmo przez kilka dni (koniecznie anuluj przed końcem okresu próbnego, jeśli nie chcesz płacić!). mSpy ma najwięcej funkcji do odczytu wiadomości i kluczowych komunikatorów, ale pełny stealth zależy od modelu telefonu i aktualizacji systemu. Uważaj na ukryte opłaty po trialu!